Şimdi Ara

DRAGON AGE ORIGINS-(ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
17.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum sana save dosyamı versem bazı gorevler ıcın bana yardımcı olurmusun !!!!
  • bir şey soracağım oyun bu haritadanmı ibaret

DRAGON AGE ORIGINS-(ANA KONU)

yoksa bu üstteki harita bittikten sonra bu alttaki haritaya mı geçeriz

DRAGON AGE ORIGINS-(ANA KONU)
  • vay be herkez su koyu vermıs kımse yardımcı olmuyorrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvistO

vay be herkez su koyu vermıs kımse yardımcı olmuyorrr

ilk gönderdiğin haritadan ibaret.
  • ben geldim
  • hoş geldin :)
    bu arada Avisto kardeşimiz inş hala oynuyordur,
  • Turquia
    oynuymusun hocam yenimibaşladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Turquia
    oynuymusun hocam yenimibaşladın

Oynuyorum

Büyücüleri kendi safhıma çektim
    Kurtadamları iyileştirdim ve elfleri kendi safhıma çektim
    Arl Eamon'ı iyileştirdim ve onuda kendi safhıma çektim..
    Şimdi cücelere gidiyorum...

Ayrıca 3 tanede DLC yi bitirdim.
  • cücelerde kayboldum ben hocam çok geniş bir ülkeleri var maşallah
  • quote:

cücelerde kayboldum ben hocam çok geniş bir ülkeleri var maşallah

Cücelerde şeye dikkat etmek lazım iki tarafın birden görevlerini alma, sonra saçmalıyor oyun.
  • oyunu bitirdim. geçenlerde tekrardan başladım bu sefer mage sınıfından güncel oynayan arkdaslarımız varsa çok ıyı olur :)
  • O cüceleri dövecem zaten. O kadar yardıma ihtiyaç var kaos yaratıyolar kendi çaplarında...
    Ve şehirleri gerçekten büyük.

@ avisto

ben warrior oldum. ama mage ile oyun bana daha kolay geldi. 6 ay önce mage oynuyodum. paso HEAL yapıyodum savaşı alıyoduk genelde.
    warriorda biraz daha zor.

bu arada oyunda ben NORMALde bile zorlanırken insanlar HARD ve NIGHTMARE modda nsıl oynuyolar. helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese selam

awekening sanırım extention pack, ilk oyuna sahip olmak lazım mı peki yoksa game of the year edition tarzında dragon age origins + yeni harita vs lerimi içeriyor ?

Awakening sadece expansion, tek başına kurup oynayamazsın.

Bu ayın sonunda Ultimate Edition çıkıyor, onu almanı tavsiye ederim.

saolasın, evet onu gördüm, benim de aklım onda açıkçası, fiyatı yılbaşına doğru bir hayli iner gibime geliyor o zaman alacağım bir tane

• @Turquia
    ben warrior oldum. ama mage ile oyun bana daha kolay geldi. 6 ay önce mage oynuyodum. paso HEAL yapıyodum savaşı alıyoduk genelde.

bu arada oyunda ben NORMALde bile zorlanırken insanlar HARD ve NIGHTMARE modda nsıl oynuyolar. helal olsun

Şu an bende hard konumda basladım. mage de oynamak istedim öle de başladım şimdi baştan warwior olarak başlamak baya zor gelir :S mage ile bitirebilirsem warior olarak da denerim. siz oyunda bonus itemleri buldunuzmu hiç asa,yay,kılıç, ve giyisiler hangi görevlerde güzel eşyalar alıyoruz ben önceki bitirdiğimde bonus itemler hiç bulmadım desem yeri :S
  • quote:

@Turquia

Şu an bende hard konumda basladım. mage de oynamak istedim öle de başladım şimdi baştan warwior olarak başlamak baya zor gelir :S mage ile bitirebilirsem warior olarak da denerim. siz oyunda bonus itemleri buldunuzmu hiç asa,yay,kılıç, ve giyisiler hangi görevlerde güzel eşyalar alıyoruz ben önceki bitirdiğimde bonus itemler hiç bulmadım desem yeri :S

Rogue oynayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

@Turquia

Rogue oynayacaksın.

Oyunu bitirmeden önce rogue de bitirdim. şimdi mage ile oynuyorum bittihinde warwior la belki başlarım.

• mage ile oynadım bende. şimdi yeniden başlasammı diyorum. oyuna başlayınca baya bir yardıma ihtiyacım olacak gibi.
    bu arada benim karakter mage olunca diğerlerini de okçu-varrior yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz ??
  • quote:

mage ile oynadım bende. şimdi yeniden başlasammı diyorum. oyuna başlayınca baya bir yardıma ihtiyacım olacak gibi.
    bu arada benim karakter mage olunca diğerlerini de okçu-varrior yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz ??

olabilir zahten ana karekter ler var alistar dog sten vs gibi karekterler var şahsen benim mage-alistar-sten-okçu bir kız vardı ismini biradan yazarım veya bir tane yeni karekter keşvettim oda nasıl oldu haritada ilerlerken hani önün kesilir ya o ara bir grup adamların için den bir tek sah kalan bir adam oldu onla konustum gruba dahil ettim adam assasian çif elli bıçak kullanıyor güzel bir karekter.
  • quote:

quote:

mage ile oynadım bende. şimdi yeniden başlasammı diyorum. oyuna başlayınca baya bir yardıma ihtiyacım olacak gibi.

olabilir zahten ana karekter ler var alistar dog sten vs gibi karekterler var şahsen benim mage-alistar-sten-okçu bir kız vardı ismini biradan yazarım veya bir tane yeni karekter keşvettim oda nasıl oldu haritada ilerlerken hani önün kesilir ya o ara bir grup adamların için den bir tek sah kalan bir adam oldu onla konustum gruba dahil ettim adam assasian çif elli bıçak kullanıyor güzel bir karekter.

O herife çok güvenme, normalde seni öldürmek için gönderilen bir suikastçi o.

• valla bende 5 kişi ile gidiyordum yanlış hatırlamıyorsam.
    şimdi castavelinayı oynuyorum bitsin fırsat bulursam oyuna yenidn başlayacam ama bu seferde sizin kafanızı çok ağrıtırım haberiniz olsun :) bitiremediğim görevler oldu sinir oldum yarıda bıraktım. bir yer vardı adını hatırlamıyorum ama kurtların falan olduğu yerdi sanırım kurtları geberttim sonra ağaçdan adamlarla savaştım onları da geberttim orada ağaçtan herifleri öldürdüğüm yere geldiğim yerde su kenarında yıkılmış bir ağaç var orada bir şey yapmam lazım ama dön baba dön bir halt edemedim sinir oldum. birde cüceler beni mahfetti kayboldum kafayı yedim orada
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.