Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda en güçlü silahları nerden bulabiliriz ? Bir de tam oyun bitecek sandım yeni bir görev çıktı şu balo görevinden sonra. Onu da yapmak için 40 power istiyor :/. Kas şimdi 40 power işin yoksa..
  • Arkadaşlar bu tarz oyunlar hiç ilgimi çekmedi bugune kadar. Youtube'dan biraz izledim ama atmosfer falan çok hoşuma gitti. Bu tarz bir oyuna bu oyunla başlamama ne dersiniz ?
  • Lords of fallen ve blood borne gibi alakasız ama benzer 2 oyunu becerememiş biri olarak, yaratacağım karakterimde neye dikkat etmeliyim sizce.
  • 80 saatin sonunda görevlerden kafayı kaldırıp aşk hayatıma da heyecan katarak sevgili Cassandra'yı hüplettim. Sırada Josephine var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 2 Nisan 2015; 11:35:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Lords of fallen ve blood borne gibi alakasız ama benzer 2 oyunu becerememiş biri olarak, yaratacağım karakterimde neye dikkat etmeliyim sizce.

Bu oyun bahsettiğin oyunlar kadar zor değil, her sınıf karakterle rahatlıkla ilerleyebilirsin. Warrior'lar sağlam, sert vuruyorlar. Mage'ler sahaya her alandan hakim ama gelişmeleri uzun sürüyor. Roque'larda keza öyle okla menzilli, hançerle birebirde iyiler, hemde görünmez olabiliyorlar. Seçim senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Lords of fallen ve blood borne gibi alakasız ama benzer 2 oyunu becerememiş biri olarak, yaratacağım karakterimde neye dikkat etmeliyim sizce.

Ben mage karakteri ile oynuyorum damage leri diğerlerine göre düşük fakat knight enchanter özelliğini

aldığımda hem uzun menzilli hasar hemde kısa menzilli yüksek damage li bir mage karakterim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

80 saatin sonunda görevlerden kafayı kaldırıp aşk hayatıma da heyecan katarak sevgili Cassandra'yı hüplettim. Sırada Josephine var.

Hocam nasıl sevgili oldunuz Cassandra'yla bize de söyleyin biz de olalım ya ben de Leliana ile olmak istiyorum Bir de oynama sürenize nerden bakıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

80 saatin sonunda görevlerden kafayı kaldırıp aşk hayatıma da heyecan katarak sevgili Cassandra'yı hüplettim. Sırada Josephine var.

Hocam nasıl sevgili oldunuz Cassandra'yla bize de söyleyin biz de olalım ya ben de Leliana ile olmak istiyorum Bir de oynama sürenize nerden bakıyorsunuz ?

Hocam her görev sonrası istisnasız halini hatırını sormanız, her mümkün olduğunda flirt şıkkı yani kalpli seçeneği seçerek asılmanız lazım. Belirli bir süreden sonra sizin sadakatinizi ölçen kişisel görevleri çıkıyor. Bunlar Cassandra'da 2 tane, çok da zor değiller. Ama farklı bölgeleri gezmeniz gerekli. Loyalty görevlerini bitirince romance görevleri çıkıyor. Onlarıda bitirince meşhur sahne ve finish her. Her görevden sonra sık sık ziyaret edin ve karakteri desteklediğinizi gösteren seçeneklerle söylediklerini onaylayın. Josephine nisbeten daha kolay. Bu arada save ekranınızda yazıyor oyun süreniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 2 Nisan 2015; 14:03:23 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam her görev sonrası istisnasız halini hatırını sormanız, her mümkün olduğunda flirt şıkkı yani kalpli seçeneği seçerek asılmanız lazım. Belirli bir süreden sonra sizin sadakatinizi ölçen kişisel görevleri çıkıyor. Bunlar Cassandra'da 2 tane, çok da zor değiller. Ama farklı bölgeleri gezmeniz gerekli. Loyalty görevlerini bitirince romance görevleri çıkıyor. Onlarıda bitirince meşhur sahne ve finish her. Her görevden sonra sık sık ziyaret edin ve karakteri desteklediğinizi gösteren seçeneklerle söylediklerini onaylayın. Josephine nisbeten daha kolay. Bu arada save ekranınızda yazıyor oyun süreniz.

Hocam çok teşekkürler bu olayı bilmiyordum bakalım Leliana yı tavlamaya çalışıcam

• Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Leliana ile bir ilişki yaşanamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Leliana ile bir ilişki yaşanamıyor.

Hadi ya kötü oldu bak bu . Zaten kız atarlı bir şey. Neyse bize kız mı yok
    Kendisiyle ilk Dragon Age'de haşır neşir oluyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Kendisiyle ilk Dragon Age'de haşır neşir oluyorduk.

Valla diğer oyunlarını oynamadım ama keşke oynasaymışım çok iyi bir rpg serisi
    İkinci oyun vasattı ama ilk oyun efsanedir. Özellikle Baldur's Gate'i hatırlatır bana hep.

• Bu oyunun tamami inmeden oynanmiyor mu?
    İlk olarak 5gb kadar bi indirme yapti. Ardindan oyuna girmeye calistigimda acilmiyor. Kullaniciyi log out yapiyor. Acaba 45gb in hepsinin inmesini mi beklemek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizkopat -- 2 Nisan 2015; 22:22:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sonlarına doğru bir bossta takılıp kaldım kafayı yemek üzereyim ya. Ölmüyor abi ölmüyor ya. Sanki oyunu oraya kadar easy modunda oynadım orda nightmare'a döndü oyun. En sonunda sinirlenip çıktım. Bir de 50 saat oynama sürem var yazık günah vallahi.
  • quote:

Oyunun sonlarına doğru bir bossta takılıp kaldım kafayı yemek üzereyim ya. Ölmüyor abi ölmüyor ya. Sanki oyunu oraya kadar easy modunda oynadım orda nightmare'a döndü oyun. En sonunda sinirlenip çıktım. Bir de 50 saat oynama sürem var yazık günah vallahi.

Hocam corypheus mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

quote:

Oyunun sonlarına doğru bir bossta takılıp kaldım kafayı yemek üzereyim ya. Ölmüyor abi ölmüyor ya. Sanki oyunu oraya kadar easy modunda oynadım orda nightmare'a döndü oyun. En sonunda sinirlenip çıktım. Bir de 50 saat oynama sürem var yazık günah vallahi.

Hocam corypheus mu ?

Yok hocam onun adamlarindan bitanesi yaninda 3 4 tane de o kirmizi yaratiklardan var

• Bölümün adı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

Bölümün adı nedir

"What Pride Had Wrought" miş hocam
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.