Şimdi Ara

DRAGON AGE ORIGINS-(ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
17.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam bende oyuna dün başladım şuan denerim marketteyim ordaki bize artistlenen gri armorlu abiciğimizi kestim bana skill ve statü dağıtım rehberi yapabilir misiniz partide köpeğim,aliriza , morrigan ve Ben varim valla taktiğim morrigan donduruyo aliriza daliyo bende hem daliom hem ok atiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Arkadaşlar selam bende oyuna dün başladım şuan denerim marketteyim ordaki bize artistlenen gri armorlu abiciğimizi kestim bana skill ve statü dağıtım rehberi yapabilir misiniz partide köpeğim,aliriza , morrigan ve Ben varim valla taktiğim morrigan donduruyo aliriza daliyo bende hem daliom hem ok atiom

Ben bu oyunu bitireli bayağı oldu ama. Partini arkada caster/healer, tank ve dps olarak kurmanı tavsiye edebilirim. Yani bu durumda senin AliRıza tank oluyor, Morrigan caster oluyor, sen de sanırım arkada ok atarak hasar veriyorsun. Yani az çok ideal kadroyu kurmuşsun. Biraz daha ilerledikten sonra tankı da boşver iki hasar veren sınıfla ilerle derim çünkü zaten tank'lar düşmanları tutamıyor hale geliyorlar, sen de ciddi hasar vermeye başladığın için çok problem olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Arkadaşlar selam bende oyuna dün başladım şuan denerim marketteyim ordaki bize artistlenen gri armorlu abiciğimizi kestim bana skill ve statü dağıtım rehberi yapabilir misiniz partide köpeğim,aliriza , morrigan ve Ben varim valla taktiğim morrigan donduruyo aliriza daliyo bende hem daliom hem ok atiom

Ben bu oyunu bitireli bayağı oldu ama. Partini arkada caster/healer, tank ve dps olarak kurmanı tavsiye edebilirim. Yani bu durumda senin AliRıza tank oluyor, Morrigan caster oluyor, sen de sanırım arkada ok atarak hasar veriyorsun. Yani az çok ideal kadroyu kurmuşsun. Biraz daha ilerledikten sonra tankı da boşver iki hasar veren sınıfla ilerle derim çünkü zaten tank'lar düşmanları tutamıyor hale geliyorlar, sen de ciddi hasar vermeye başladığın için çok problem olmuyor.

üstad benim soruma cevap vermemişsin önce ben sormuştum ama :((

okcunun uzman lık alanı ne olmalı arkadaslar.. ve uzmanlık yetneğini açma nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvistO -- 9 Ekim 2010; 15:13:33 >

• oyunu yarıda bıraktım ben bir yerinde takıldım görevleri yapamaz hale geldim aynı yerlerde gez dolaş gez dolaş bıktım. ingilizce gerektiyor biraz. yerin altındaki cücelerin ülkesinde kafaa beyin kalmadı baya bir büyük yer. büyücü ve iki savaşçı ile oynadım. güzel oyundu keşke takılmasaydım bitirmiş olurdum. nasip ikinci oyuna artık
  • Saolasın kardesim okcu deilim ama yinede ok atiom Warriorum 7 lv im fakat templar filan olamadım gitti.Bu arada oyunda para hilesi filan war mı yaw cok sıkıntılıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvistO

quote:

quote:

üstad benim soruma cevap vermemişsin önce ben sormuştum ama :((

okcunun uzman lık alanı ne olmalı arkadaslar.. ve uzmanlık yetneğini açma nasıl oluyor

Okçu olmak istiyorsan Rogue sınıfı açmalısın. Ekstra bir alt sınıfa gerek yok. Alt sınıf açmak için yanına aldığın savaşcılardan ve oyun dünyasındaki sınıf uzmanlarına danışman gerekli.

• quote:

Saolasın kardesim okcu deilim ama yinede ok atiom Warriorum 7 lv im fakat templar filan olamadım gitti.Bu arada oyunda para hilesi filan war mı yaw cok sıkıntılıyız

Ben okçu sınıfıyım elf den kadın olarak açtım 13 lvl oldu alistar var yanımda tank gerçekten tank oldu yani 1 tane skili kaldı açılmayan tek elli kılıç la savaştırıyorum süper bir sey 5/10 kişinin arasına bir atıyorum her kez ona dalıyor görmeniz lazım :D 2 tane de magem var oyunda biri healler biri de morrıgan şu durumda onum kımse duramıyor yıkıp geçiyoruz :D şeyi sorcam eski oynayan arkdaslar bilir üzerimize eşya alma olayı var 01-70 e kadar orda yanında kutucuklar var hangi eşya ıle bunu arttırabılırız. şuan oyunu saveledım templeli bir yerdeyim birini oldurdum çok sağlam bir kılıç düşürdük alistara veriyorum takamıyor arince warwior yazıyor kullanması ıçin alistar kullanamadıhını için çok uzuldum acaba nasıl kullandırabılırım kılıç gerçekten çılgın bir şey. onun harıcınde bun benzer oyunlar daha oncede oynamıstım. kasa vardı esya kasası gibi bu oyunda varmı acaba varsa da nerde dir ?

quote:

Okçu olmak istiyorsan Rogue sınıfı açmalısın. Ekstra bir alt sınıfa gerek yok. Alt sınıf açmak için yanına aldığın savaşcılardan ve oyun dünyasındaki sınıf uzmanlarına danışman gerekli.

usta uzmanlık sınıfını kımden yaptırmamız gerkiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvistO -- 10 Ekim 2010; 15:53:55 >

• Hocam walla bende anlamadım su berserk filan nası olucaz.
  • quote:

Hocam walla bende anlamadım su berserk filan nası olucaz.

Şu sayfayı kullanın, kim nerede hangi sınıfı ogretiyor, hepsi yazıyor.

http://dragonage.wikia.com/wiki/Specializations
  • çok güzel bir site teşekkürler..
  • http://www.shopto.net/PS3/NEW%20RELEASES/PS3DR08-Dragon%20Age%20Ultimate%20Edition.html

-Dragon Age Origins

-Dragon Age Origins Awakening Expansion Pack

-All Nine Content Packs

Güzel bir paket, sırf bunu alabilmek için eldekini takasladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

http://www.shopto.net/PS3/NEW%20RELEASES/PS3DR08-Dragon%20Age%20Ultimate%20Edition.html

-Dragon Age Origins

-Dragon Age Origins Awakening Expansion Pack

-All Nine Content Packs

Güzel bir paket, sırf bunu alabilmek için eldekini takasladım

Güzel paketmiş, ben de PC'de bitirmiştim oyunu PS3'e alayım arşivimde dursun diyordum. Bunu alırım artık.

Teşekkürler

• magey le oyanayan arkadaslar varmı bu blood mage yı nasıl açıcaz magelerımde hala açık dehil kiminle konuşup hangi görevi almam gerekiyor ?
  • quote:

magey le oyanayan arkadaslar varmı bu blood mage yı nasıl açıcaz magelerımde hala açık dehil kiminle konuşup hangi görevi almam gerekiyor ?

Bir önce sayfada attığım mesaj, ona bakmadın mı? Orada nerede ögrenirsin yazıyor.
  • quote:

quote:

magey le oyanayan arkadaslar varmı bu blood mage yı nasıl açıcaz magelerımde hala açık dehil kiminle konuşup hangi görevi almam gerekiyor ?

Bir önce sayfada attığım mesaj, ona bakmadın mı? Orada nerede ögrenirsin yazıyor.

üstad üzgünüm doğru sölüyrsun baktım da ya fade denilen bir yer varmış ben bulamadım orayı gez meyedıhım yer kalmadı oraya nasıl giderim ya :S
  • @@AvistO
    hocam. yardım et diye msj yazmışsın. buradan da yazayım dedim. ben oynayalı baya oldu ama @@@Wassermann hocam gördüğüm kadarıyla elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor zaten bu konularda benden daha deneyimli ve bilgili... bu yüzden oyunda pek zorlanmayacağını düşünüyorum.
  • Oyunu bitirdim karakterim tam bir magedi. shapeshifter ve healer olmasına ragmen shapeshifter özelliğini hiç kullanmadım. arcane warrior-healer daha iyi bir kombinasyon olurdu. awakening oyununa geçmek istiyorum emek verdiğim level 20 bir karakter var ama origins uk version olduğu için awakening expansionı da uk olması gerekiyormuş. sorun ise ingiltere sitelerinde ps3 awakening bulamadım. siz de seriye devam etmek istiyorsanız amerikan originsden başlayın ortada kalmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

Oyunu bitirdim karakterim tam bir magedi. shapeshifter ve healer olmasına ragmen shapeshifter özelliğini hiç kullanmadım. arcane warrior-healer daha iyi bir kombinasyon olurdu. awakening oyununa geçmek istiyorum emek verdiğim level 20 bir karakter var ama origins uk version olduğu için awakening expansionı da uk olması gerekiyormuş. sorun ise ingiltere sitelerinde ps3 awakening bulamadım. siz de seriye devam etmek istiyorsanız amerikan originsden başlayın ortada kalmayın.

Evet, Shapeshifter özellikleri beş para etmez bana göre de. Morrigan öyleydi yanlışım yoksa, Ayı ol Örümcek ol farketmiyor gayet işe yaramaz ve başarısız skiller bana göre.

Ayrıca bu saatten sonra oyunu alacaklar direkt Ultimate Edition'ı alsın veya beklesin. Hem fiyat ucuz hem de şu ana kadar çıkmış eklentiler içerisinde mevcut.

• FADE denilen bir yer varmış burayı bulamadım ya deli dana gibi haritada geziyorum bilgisi olna varmı üstad.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

Oyunu bitirdim karakterim tam bir magedi. shapeshifter ve healer olmasına ragmen shapeshifter özelliğini hiç kullanmadım. arcane warrior-healer daha iyi bir kombinasyon olurdu. awakening oyununa geçmek istiyorum emek verdiğim level 20 bir karakter var ama origins uk version olduğu için awakening expansionı da uk olması gerekiyormuş. sorun ise ingiltere sitelerinde ps3 awakening bulamadım. siz de seriye devam etmek istiyorsanız amerikan originsden başlayın ortada kalmayın.

Evet, Shapeshifter özellikleri beş para etmez bana göre de. Morrigan öyleydi yanlışım yoksa, Ayı ol Örümcek ol farketmiyor gayet işe yaramaz ve başarısız skiller bana göre.

Ayrıca bu saatten sonra oyunu alacaklar direkt Ultimate Edition'ı alsın veya beklesin. Hem fiyat ucuz hem de şu ana kadar çıkmış eklentiler içerisinde mevcut.

Shapeshifter klası neverwinter nights'ta çok işe yarıyordu.Dragon shape'e geçtin mi anasını ağlatıyordun ama bu oyunda hiç olmamış cidden,bir işe yaramaz.Dragon Age çok güzel oyundu ama bana göre karakter sınıfları ve kombinasyonları falan çok çok az.Nwn gibi multiclass kasabileceğin,epik bir karakter yaratma sistemi olsa oyunun başından kalkmazdım şahsen,sürekli oynardım yani.Ben pc'me her format attıktan sonra ilk nwn 1 yüklerim örneğin.O kadar geniş,detaylı ve kafa yorulacak bir karakter yaratma sistemi varki oyunu 20 kere bitirdim 200 kere daha bitiririm.Dragon age benim için öyle olmadı maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.