Şimdi Ara

DRAGON AGE ORIGINS-(ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
17.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARkadaş şu oyun çıktığında PS3 yoktu bende. Gittim Pc için aldım kutulu. PC başında da oturmak artık işgence gibi oyun için. lvl 11 oldum oynamayı kestim. Bir de gidip PS3 sürümünü almakda enayilik olur elimde PC sürümü varken. Bitiremedim gitti şu oyunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

ARkadaş şu oyun çıktığında PS3 yoktu bende. Gittim Pc için aldım kutulu. PC başında da oturmak artık işgence gibi oyun için. lvl 11 oldum oynamayı kestim. Bir de gidip PS3 sürümünü almakda enayilik olur elimde PC sürümü varken. Bitiremedim gitti şu oyunu :)

RPG türü için en iyi platform Pc'dir özellikle Dragon Age gibi detaylı RPG'ler için. Ben Ps3'de bitirmiştim ama özellikle büyü diziliminde Pc'yi aradım.
  • oyunda en çok zorlandığım yaratık gaxkang oldu. hiç bir büyü etkilemiyor nerdeyse, iki elit düşman gücünde ve iyileşiyor. kendisini denerimin arka sokaklarında bir evde bulabilirsiniz. sonradan öğrendiğime göre ateş ve nature damage alıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

ARkadaş şu oyun çıktığında PS3 yoktu bende. Gittim Pc için aldım kutulu. PC başında da oturmak artık işgence gibi oyun için. lvl 11 oldum oynamayı kestim. Bir de gidip PS3 sürümünü almakda enayilik olur elimde PC sürümü varken. Bitiremedim gitti şu oyunu :)

RPG türü için en iyi platform Pc'dir özellikle Dragon Age gibi detaylı RPG'ler için. Ben Ps3'de bitirmiştim ama özellikle büyü diziliminde Pc'yi aradım.

Bende çok rpg oynadım PC de. 3.5 sene WoW oynadım ama tüm gün işte bilgisayar başında otur sonra eve git oyun için otur olmuyor artık. Şöyle yayıla yayıla oynamak istiyorum. kendimi sıksamda olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Bende çok rpg oynadım PC de. 3.5 sene WoW oynadım ama tüm gün işte bilgisayar başında otur sonra eve git oyun için otur olmuyor artık. Şöyle yayıla yayıla oynamak istiyorum. kendimi sıksamda olmuyor.

Yayılarak oynama olarak evet haklısın ben direk oyun oynanışı olarak söylemiştim

• arkadaslar elımde shoptodan alınma jelatınınde dragon age ultimate edition var toplamda bana malıyetı 90 tl aynı fıyattan verıcem almayı dusunen varsa pm atsın
  • uk edition mi? awakeninge 45 veririm
  • Arkadaşlar ben mage açtım.Ama hep güç verdim.Ve elimde kılıç var.Yani mage olarak pek kullanmıyorum.Şuan kurtların inindeyim ve grubum ile ben çok zayıfım.Trainer olmasa oyunda ilerleyemeyeceğim hemen ölüyorum.Adamlarımda dahil.Ne yapmam gerek?
  • Yardımcı olacak yok mu?
  • elinde kılıç olacaksa neden mage seçtin ki en baştan hata yapmışsın warrior seçseydin keşke....

mage i arkaya al, eline asa ver büyü yapmak üzere, savaşçılardan birini kontrole başla, mage in de arkada onlara destek versin bu şekilde kendi level i de artar,

eğer çok zorlanırsan, mage i sabitle olduğu yere, stratejiden gördüğü ilk yaratığa atak seçeneğini seç, kontrolünde olan adamla düşman görür görmez, mage in olduğu yere koş, mage in herkesi öldürecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

elinde kılıç olacaksa neden mage seçtin ki en baştan hata yapmışsın warrior seçseydin keşke....

mage i arkaya al, eline asa ver büyü yapmak üzere, savaşçılardan birini kontrole başla, mage in de arkada onlara destek versin bu şekilde kendi level i de artar,

eğer çok zorlanırsan, mage i sabitle olduğu yere, stratejiden gördüğü ilk yaratığa atak seçeneğini seç, kontrolünde olan adamla düşman görür görmez, mage in olduğu yere koş, mage in herkesi öldürecektir...

Buyucu warrior tarzı yapmak ıstemıstım.alt sınıf actım gızlı savascıydı galıba.oyuna warrıor olarak yenıden baslamayı dusunuyorum fakat warrior mage karısımı bir karakter acma sansım yok mu
  • Oyunu yeni aldim yardimci olucak varmi et warrior actim elinde kalkan vardi simdi ikili kilic taktim hangi guclere vermeliyim napmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane karakter yönetiyoruzda bunlar tek başına atak yapmıyor ayarlarda ayarlıyorum ne yapacaklarını ama sap gibi duruyorlar hepsini tek tek aynı anda yönetmek çok zahmetli iş onu otomatik'e nasıl getirebiliyoruz?
  • oyunda itemlerime nasil + basicam. uprage sistemi yok mu? cok karisik yapmislar oyunu. birde top mountain deki ejdarhayi nasil kesicez tek atiyor boss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda saçımızı sonradan değiştiremiyor muyuz tekrardan? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

4 tane karakter yönetiyoruzda bunlar tek başına atak yapmıyor ayarlarda ayarlıyorum ne yapacaklarını ama sap gibi duruyorlar hepsini tek tek aynı anda yönetmek çok zahmetli iş onu otomatik'e nasıl getirebiliyoruz?
    Solda altta bir button var ona tıklayıp düşmanı seçersen hepsi toplu atak yapar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.