Şimdi Ara

DRAGON AGE ORIGINS-(ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
17.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AvistO

FADE denilen bir yer varmış burayı bulamadım ya deli dana gibi haritada geziyorum bilgisi olna varmı üstad.

Fade yani Araf karakter transa geçince ortaya çıkıyor. Mage seçtiysen bir Mage olma töreninde giriyosun, iki grey warden olma töreninde, üç Mage Towerda ortalığı temizlerken son deamon tüm grubu oraya yolluyor, asıl oynanan kısım bu kısım saatler sürüyor.

• Shapeshifter klası neverwinter nights'ta çok işe yarıyordu.Dragon shape'e geçtin mi anasını ağlatıyordun ama bu oyunda hiç olmamış cidden,bir işe yaramaz.Dragon Age çok güzel oyundu ama bana göre karakter sınıfları ve kombinasyonları falan çok çok az.Nwn gibi multiclass kasabileceğin,epik bir karakter yaratma sistemi olsa oyunun başından kalkmazdım şahsen,sürekli oynardım yani.Ben pc'me her format attıktan sonra ilk nwn 1 yüklerim örneğin.O kadar geniş,detaylı ve kafa yorulacak bir karakter yaratma sistemi varki oyunu 20 kere bitirdim 200 kere daha bitiririm.Dragon age benim için öyle olmadı maalesef.

Bence de. Ayrıca Might&Magic kurallarının ve büyülerinin geçerli olduğu oyunlarda mage olarak daha stratejik oynama imkanı var. Karakter geliştirme oyunun en önemli kısmı oluyor o kadar bol büyü ve özellik içinde. Dragon Age daha arcade havasında olmuş, oyun dinamik o yönü güzel ama herkese hitap etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

quote:

FADE denilen bir yer varmış burayı bulamadım ya deli dana gibi haritada geziyorum bilgisi olna varmı üstad.

Fade yani Araf karakter transa geçince ortaya çıkıyor. Mage seçtiysen bir Mage olma töreninde giriyosun, iki grey warden olma töreninde, üç Mage Towerda ortalığı temizlerken son deamon tüm grubu oraya yolluyor, asıl oynanan kısım bu kısım saatler sürüyor.

Üsad ben okçu ile oynuyorum ama ben öle bir bömlüme gelmedım. suan harıtada gezmedıhım yer kalmadı şimdi cücelerin şehrine gittim ordakılerle konusuyorum bakalım ne olacak bilmiyorum :S

• quote:

Senin bahsettiğin bölümü 1-2 gün önce oynamıstım ben...Yanlış hatırlamıyorsam circle towerda kendi halimde dolanırken yukarı katlara çıktığımda 3. katta falan bir yaratıkla karşılaştım ve fade'ye gönderdi beni birden bire...

Baya labirent gibi ama eğlenceli bir bölümdü aynı zamanda da çok yararlı çünki bulduğum küçük bir kaç nesneye dokunarak karekterin statları otomatikman arttıyordu...Eğer gidersen oraya onları sakın kaçırma çok işine yarar ;)

Bu arada şu oyunu biraz daha iyi anlayabilsek diyalogları süper olurdu ama tarzanca ingilizcesiyle pek mümkün olmuyor

• quote:

quote:

quote:

Üsad ben okçu ile oynuyorum ama ben öle bir bömlüme gelmedım. suan harıtada gezmedıhım yer kalmadı şimdi cücelerin şehrine gittim ordakılerle konusuyorum bakalım ne olacak bilmiyorum :S

Oyunu bitirmek için Mage Tower'a gitmek zorundasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zelm

quote:

Senin bahsettiğin bölümü 1-2 gün önce oynamıstım ben...Yanlış hatırlamıyorsam circle towerda kendi halimde dolanırken yukarı katlara çıktığımda 3. katta falan bir yaratıkla karşılaştım ve fade'ye gönderdi beni birden bire...

Baya labirent gibi ama eğlenceli bir bölümdü aynı zamanda da çok yararlı çünki bulduğum küçük bir kaç nesneye dokunarak karekterin statları otomatikman arttıyordu...Eğer gidersen oraya onları sakın kaçırma çok işine yarar ;)

Bu arada şu oyunu biraz daha iyi anlayabilsek diyalogları süper olurdu ama tarzanca ingilizcesiyle pek mümkün olmuyor

aa dostum orları gectım butun statları da aldım sanrıım. şuan cüceler şehrindeyim arenya da kapışma yaptım çok zevkliydi.. sana şeyi sorayım bu elf lerin ormanında heavy zırhlar var bonus özelikli fire ice light %5 bonuslu ben bunların 2 parçasını buldum bot ile eldiven zırh ile kask bulamadım sen buldunmu ?

• Oyun çok güzel oynadığın zaman elinden bırakıamıyorsun aweekinig i indirdim o da çok güzel.
    Bu oyunda tavsiyem warior olmanız.Çünkü özel hareketler var.Mesela bir bölümde ejderha ile kapşıyprsunuz son vuruşta eğer wairor iseniz(ben bir elinde silah diğerinde kalkanlı olanım adı aklıma gelmedi şimdi) zıplayıp ejderhanın üzerine çıkıp hareketler yapıyor gerçekten muthişdi o an aşık olmustum wariorra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskmay

Oyun çok güzel oynadığın zaman elinden bırakıamıyorsun aweekinig i indirdim o da çok güzel.
    Bu oyunda tavsiyem warior olmanız.Çünkü özel hareketler var.Mesela bir bölümde ejderha ile kapşıyprsunuz son vuruşta eğer wairor iseniz(ben bir elinde silah diğerinde kalkanlı olanım adı aklıma gelmedi şimdi) zıplayıp ejderhanın üzerine çıkıp hareketler yapıyor gerçekten muthişdi o an aşık olmustum wariorra.

Ben rogue olarak oyanuyorum o bolumde alistar resmen şov yaptı bir kaç boss yaratıklarda da son vurus ona denk gelirse aynı şekilde farklı kombinasyonlarda ölümler yapıyor gerçekten iznlenmeye değer :D
  • quote:

aa dostum orları gectım butun statları da aldım sanrıım. şuan cüceler şehrindeyim arenya da kapışma yaptım çok zevkliydi.. sana şeyi sorayım bu elf lerin ormanında heavy zırhlar var bonus özelikli fire ice light %5 bonuslu ben bunların 2 parçasını buldum bot ile eldiven zırh ile kask bulamadım sen buldunmu ?

Evet o armor parçalarının ilk parçayı buldukdan sonra merak edip diğer parçaları arayıp buldum...Kolluk ve ayaklık kolaydı, o mezar taşı gibi yerlerden çıktı aynı şekilde helmette o ormanlık alanda ama biraz daha gizli bir yerde ( tepe gibi bir yerin hemen altında) o da mezar taşı gibi bişiye tıklayınca çıkacak...Helmet'i hemen elf kampından ormana çıkınca olan haritada bulabilirsin...Haritanın orta kısımları gibi arayınca bulması pek zor değil...

Armor kısmı ise o bölgeden gittiğin ruins bölgesinde, önce o bölgeye ilk giriş kısımlarına yakın yerlerde bir mezardan vazo gibi bişi alıyorsun sonra lover runins'e iniyorsun ilerlerde odanın birisinin ortasında su gibi bişi var...oraya gelip o vazoya suyu doldurup odanın kenarındaki yere suyu koyuyor dua ediyor ve su içiyorsun ve sonra suyun başına geliyorsun...Yani kısacası bu kısım biraz karışık çünki tüm sıralamayı doğru şekilde yapman gerek yazılara doğru şekilde cevap verince o ortada suyun olduğu oda da açılmayan kapı açılcak ve içeri girince son parçayıda alcaksın...

Tam çözüm için youtube juggernaut armor diye aratmanı tavsiye ederim...Ayrıca ''legion dead armor'u denemeni tavsiye ederim bulması çok kolay hatta bu akşam kazara buldum ben tüm parçaları ve alistar şimdi onla takılıyor sten'de juggernaut armorla

Bu akşam bende ''deep road'' bölümünü bitirdim, yan görevlerle falan baya güzel oyun ahh keşke birde tam anlayabilseydik...Gerçi pc için 1 ocak'da türkçe yama çıkacak o zaman kesin oynamak lazım pc de

Tabiki daha iyi armorlar vardır ama benim bulduklarım bunlar bilen arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekleriz

• eyvallah dostum çok yararlı oldu teşekkür edeirm. ben alstar dı sanırım o ortada ufak bir havuz bir tanede masa, masa üstünde de vazo koyuyorsun bir çok kombilasyon denedim en son yeşil bir sis çıktı hatta bir yerın kapısı açılır gibi ses de duydum ama nerenin açıldıhı hakkında hiç bir şey bulamadım :S youtbueden bakayım bulamassam bana paint atarsan da çok sevinirim bu arada ben ps3 den oynuyorum tr yama pc ye cıkacak biz ne yapacaz ya :(( :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvistO -- 14 Ekim 2010; 23:02:52 >
  • quote:

eyvallah dostum çok yararlı oldu teşekkür edeirm. ben alstar dı sanırım o ortada ufak bir havuz bir tanede masa, masa üstünde de vazo koyuyorsun bir çok kombilasyon denedim en son yeşil bir sis çıktı hatta bir yerın kapısı açılır gibi ses de duydum ama nerenin açıldıhı hakkında hiç bir şey bulamadım :S youtbueden bakayım bulamassam bana paint atarsan da çok sevinirim bu arada ben ps3 den oynuyorum tr yama pc ye cıkacak biz ne yapacaz ya :(( :)

Aynen o ortadaki ufak havuzlu olan yer Tam sıralmayı tutturamadım ilk seferde dediğin gibi bir sis çıktı sonra arkasından yaratıklar falan geldi onları öldürdüm başka bir görev tamamlanmıştı...

Sonra youtube den kopya çekip öyle tamamladım

Bende ps3 de oynuyorum oyunu, kontroller falan baya güzelde türkçe yama çıkınca birde pc de oynamak güzel olur, bu forumun pc bölümünde yama ekibi bayadır uğraşıyor bu oyun için sona yaklaşmışlar, örnekler falan da baya güzel görülüyordu

Senin karekterlerin silahları neler, ben öyle etkili kılıç, kalkan bulamadım sayılır pek...Bir royal palace de yere basınca çıkan bir bulmaca vardı orda cıkan dragonu öldürdüm onun kılıcı var, onun dışıunda tüm kılıclarım 10-15 ataklı şeyler...

Bilgisi olan arkadaşlar varsa bu konuda yardımlarını istiyorum...

• http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki

bu sayfada oyun içindeki tüm eşyaların detayları ve nerde bulunduğu var
  • quote:

http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki

bu sayfada oyun içindeki tüm eşyaların detayları ve nerde bulunduğu var

Evet biliyorum orayı ve arada bir bakıyorum ama ben oyunu bitiren arkadaşların kulanıp menmun kaldıkları itemler için tavsiye istemiştim, tabi birde dlc ile gelen itemler var baya güzel deniyor ama şuan için oyunda dlc eklemedim, olmassa üzerimde ki itemlerle oyun bitircem gibi, zaten kendi karekterim mage çok armor gerekli olmuyor parayı basıp bir iki yüzük vs alcam gibi...

Genelde 3 mage (1'i healler ) 1 tank (alistar) partim ve pek sorun olmuyor zorluk yönünden...Yenilerde şu dağın tepesinde ki dragonu indirdim yere belki ondan cıkan itemle yeni bir armor seti yaparım...İlginiz için yinede saolun

• dostum youtube ye giremiyorum ben ya sanırım gızlı geçti açtım ama nerde olduhunu bulamadım kahrolcam. bir de o altar olduhu yerdekı kapı kılıtlı o kapıyı sen actınmı veya actıysan nasıl acabılırımm. ben şu an kıtlendım ne yapacam bilmiyorum.
  • quote:

dostum youtube ye giremiyorum ben ya sanırım gızlı geçti açtım ama nerde olduhunu bulamadım kahrolcam. bir de o altar olduhu yerdekı kapı kılıtlı o kapıyı sen actınmı veya actıysan nasıl acabılırımm. ben şu an kıtlendım ne yapacam bilmiyorum.

Arkadaşım zaten o odanın açılmayan kapıyı açmak için bu tüm yaptıklarımız...Kendim oyunu bitirdiğim için tam olarak diyalogları hatırlamıyorum ama oyunun hakkında bilgi veren bir siteden şöyle bişi buldum senin için umarım işine yarar...Bu altaki sıralamaya göre yapartsan kilitli kapının açılması lazım...

Bu arada o odanın oyunun ilerleyişine etkisi yok sadece yan görev yapılmasa da olur yani...Bence o kadar da kasılacak bir armor seti değil ben tüm parçaları aldım ama daha güzel armorlar bulduğum için onu hiç kullanmadım nerdeyse

Yeniden blood mage büyülerini açabilmek için oyuna başlıcam, bakalım bu kez şu demonla anlaşma yapabilcem mi

1. Take the earthen jug from the fountain.
    2. Fill the earthen jug with water.
    3. Leave the pool alone.
    4. Place the filled earthen jug on top of the altar.
    5. Kneel before the altar and pray.
    6. Examine the earthen jug on the altar.
    7. Take a single sip from the water in the jug.
    8. Take the earthen jug.
    9. Leave the altar alone.
    10. Dump the water in the jug back into the pool.

• quote:

dostum youtube ye giremiyorum ben ya sanırım gızlı geçti açtım ama nerde olduhunu bulamadım kahrolcam. bir de o altar olduhu yerdekı kapı kılıtlı o kapıyı sen actınmı veya actıysan nasıl acabılırımm. ben şu an kıtlendım ne yapacam bilmiyorum.

Bu kapıyı açmak şart değildi sanki.
  • ben mageken alistaire dragon armor, stene legion of the dead armor giydirdim. sten heyula gibi adam bir de legion armoru giyince oynarken korkuyordum :)
  • herkese selam

awekening sanırım extention pack, ilk oyuna sahip olmak lazım mı peki yoksa game of the year edition tarzında dragon age origins + yeni harita vs lerimi içeriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese selam

awekening sanırım extention pack, ilk oyuna sahip olmak lazım mı peki yoksa game of the year edition tarzında dragon age origins + yeni harita vs lerimi içeriyor ?

Awakening sadece expansion, tek başına kurup oynayamazsın.

Bu ayın sonunda Ultimate Edition çıkıyor, onu almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Bu kapıyı açmak şart değildi sanki.

değilde oyundada kitlendim ana görevlerde de takıldım 2-3 gundur oynamıyorum bakalım yakında tekrar otururum basına
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.