Şimdi Ara

DRAGON AGE ORIGINS-(ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
17.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: AvistO

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

mage ile oynadım bende. şimdi yeniden başlasammı diyorum. oyuna başlayınca baya bir yardıma ihtiyacım olacak gibi.
    bu arada benim karakter mage olunca diğerlerini de okçu-varrior yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz ??

olabilir zahten ana karekter ler var alistar dog sten vs gibi karekterler var şahsen benim mage-alistar-sten-okçu bir kız vardı ismini biradan yazarım veya bir tane yeni karekter keşvettim oda nasıl oldu haritada ilerlerken hani önün kesilir ya o ara bir grup adamların için den bir tek sah kalan bir adam oldu onla konustum gruba dahil ettim adam assasian çif elli bıçak kullanıyor güzel bir karekter.

O herife çok güvenme, normalde seni öldürmek için gönderilen bir suikastçi o.

Ne yani ilerde bana kazık atabilirmi diyorsun !!

• quote:

valla bende 5 kişi ile gidiyordum yanlış hatırlamıyorsam.
    şimdi castavelinayı oynuyorum bitsin fırsat bulursam oyuna yenidn başlayacam ama bu seferde sizin kafanızı çok ağrıtırım haberiniz olsun :) bitiremediğim görevler oldu sinir oldum yarıda bıraktım. bir yer vardı adını hatırlamıyorum ama kurtların falan olduğu yerdi sanırım kurtları geberttim sonra ağaçdan adamlarla savaştım onları da geberttim orada ağaçtan herifleri öldürdüğüm yere geldiğim yerde su kenarında yıkılmış bir ağaç var orada bir şey yapmam lazım ama dön baba dön bir halt edemedim sinir oldum. birde cüceler beni mahfetti kayboldum kafayı yedim orada

Dün o anlattıhın bölümü geçtim kolya yerler orası. Bu oynadığın castavelina yı bende çok istiyorum yakın zamanda bende o oyuna sahip olabilirim. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

quote:

mage ile oynadım bende. şimdi yeniden başlasammı diyorum. oyuna başlayınca baya bir yardıma ihtiyacım olacak gibi.
    bu arada benim karakter mage olunca diğerlerini de okçu-varrior yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz ??

olabilir zahten ana karekter ler var alistar dog sten vs gibi karekterler var şahsen benim mage-alistar-sten-okçu bir kız vardı ismini biradan yazarım veya bir tane yeni karekter keşvettim oda nasıl oldu haritada ilerlerken hani önün kesilir ya o ara bir grup adamların için den bir tek sah kalan bir adam oldu onla konustum gruba dahil ettim adam assasian çif elli bıçak kullanıyor güzel bir karekter.

O herife çok güvenme, normalde seni öldürmek için gönderilen bir suikastçi o.

Ne yani ilerde bana kazık atabilirmi diyorsun !!

Herife nasıl davrandığına göre değişir.

• Anladım.
  • oyuna yeniden başladım ilk oynadığımda yarıda bırakmıştım. aşağıda sorduğum bir sorulara vereceğiniz ceapların benim için büyük önemi var,
    neyse şimdi şöyle yaptım ben
    ana karakter büyücü, morrigan büyücü zaten uzaktan healer yapıyor paso , alistar yakın dövüş, bir tane daha kız katıldı guruba laila idi sanırım onu da okçu , yaptım iyi mi sizce ne diyosunuz??
    kendi karakterim büyücü ve karakteri geliştirirken sıkıntı yaşıyorum derinlemesine bir bilgim yok çünkü, pasif skillerden hangisini kullansam bilemedim, ateş büyüsü falan dandik geldi buza devam ettim , bu konuda acayip yardıma ihtiyacım var:) skill olarak herbalisim var ama nasıl kullanıldığını bilmediğim için hiçbirini açmadım bunun faydası nedir?
    ayrıca oyunun menüsünden herbalisme girdiğim zaman itemleri kullandım falan ama bi nane olmadı itemler boşa gitti ne oldu anlamadım
    karakteri geliştirirken skilleri wilpover ve magic 'e veriyorum bunun dışında başka yükseltmem gereken değer varmı ?
    bir de combat tactikte ekstra birşey yapmaya gerek varmı morrigan ı healar yaptım diğerleri agresif ve dameger de duruyor,

herbalism ile ne ikiri yapıyoruz . mageyim ben ilerde hangi sınıfı seçmeliyim ?
    oyunu ve rpg yi bilen usta kişilerden yardım bekliorum.

• bu arada oyunda iki ana başlık açılmış, diğerini de zack06 arkadaşımız açmış , ilk önce buna mesj atmıştım. hangisinden devam etsek bilemedim
    http://forum.donanimhaber.com/m_35350454/mpage_3/key_/tm.htm
  • quote:

bu arada oyunda iki ana başlık açılmış, diğerini de zack06 arkadaşımız açmış , ilk önce buna mesj atmıştım. hangisinden devam etsek bilemedim
    http://forum.donanimhaber.com/m_35350454/mpage_3/key_/tm.htm

Sorun değil hangisinden devam edilirse edilsin
    alıştım açılan ana başlıkların heba olmasına forumun sayesinde ana konu kavramı kalkınca bu şekilde olması normal
  • quote:

oyuna yeniden başladım ilk oynadığımda yarıda bırakmıştım. aşağıda sorduğum bir sorulara vereceğiniz ceapların benim için büyük önemi var,
    neyse şimdi şöyle yaptım ben
    ana karakter büyücü, morrigan büyücü zaten uzaktan healer yapıyor paso , alistar yakın dövüş, bir tane daha kız katıldı guruba laila idi sanırım onu da okçu , yaptım iyi mi sizce ne diyosunuz??
    kendi karakterim büyücü ve karakteri geliştirirken sıkıntı yaşıyorum derinlemesine bir bilgim yok çünkü, pasif skillerden hangisini kullansam bilemedim, ateş büyüsü falan dandik geldi buza devam ettim , bu konuda acayip yardıma ihtiyacım var:) skill olarak herbalisim var ama nasıl kullanıldığını bilmediğim için hiçbirini açmadım bunun faydası nedir?
    ayrıca oyunun menüsünden herbalisme girdiğim zaman itemleri kullandım falan ama bi nane olmadı itemler boşa gitti ne oldu anlamadım
    karakteri geliştirirken skilleri wilpover ve magic 'e veriyorum bunun dışında başka yükseltmem gereken değer varmı ?
    bir de combat tactikte ekstra birşey yapmaya gerek varmı morrigan ı healar yaptım diğerleri agresif ve dameger de duruyor,

herbalism ile ne ikiri yapıyoruz . mageyim ben ilerde hangi sınıfı seçmeliyim ?
    oyunu ve rpg yi bilen usta kişilerden yardım bekliorum.

Ana karakterin büyücü ve morrigan'ı da healer yapmışsan sen damage ve debuff üzerine yoğunlaşmalısın bence. Alistair tank Leliana'da damage ve destek sınıfı olarak yer alıyor olmalı partinde. Bu partinin avantajları Leliana sayesinde kilitli kapılar ve sandıklardan kazanacağın Xp ve item şeklinde olacaktır. İleride grubuna yaptığın seçimlere göre Wynne adlı bir büyücü hatun daha katılacaktır. Bu hatun sadece destek ve healer ağacında yoğunlaşmış bir karakterdir ve partiyi birçok defa kurtarabilecek birisidir. Morrigan'ı healer yapmışsan tabi (her ne kadar başlarda Wynne kadar efektif olmasa da) Wynne'e partinde gerek kalmayabilir. Tabi iyi oynaman şartıyla. Ya da Morrigan'ı damager olarak geliştirip Leliana'yı partiden çıkartır ve Wynne'i partine alabilirsin. Leliana'lı partiye göre damage'in de baya bir artış olacaktır ama kilitli kapı ve sandıklardan alacağın item ve xp'lere elveda demelisin :) Leliana'yı da ranger olarak geliştirmen yerinde bir tercih. Zaten partine lvl 7'de katılıyor ve eski puanları daha çok ranged olarak verilmiş. Ranged sınıfının damage'i başlarda düşük olsa da yüksek levellerde iyi seviyelere ulaşır.

Büyücü olarak damager olmak istiyorsan vermen gereken çok çeşitli skiller var. Bu birazda senin oynama tarzınla ilgili. Buz büyüleri kullanman güzel, özellikle destekleyici itemlerle (staff ve gloves gibi) bu ağaçta yüksek hasarlar verebilirsin. Aynı zamanda elektrik ağacı da çok iyidir, chain lightning kalabaklık düşman gruplarında çok etkilidir. Aynı zamanda ateş ağacında fire ball kalabalık düşman gruplarına karşı çok etkilidir ve knock back etkisi yapar. Entropy ağacında ise grubuna ve karakterine avantaj sağlayan çok sayıda skill vardır ama bunları teker teker açıklamaya çalışsam çok uzun zaman alır. Dragon Age wiki'den araştırabilirsin. Büyücü bir karakterde vereceğin puanlarda öncelik magic (verdiğim büyü hasarını arttırır) willpower (daha fazla büyü yapmaya olanak sağlar ve constitution (karakterin HP'si artar) olmalıdır. Meslek skillerinde ise büyücü olduğun için herbalism ve concercion (ikna kabiliyeti) senin için öncelikli puan vereceğin yerler olmalı.

Combat tactic ekranında her bir karaktere ne yapması gerektiğini söyleyebiliyorsun. Örneğin morrigan'a partiden birinin hp'si %75'e indiriği taktirde heal, yada partiden birinin hp'si %90'a indiği taktirde regeneration attırabilirsin. Bu tamamen senin oynayışına ve vereceğin komutlara bağlı. Özellikle tank ve healer sınıfı için combat ekranı çok önemli, onu iyi ayarlamalısın.

Daha yazacağım çok şey var ama şirketten ancak bu kadar yazabiliyorum :)

• Aldueren
    hocam çok teşekkürler yine imdadıma yetiştin
    morriganı healer yapmadım ilerde wyne çıkacak diye ama çıkartamazsam ne yaparım bilmem:) şimdilik idare ediyorum morriganı taktik olarak dameger yaptım ve bir iki tane heal büyüsü verdim dediğn gibi %50 in altına inerse hp bas dedim,
    benim karakterde büyücü
    alistarı tank yaptım,
    leilana yı da okçu yaptım leilanaya dexter ve strench veriyorum , artı olarak kutuları açması içn cunning mi verecektim sanırım ?

birde L2 ye bastığım zaman hp lerin falan olduğu yerin tam altında kuru kafa işareti olan menü var orada ixirler var onlar pasif duruyor kullanamıyorum nasıl kullanırım ?
    destekleyici itemlerle staff ve gloves bunları nasıl kullanırım ?

daha ostagardan yeni çıktım sayılır ilk yere gittim redilifct gbii bir şey adı, orada tabelalardan bir sürü görev aldım ama görev yerleri çıkmadı hala yapılmamış duruyor, bir diğer görevde de castle kapısına git diyor görevin birinde gittim ama kapı açılmıyor ingilizcem yok ama Alistar la birşeyler yap gibi bir şey anladım görevde lost castle diyor zorlanıyorum güç bela ilerlemeye çalışıyorum. her şeye rağmen benim için zorda olsa rpg yi seviyorum :) cale kapısının açılması için ne yapmam gerekiyor. ?

ilk oynadığımda daha çok ilerlemiştim ve cücelerin olduğu yerde takılmıştım çok büyük bir yerdi kafamı baya karıştırdı ve sonra oyunu bıraktım, şimdi yeniden başladım hayırlısıyla bitirmeye niyetliyim.

bunlarada cevap verirsen seinirim :)

• Rica ederim arkadaşım :)

Wynne ileride büyücü kulesine gittiğinde partine katılacak tabi vereceğin kararlar doğrultusunda. Oyunun başında heal o kadar problem değil, o yüzden morrigan seni bir müddet idare eder ama özellikle büyücülerin mekanına gittikten sonra partide heal tabanlı birine ihtiyacın oluyor. Tabi çok sayıda heal potun varsa o ayrı :)

Leliana'da iki stat çok önemli (aslında bütün rogue'larda) dexterity ve cuning. Strength o kadar gerekli bir stat değil. Ve evet kilitli kapı ve sandıkların açılması için cunning yanısıra talent ağacından bir özelliğe de puan vermen gerekiyor, adını unuttum şimdi.

L2'ye bastığında kurukafa işaretli bölüm silahlarına zehir uygulayabileceğin özelliklerden oluşuyor. Ama sen mage olduğun için bu özelliklerden yararlanamazsın, sende o yüzden gri gözüküyor. Sadece melee karakterler yararlanabilir o poisonlardan.

Destekleyici itemden kastım; örneğin bazı stafflar var %20 cold damage yada fire damage tarzında. Yada gloveslar var yine aynı özellikleri içeren. Uzmanlaştığın damage türüne göre stafın ve gloves'un bu damage arttıranlardan olmalı. Böylece daha fazla hasar verebilirsin.

Şimdi Ostagar'dan ayrıldığına göre ilk durağın Lothering olmalı. Orada Leliane grubuna katılıyor ve Sten adlı warrior'ı da grubuna katabilirsin vereceğin kararlar doğrultusunda. Lothering'te tabeladan görev almışsan mutlaka yapmışsındır zira küçük bir harita. Birkaç eşkiya ve havyan öldürünce görevleri bitirebiliyorsun.

Redclife kasabasında ise mutlaka yapman gereken bazı görevler var. O görevlerden ve kasabaya yapılan saldırıyı önledikten sonra sana kale kapıları açılacak. Bi de redclife'e gelmişsen eğer sakın görevleri bitirmeden kasabadan ayrılma. Ayrıldığın taktirde hoş bir sürprizle karşılamıyorsun :)

Cüce mekanı evet ilk oynayışında insana biraz karmaşık geliyor ama benim en sevdiğim mekan. Sana mekanların bana göre en uygun haritasını söyliyim istersen. Ostagar - Lothering - Redclife - circle tower (büyücü kulesi) - Denerim (ilk aşama) - Village of heaven - brecilian outskirts - orzammar ve denerim (ikinci aşama) şeklinde. Tabi bu araya daha bi sürü mekan ve ek görevler giriyor ama kaba taslak haritan bu şekilde. İlk oynayışında bu şekilde oyunu bitirmeye çalış, sonrasında kendi kafanda muhakkak bir harita oluşacaktır. :)

• sadece leilana ile o bombaları kullanabiliyormuşum iyi patlıyorlar.
    skilleri hep örneğin morriganda mage ve wilpower e veriyorum hp ye de arada bir puan vereyimmi yoksa gereksiz mi ?

Lothering daki görevleri yaptım, sorun redclife ve sonrasında :)

Redclife kasabasında kaleyi saldırılardan korudum , kalenin kapısna giden yolda bar tane adam var bekliyor onla konuştum askerin birini takip ettim sora düşmanları beraber öldürdük , ama dediğin gibi olmadı kalenin kapısı açılmadı, kapının önünde iki tane adam duruyor onlarda benim gibi kapının açılmasını bekliyor sanırım:))
    Redclifte bütün herkesle konuştum haritada gitmediğim yer konuşmadığım adam k, girmediğim kapı kalmadı ama hala görevler bölümünde yapılmamış görevler gözüküyor anladım açıkçası konuştuğum adamlarda ingilizce bilmediğim için deneme yanılma yolu ile :-) bütün alternatifleri cevapları deniyorum ama olmuyor. birşeyi eksik yapıyorum kalenin kapısı açılmıyor, akşam tekrar bakacam mecbur bir tur daha atacaz haritada :)
    Redclife den görevleri yapmadan çıktım süpriz neydi?? oyunu yaklaşık 3 saat falan bulanık bir yerde oynadım fare oldum , ateş adam oldum falan süpriz dediğin bu mu acaba, ??

Redclife de kaleye gidemeden mecburen cricle tower e gittim orada en üst katta kapının önünde duran bir adam vardı kapıya girmeden onunla konuştum adam sonra başını öne eğdi etrafında beyaz halka oldu ve orada kaldı wyne o adammıydı acaba ?? adamdan sonra kapıdan girdiğim zaman düşmanlarla karşılaştım büyücüler ve boss vardı öldürdüm görevi tamamladım, giriş katında bir iki tane asker ve adam var onla konuştum hatta orada tradeci bir adam var adamdan bir kaç eşya aldım, bulunduğum katın altında bir kat daha var ama o kata giden kapı kilitli o kapıyı da açamadım. ya da wyne orada mı _?? wyne yi kaçırdık mı yoksa:)

yolda bi tane adam kattım guruba 9 level zeran mıydı elf bi adam çift dagger kullanıyor , hiç kullanmadım adamı,

görevlerden hangisinin ana hangisinin yardımcı görev olduğun nasıl anlarım? zaten zorlanıyorum bazı görevleri boştan yere yapmayım,
    oyunda level sınırı var mı , çünkü öldürdüğümüz düşmanlar bir daha gelmiyor da ,

son olarak diğer başlıktanda yardım için yazıyorum çift taraflı çalışıyorum. orada bir arkadaş kalenin kapısının açılması için şöyle yazmış ;

"redcliffte zombilerin saldırısını savuşturup şehir meydanında kutlama sonrasında yukardaki değirmen gibi bir bina var. orda bann tigan (ismini böyle hatırlıyorum) sana bir yüzük verecekti vermeden önce kralin eşi falan gelip saraydaki acil durumdan falan bahsediyordu. işte verdği yüzükle değirmene girip, sol taraftaki gizli geçidi açacaksın. geçit saraya çıkıyor. " demiş bunu yapmamıştım. belki bu yüzden orada takıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 24 Aralık 2010; 9:04:58 >

• Sonunda shopto'da Ultimate Edition indirime girmiş, oyunu tekrar satın aldım.Birkaç kez daha bitirmek ve dlc'lere bakmak için sabırsızlanıyorum :)

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3DR08-Dragon%20Age%20Ultimate%20Edition.html
  • Biraz çorba olmuş görevleri yapma sıralaman :)

Öncelikle şunu söylemeliyim. Oyunu anlayarak oynaman için biraz ingilizce bilmen gerekiyor. Diğer başlıkta arkadaşın dediği doğru. Spoiler vermek istemedim, kendin keşfetmen daha uygun olur diye düşündüm ama madem arkadaş söylemiş, evet değirmenli binadan gizli bir geçit var kaleye açılan. Kaleye bu şekilde ulaşabilirsin. Kalede vereceğin kararlar doğrultusunda görevin büyücü kulesine gitmek olacaktı. Şöyle ki kalede bir takım şeytani güçleri büyücü kulesinden yardım alarak yokedebilecektin. Ama büyücü kulesinde bile vereceğin kararlar görevine etki edecekti. Örneğin boss dövüşünde, boss yanındaki mage'leri yaratığa dönüştürüyordu. Son adamı dönüştürmeden yaratığı öldürürsen redclife'taki görevin başka türlü bir son, yaratığa dönüştürdükten sonra öldürürsen başka bir türlü son olacaktı. Ama diyorum ya ingilizceyi azda olsa bilmeden bu tercihlerinin nereye varacağını ve sonuçlarını anlayamazsın.

Büyücü kulesini madem bitirmişsin, Wynne ile bu bölümün başında karşılaşman gerekiyordu. Beyaz saçlı yaşlı bir hatundu kendisi. (yaşlı dediğime bakma, güzel fiziği var ) Eğer grubunda değilse öldürmüş olmalısın :)

Zevran melee bir karakter, onunla aranı iyi tut, tutmazsan saf değiştirebilir :)

Oyunda çok sayıda yan görev var. Ama bu yan görevlerin çoğunu ana senaryoyla bağlantılı olduğu için kendiliğinden yapıyorsun. Örnek vermek gerekirse oyunda amaç ordu toplamak ve bunun içinde insanların, cücelerin ve elflerin güvenini kazanmalısın. Güven kazanmakta, onların ana görevlerini yaparken yan görevlerini de aradan çıkartmaktan geçiyor. İleride fark edeceğin üzere desteğini istediğin ırkın kendi içsel sorunları yüzünden onlardan gerekli desteği göremiyorsun. Görmek içinde onların sorununa çözüm bulmalı ve güvenini kazanmalısın. Redclife'taki lider, insanların güvenini kazanmak için tek müttefikin. Ama o adamında gördüğün üzere sorunları var. Bir kere kendisi zehirlenmiş hasta derin komada, çocuğu demon olmuş, eşi de çocuğunun iyileşmesi için kendini feda edecek birisi. (büyücü kulesinden çocuğun içindeki demonu çıkarmak için yardım isteyecektin.) Bu adamın çocuğuna yardım bile etsen kendisini iyileştirmen için efsanevi bir küle ihtiyacın var. Sırf o külü bulmak için bile saatlerce oynuyorsun onlarca yan görev açılıyor. O görevde vereceğin kararlar bile senin grubundaki bireyler ile aranızın bozulmasına yola açabiliyor. Yani daha bu uzayıp gider. O kadar fazla ayrıntı var ki, ingilizce bu oyunda şart oluyor.

Sitede dragon age'i türkçeleştirme çalıştırmaları vardı. Bir göz at istersen, belki sana görevleri anlama konusunda yardımcı olabilir.

• tamam teşekkür ederim. karşıma gelen seçenekleri sallayarak bitirilmez mi bu oyun peki :)
  • Ultimate edition yatıyo bende ps3 için.Bir ara başlamak lazım ona da.Özellikle dlc'leri falan çok merak ediyorum.Pc'de bitirdiğimde dlc'lere falan bulaşmamıştım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Ultimate edition yatıyo bende ps3 için.Bir ara başlamak lazım ona da.Özellikle dlc'leri falan çok merak ediyorum.Pc'de bitirdiğimde dlc'lere falan bulaşmamıştım hiç.

Valla Leyla'nın Türküsü hariç tüm DLC'leri oynadım, ek paketi de oynadım. (Bir de Bitch Hunt vardı galiba, onu da oynamamış olabilirim) DLC'leri oynamayarak birşey kaçırmıyorsun öyle diyeyim, hepsi çok kısa parayla alınmaya hiçbirisi değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wassermann -- 24 Aralık 2010; 17:03:08 >
  • ben Village of heaven ya da brecilian outskirts a gittim sanırım. şu zathira mıydı öyle bir adam var elflerin olduğu yerdeyim hareket edene ağaçlar kurtlar var. kurtları göbertmek istemesemde nasıl olduysa kestim adamları :D orada kurtların mekana gittim sisli yerin arkası açıldı ve tdünel gibi yerine altına indim örümcekler i kestim kurtları yine orada öldürdüm. zathira idi sanrıım onunla savşatım öldürdüm. sonra tünellerde yapacak bir şeyler daha var ama bulamadım., yerde su birikintisi olan bir yerden geçtim. suyu içtim suyu sanırım orada bir taş gibi bir şey var su kabını filan oraya mı koyacaz tam anlamadım bir şeyler yapmam lazım. yapamadım. orayı nasıl geçiyoruz hatırlayan varmı ?? haritada sırasız karışık gitsem bir mahsuru varmı ? yapacak bir şey bulamayınca başka bir haritaya geçioyrum . böyle tekrar tekrar aynı haritalara geri dönüş yapacam mecbur.

lailena archer rouge bende ona zırh mı giydirmem lazım. yoksa magelerin giydiği hafif giysilerden mi? kadın büyü falan yapmıyor nalıs olsa

doğru dürüst bir mage staf bulamadım. elimdekinin damegesi 3 , yüksek damege olan var ama oda topuz gibi bir şey ve 24 streench falan istiyor sanırım.

şu Redclife de kaleye gittim orada bir şeyler yaptım ama hala işlerim bitmedi tekrar dönecem, açılmayan bir kaç sandık var eşyalarla ilgili bir görevimiz var mı orada ,ayrıca yine kurtların tünelde açılmayan sandıklar var orada da eşyalar ile ilgili görevler var mı ??

16 saat oynama süresi var hala %16 bitmiş durumda hiç ilerlemiyor oyun:))
    kurtların orda zorlandım biraz grupta wyne yok ama toplasan 4-5 kere fgalan ancak ölmüşümdür , benim için sevindirici bir durum:))

• Kurtları ve Zathira'yı öldürdüysen eğer maşallah hiç canlı bırakmamışsın :) Orada kurtadamlar üzerindeki lanetin nedeni Zathira'ydı ama aynı zamanda Zathira'nın o kararı alma sebebi de kurtadamların insanken yaptıkları birtakım kötülüklerdi. Anlayacağın karışık bir mevzuydu ama sen belli ki noktayı koymuşsun :)

Leliana'ya master archer talentini aldırmadan medium zırh giydirme. Giydirirsen skilleri daha fazla stamina harcar. Light armor giydir şimdilik. Kilitli sandıkları Leliana ile açabilirsin tabi talent ağacından o özelliğe puan vermişsen. Açılmayan sandıklarla ilgili ana görevine etki eden bir görev yok.

Mage staff çok var aslına bakarsan. Hem denerim'de satıcılarda olsun hem karşına çıkacak bosslarda. Zathira'dan bile düşüyordu.

Grubunda wynee olmadığına göre morrigan'ı biran önce heal ağacında uzmanlaştır. Özellikle cüce mekanında healer'a çok ihtiyacın olacak :)

• ben önüme geleni kesiyorum ya :) bişi olmaz diyorum ama healer yapıyım level 11 oldu kadın inş. geç kalmamışımdır.
    cunninge de puan veriyorum giysilerinde de +cunning varsa kaçırmıyorum hemen giydiriyorum.

o kurtların mekanında su birikintisinden su içiyoruz mantığı nedir ? hatırladın mı acaba :)
  • Su içtiğin yerde sırasıyla şu şıkları seçmelisin. Kapı açılacak, sonrası sürpriz olsun :)

Take the earthen jug from the fountain.
    Fill the earthen jug with water.
    Leave the pool alone.
    Place the filled earthen jug on top of the nearby altar.
    Kneel before the altar and pray.
    Examine the earthen jug on the altar.
    Take a single sip from the water in the earthen jug
    Take the earthen jug.
    Leave the altar alone.
    Dump the remaining water from the earthen jug into the fountain.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.