Bildirim
dreksiyonda titreme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jantlar orjinal mi
bende jantları değiştirdikten sonra titreme yapmaya başlamıştı -
orjinal jantlar
arada sırada yapıyor sürekli değil 2-3 sn kadar titriyor tekrar düzeliyor -
Belli bir hızdan sonra direksiyon titremesi sebebi : Rot-balans ayarlarından, jantlardan veya lastiklerin deforma olmasından kaynaklanabilir. -
Sağa yada sola çekme varmı? -
Disklerde eğiklik varsada olur özellikle o hızda frene dokununca -
quote:
Orijinalden alıntı: sezginaydogan
Belli bir hızdan sonra direksiyon titremesi sebebi : Rot-balans ayarlarından, jantlardan veya lastiklerin deforma olmasından kaynaklanabilir.
-
Aracını Rot balans ayarına soktur onlar sana söyler farklı birşeyde varsa ama büyük ihtimal rot balans.......... -
hafif sağa çekme var ön lastikler yeni fakat arka lastikler kabak onları da 6 nisanda yeniletmeyi düşünüyorum arabayı alalı 2 ay oldu yeni fark ettim titremeyi
10250 tl arabaya verdim
1200 tl lovato lpg yeni taktırdım
ön iki lastik 140 tl
akü 110 tl
sigorta 200tl
yağ değişimi 65 tl
notere 75 tl
12000 ne mal oldu araç
muane side 1 ay sonra 2 lastik artı muane 400 tl de o dersek
12500
octavia m vardı 14250 ye alıp 15500 e satmıştım kücücük araba octavia ya yaklaştı -
lastige çivi girmişte olabilir başımıza geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Disklerde eğiklik varsada olur özellikle o hızda frene dokununca
Bana da oluyor arada öyle.
Lastikleri değiştirdiğinizde ön tekerlerin balansına da baktırın, bir sorun varsa halledersiniz o sırada.
Ayrıca yaptığınız masraflar o yaştaki bir Opel için olağan masraflar. Skoda almış olsaydınız, belki de o da masraf yapacaktı ama aracı alırken fiyata bakmak yerine maliyet hesaplaması yapmak gerekir. Ucuz aldığınızı sandığınız araba, yaptığınız masraflarla pahalıya gelebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Disklerde eğiklik varsada olur özellikle o hızda frene dokununca
Bana da oluyor arada öyle.
Lastikleri değiştirdiğinizde ön tekerlerin balansına da baktırın, bir sorun varsa halledersiniz o sırada.
Ayrıca yaptığınız masraflar o yaştaki bir Opel için olağan masraflar. Skoda almış olsaydınız, belki de o da masraf yapacaktı ama aracı alırken fiyata bakmak yerine maliyet hesaplaması yapmak gerekir. Ucuz aldığınızı sandığınız araba, yaptığınız masraflarla pahalıya gelebilir.
aynen öyle hocam benzini bakımı falan hepsini işin içine katmak lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X