Şimdi Ara

DSG/STRONIC GÖRÜNCE KOŞARAK UZAKLAŞIN BUGÜN 12500 tl ÖDEDİK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
27.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Sen kimsin ki sana yaşımı kanıtlayayım? Yani konudan mesajlardan bihaber konuya girip yorum atıyorsunuz. Sen önce 2.0q bi audi al biraz dolaş sonra yorum yaparsın dsg patlıyor mu patlamıyor mu. Ya da hangi arabada nasıl bir dsg var araştır öyle gel.
    Defalarca kullandım ve sahip oldum, ayrıca çevremde bolca dsg mağduru var evladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    İşte onlara göre hepsi aynı dsg Ne zaman bilinçli tüketici olacağız merak ediyorum ama bu kafalarla zor. Bunların nesli de aynı kafada gidecek yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Garanti kısmını boşver hadi, sözleri cımbızlama, bu şanzıman sorunlu işte sorunun masrafını da ben çektim iyi biliyorum. Diyelim bu araba servis bakımlı oldaydı garantiye kesin girer garantisi verebilir misin? Ezberlemişsin şu kod şanzıman diye birşey biliyorum havasına girmişsin. Belliki vw ile ya bağlantın var ya da aşırı fanatikliğin. Bu arabayı kullananda benim parasını verende. Eminin 1 kez kullanmamışsındır bile bu arabadan ama işkembeden salla dur.

Alıntıları Göster
    Hocam onlar atar tutar sonuçta görevlendirilmişler belli. Ama hesabı ödeyen sensin. İpleme bunları

• quote:

Garanti kısmını boşver hadi, sözleri cımbızlama, bu şanzıman sorunlu işte sorunun masrafını da ben çektim iyi biliyorum. Diyelim bu araba servis bakımlı oldaydı garantiye kesin girer garantisi verebilir misin? Ezberlemişsin şu kod şanzıman diye birşey biliyorum havasına girmişsin. Belliki vw ile ya bağlantın var ya da aşırı fanatikliğin. Bu arabayı kullananda benim parasını verende. Eminin 1 kez kullanmamışsındır bile bu arabadan ama işkembeden salla dur.

Alıntıları Göster
    Hepsi yetkili serviste olsaydi evet iyi niyet garantisi altinda bakacaklardi araca garantisini veririm

Kronik sorunlari olan Kuru kavrama DQ 200 degil o olsaydi belki yine garanti degistirmezdi sonucta VAG bu.

Kim ne alir beni ilgilendirmez parasini ben vermiyorum ama Türkiye'de 200 bin km de arac aliyorsan her seyi kabullenirsin yapacak bir sey yok hem de DSG turevi bir sanziman.

ZF olsaydi Borusan kabul edecek miydi ? Mercedes kabul eder miydi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

120 bin km farklı servislere girmiş aracı götürüp de iyi niyet garantisi bekleyemezsiniz.

Üzücü bir olay ve kronik arıza belki ama servise giren araçları bile zar zor değiştirirlerken bu araca iyi niyet garantisi beklemek çok saçma.

Edit : Belge paylasilsa guzel olur. Bu bildigimiz sorunlu olan DSG DQ 200 degil kuru kavrama degil

Alıntıları Göster
    Bal gibide beklersin

Arkadaşımda 1.2 tsi dsg yeti var

Zincir

Mekatronik

Kavrama garantiden değişti 5 kuruş ödemedi

Bu araba servis bakımlı olsa 5 Kursu ödemezdi

2014 1.4 tsi dsg golf var kız kardeşimde kavrama değişti garanti yok 5 kuruş ödemedim

Dsg yüzünden benden para isteyecek servisin ciğerini sökerim ya

Al sana ispatı

Konu sahibini saf gormsusler ne koparsak kardir demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Mayıs 2018; 21:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bal gibide beklersin

Arkadaşımda 1.2 tsi dsg yeti var

Zincir

Mekatronik

Kavrama garantiden değişti 5 kuruş ödemedi

Bu araba servis bakımlı olsa 5 Kursu ödemezdi

2014 1.4 tsi dsg golf var kız kardeşimde kavrama değişti garanti yok 5 kuruş ödemedim

Dsg yüzünden benden para isteyecek servisin ciğerini sökerim ya

Al sana ispatı

Konu sahibini saf gormsusler ne koparsak kardir demişler

Alıntıları Göster
    Hahahah sen Vag calisani degil misin ?? Bir de odeseydin firma kendi calisanina odetmez zaten.

• Gecmis olsun tekrardan konu benim icin bitmistir.

DSG icin tartisacak degilim ben uretmedim ben satmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Hepsi yetkili serviste olsaydi evet iyi niyet garantisi altinda bakacaklardi araca garantisini veririm

Kronik sorunlari olan Kuru kavrama DQ 200 degil o olsaydi belki yine garanti degistirmezdi sonucta VAG bu.

Kim ne alir beni ilgilendirmez parasini ben vermiyorum ama Türkiye'de 200 bin km de arac aliyorsan her seyi kabullenirsin yapacak bir sey yok hem de DSG turevi bir sanziman.

ZF olsaydi Borusan kabul edecek miydi ? Mercedes kabul eder miydi ??

Alıntıları Göster
    Sorun nerde biliyor musunuz. 200 binde 10 dsg nin 9 u patlar zf nin patlarsa belki 1 i.

Arkadaşa geçmiş olsun, hem ona hem okuyan diğer arkadaşlarada tecrübe. Aman diyeyim uzak durun. Benimde çok bildiğim mağdur var hem de aynı şanzıman.

• 2014 golf garanti yok 5 kuruş vermedim

Mobilden resim eklenmiyor baska yolla ekliyorum

https://i.hizliresim.com/kOqdqJ.jpg

• cvt dsg yi 5 e katlar 10 a böler
    i20 : not

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 9 Mayıs 2018; 21:21:7 >
    Sacmalama ya allah askına

• skaan07 kullanıcısına yanıt
    Seni tanımak isterim. Sahip olduğun araçları çevrendeki mağdurları da keza. Burda kime neyin havasını atıyorsun Bana evladım diyecek yaşta olduğunu kanıtla dile benden ne dilersen Profilini de gizliyorlar yalan yanlış bişi yazarsam görünür diye.Forum boş ergen zihinlerle dolu. Eğer heves edipte kullanamadığın araç varsa özelden yaz yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

cvt dsg yi 5 e katlar 10 a böler
    i20 : not
    Yav bu mesaja ancak gülerler Nissan 37.000 lira istiyor cvt icin neyi bölüyor en les şanzıman cvt dir

• quote:

Orijinalden alıntı: GRONHOLM

Sorun nerde biliyor musunuz. 200 binde 10 dsg nin 9 u patlar zf nin patlarsa belki 1 i.

Arkadaşa geçmiş olsun, hem ona hem okuyan diğer arkadaşlarada tecrübe. Aman diyeyim uzak durun. Benimde çok bildiğim mağdur var hem de aynı şanzıman.

Alıntıları Göster
    Burada veya gercek hayatta araba tavsiyesi isteyen arkadaslarima, tanidiklara asla 2.El DSG onermiyorum. Yetkili servis bakimlari olmadigi surece uzak durun diyorum. Benim yapacagim sey budur. Herkesin interneti var bu kadar sorunlu sanzimani ve turevlerini 2.el aliyorlarsa yapacak bir sey yok

Ne yazsak ne söylesek boş bence biz gidelim buralardan. Bunlar o kadar b.k atarlar sonra gider yine gider alırlar
  • 220bin kmye kadar yetkili servise gitsen zaten sanziman tamir ucretinden daha fazla kazik yersin dogus otoda.

Dsg sabikali, uzak durulmasi gereken bir sanziman. Burada savunanlar gercek hayatla da pek uyusmuyor. 30-40bin kmde kavrama degisen ne dsgler var. Bakima gider gibi kavrama degistirmeye gidiyor

• Çevremde 3 Dsg’li aracın 3’ü de patlak. Kime sorsam patlak konusunu biliyor. Yetkili bayiler her sene bu sene sorun giderildi diyor. Neden hep o sene gideriliyor, daha önce giderilmediyse artık.

Vw avukatı hariç kişiler dsg’yi niye övüyor, mazoşist zahar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Ne yazsak ne söylesek boş bence biz gidelim buralardan. Bunlar o kadar b.k atarlar sonra gider yine gider alırlar
    Ee karpuz kesecektik, noldu? dava bitmeden kaçıyorsunuz avukat beyler

• quote:

Nokia symbian ısrarı yüzünden battı, vw grup dsg den batar batarsa. Gerçi parayı dsg den vuruyor hem satarken deli gibi fark alıyor, hem de bozulunca alıyor, bozulacak korkusundan servisten başka yerde bakım yaptıramıyorsun, her türlü öpüyor. Biz de öpüldük sonuçta

Batan sadece vatandaş olur hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nokia symbian ısrarı yüzünden battı, vw grup dsg den batar batarsa. Gerçi parayı dsg den vuruyor hem satarken deli gibi fark alıyor, hem de bozulunca alıyor, bozulacak korkusundan servisten başka yerde bakım yaptıramıyorsun, her türlü öpüyor. Biz de öpüldük sonuçta
    Benim bildiğim stephen elop gelince Nokia bitti, vw ye de gelirse batar belki.

Şaka bir yana bu dsg için herkes saydı ve herkes garantisi var diye aldı bunları.

Geri kalan böyle saatli bombayı elinde patlatmış oldu.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.