Öncelikle merhaba. Bilgisayarıma format attıktan sonra driver konusunda bir problem yaşadım. Driver booster programının gösterdiği bir driver internetin gitmesine bilgisayarda problem oluşmasına sebebiyet veriyor. Bu driver intel (r) 200 series chipset family thermal subsystem. Önemli bir driver mıdır? Yoksa gereksiz bir driver mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum.
yongaseti driveri usb ler bazı anakartlarda sata portları com port ps2 portları bu sürücü ile çalışır. ama windows işletim sistemini kurunca bu driveri otomatik yükler.
sonradan yükleme yapmana pek gerek kalmaz.
Driver boosteri kullanmayın derim çok sorun çıkarıyor ilerde en iyisi pc nin kendi sistesinden driverleri temin etmek
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
yongaseti driveri usb ler bazı anakartlarda sata portları com port ps2 portları bu sürücü ile çalışır. ama windows işletim sistemini kurunca bu driveri otomatik yükler.
sonradan yükleme yapmana pek gerek kalmaz.
Teşekkür ederim cevap için. Açıkçası biraz driver cahiliyim. Gerektiği zaman kendi yükleyecektir gibi gözüküyor. Ayrıca oyun performansına da etkisi olmayan bir driver belli ki. İşin garip tarafı booster ile bu driverı yüklediğimde neden problem çıkarıyor gerçekten garip.
quote:
Orijinalden alıntı: melihalbayrak
Driver boosteri kullanmayın derim çok sorun çıkarıyor ilerde en iyisi pc nin kendi sistesinden driverleri temin etmek
Cevap için teşekkür ederim. Bende öyle yapmayı tercih ettim bu sefer. Şimdilik bir sorun yokmuş gibi gözüküyor. Gerçi kendi sitesinden driverları yüklerken bazıları bu platforma uygun değil dedi sanırsam windows 10 için driverlar değildi.