Şimdi Ara

Dragon Ball Z izleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: romedon Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dragon Ball Z'yi türkçe alt yazı mümkünse online değilse indirerek nereden bulurum.55.bölümde kaldım bir tek anime arşivde var oda çok takılıyor.

• Seriden soğumak istemiyorsan seriyi Türkçe altyazıyla izlememeni öneririm. O kadar kötü çeviri yapmışlar ki, kimi zaman senkronlar bile uymuyor. Sanırsın Google translate'den çevrilip olduğu gibi koymuşlar. 3-5 kelime İngilizcen varsa İngilizce altyazıyla izle daha iyi. Ciddiyim. Türkçe altyayla izleyeceğine açtığının konunun başlığını sana aynen iade ediyorum.

Dragon Ball Z izleme :D

Ama illa izleyeceğim diyorsan divxm.com'da arama yerine Dragon Ball Z yaz, indirebileceğin konular bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Seriden soğumak istemiyorsan seriyi Türkçe altyazıyla izlememeni öneririm. O kadar kötü çeviri yapmışlar ki, kimi zaman senkronlar bile uymuyor. Sanırsın Google translate'den çevrilip olduğu gibi koymuşlar. 3-5 kelime İngilizcen varsa İngilizce altyazıyla izle daha iyi. Ciddiyim. Türkçe altyayla izleyeceğine açtığının konunun başlığını sana aynen iade ediyorum.

Dragon Ball Z izleme :D

Ama illa izleyeceğim diyorsan divxm.com'da arama yerine Dragon Ball Z yaz, indirebileceğin konular bulabilirsin.

Çeviri hatalarının farkındayım ingilizcemde var.Ama bu bir anime ve benim bunun diline alışıp kullanılan kelimeleri tam ezberlemem için bir 50 bölüm izlemem lazım buda kim bilir kaç ay sürer ingilizce alt yazıyla.Ben alt yazı hatalarını kafamdan düzeltiyorum.Ama ileride düzeliyor 100 lerden sonra dixplanete baktım düzeliyormuş.Sadece teknik bir kaç hata varmış?İndirmeye başladım bakalım ne olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z-fighting meselesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.