Şimdi Ara

Dragon vga kablo nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • playasiadan vga kablo alıcam performans olarak nasıl orjinale vga kablo ile arasında çok büyük görüntü farkı olurmu

• dragon değilde orj-yan sanayi dersek, bende yan sanayi marka kullanıyordum, söylenenlere bakarak orj kablo aldım ama aradaki fark sıfır. belki benim makina yada monitorde fark etmedi ama fark oldugunu söyleyenlerde çok.
  • herşeyin orjinali güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

dragon değilde orj-yan sanayi dersek, bende yan sanayi marka kullanıyordum, söylenenlere bakarak orj kablo aldım ama aradaki fark sıfır. belki benim makina yada monitorde fark etmedi ama fark oldugunu söyleyenlerde çok.

saol dostum bu iki kabloyuda kullanan birisi olarak benim istediğim yorumdu birde hangi monitörde kullanmıştın
  • bende dragon marka var isteyen olursa cok uygun bir fiyata verebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venice939

quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

dragon değilde orj-yan sanayi dersek, bende yan sanayi marka kullanıyordum, söylenenlere bakarak orj kablo aldım ama aradaki fark sıfır. belki benim makina yada monitorde fark etmedi ama fark oldugunu söyleyenlerde çok.

saol dostum bu iki kabloyuda kullanan birisi olarak benim istediğim yorumdu birde hangi monitörde kullanmıştın

samsung 226 bw de
  • @cemal79
    ondan daha iyi monitörmü var yaws
    @gookhaann84
    playasiaya sipariş verdim birkaç saat önce bilsem senden alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.