< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 18 Haziran 2020; 11:13:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 18 Haziran 2020; 11:13:39 > |
Eğer güvenilir çevirmenlerden bir ekip oluşur ve online tablo ile herkese bilgilendirme açısından açık bir çeviri olursa, biteceğine inanırsam benden 250TL
|
Gelen yorumlar kaynaklı çeviriden çekilmiş bulunuyorum. İstediğiniz grup veya kişiler çevirsin. Çevireceklere başarılar diliyorum.
|
Arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi Inquisition çok büyük bir proje ve şahsi fikrimi belirtecek olursam, bu projenin hakkını verebilmek için donanımlı bir ekip şart. 5-6 kişinin yeterli olduğunu sanmıyorum, profesyonel bir çeviri için devamlı iletişim halinde olan daha kalabalık bir ekip gerekiyor.
Şahsen Inquisition gibi büyük bir projeye hayata geçirmek isterdim, ancak bir yandan iş bir yandan da tez ile uğraşıyorum. İkisinden birini hayatımdan çıkartmadığım sürece böyle bir projeye girmem pek mümkün değil. |
Qnoops'a verin çevirsin işte.Hep ücretli yamalara el atmasın.Bi kere de faydalı olsun.Hem gelen parayı da hayvanlara mama olarak alır.
|
Kendi çapında bir çevirmen olarak açıkçası bu fiyatlara çok zor arkadaşlar. Ben akademisyenim akademik çeviri yapıyorum. İlk oyun çevirimi yüzüklerin efendisi'nin yeni çıkacak oyunu için yapacağım ama o kadar süre için o kadar paraya siz olsanız yapar mısınız? Ancak para için değil boş zamanlarında hatır gönül için veya oyunu sevdiği için yapabilir. Bu şekilde de süre çok uzun olur.
|
Dostum tek oyunluk bir tır oyunuyla, hakkında bir sürü kitap yazılan koskaca bir rpg dünyasını bir mi tutuyorsun ?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 14 Haziran 2020; 15:9:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 14 Haziran 2020; 15:3:26 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|