Şimdi Ara

DSG/STRONIC GÖRÜNCE KOŞARAK UZAKLAŞIN BUGÜN 12500 tl ÖDEDİK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
27.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aha işte CVT şanzımanlı Civic RS'ler kendisinden 30 hp daha güçsüz TSi'lara geçiliyor.
  • Olsun herşeye rağmen kapı sesi tok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU YÜZDEN...

ZF-6, ZF-8, ZF-9

AİSİN-6, AİSİN-8

5G-TRONİC, 7G-TRONİC, 9G-TRONİC

CVT-6, CVT-8, CVT

DCT

ŞANZUMANLARA YÖNELİN...

• iquique kullanıcısına yanıt
    Civic rs 150hp dsg lere gore agir olmasina ragmen bariz daha iyi gidiyor.

https://youtu.be/jdbAjzpHCvg

Konuyu sulandirmaya gerek yok, hizlanma her sey degildir. Cvtdeki konfor, ekonomi hic bir sanzimanda yok. Hepsinin one ciktigi konu farkli.

• Geçmiş olsun. O kilometrede DSG'li bi aracı fanları bile almaz. Yaptığınız alışveriş fazlasıyla talihsiz olmuş. Denklemde bir adet de galerici yer alınca masraf bağıra bağıra gelmiş resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

astranın otomatiği iyi değil. bir dsg gibi değil. bmw'deki zf şanzıman hariç (mercedesi bilmiyorum hiç kullanmadım ama iyidir sanırım) hiç biri dsg'den hızlı vites değiştiremiyor. hondanın zf'si de henüz yaygınlaşmadı.

Alıntıları Göster
    Vites değişimi esnasında kazanılan milisaniyeleri serviste gün bazında kaybetmek oldukça makul gerçekten

• sirf bu yuzden eat6li arac almistim.

ben kullaniciyim. sorunsuzluk isterim. hic oyle iyi niyet garantisiymis filan dusunemem. ne zaman bozulacak diye strese giremem.

para verip dsgli arac almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG sadece belli yıllar ve belli modellerde problemli. son 3-4 yılda üretilip arıza veren DSG ben duymadım. Kaldı ki DSG problemli algısı oluşmasının sebeplerinden birini ben VW in çok araba satmasına , piyasada çok otomatik aracı olmasına bağlıyorum. Gitmişsin dökük afedersin eşşek gibi binilmiş arabayı almışsın problem çıkarması normal kusura bakma. Gerçekten bu kadar kronik problemli bir sistem olsa avrupada her sene DSG Golf en çok satan araç olmaz
  • ne güzel dünya
    satarken 15.000 lira al
    üstüne her bakımda bi güzel kazığa oturt
    ondan sonra patlayınca "hadi gene iyisin bak iyi niyet garantisine SOKUYORUZ aracı 3-5 bişey alıcaz sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: passmo

DSG sadece belli yıllar ve belli modellerde problemli. son 3-4 yılda üretilip arıza veren DSG ben duymadım. Kaldı ki DSG problemli algısı oluşmasının sebeplerinden birini ben VW in çok araba satmasına , piyasada çok otomatik aracı olmasına bağlıyorum. Gitmişsin dökük afedersin eşşek gibi binilmiş arabayı almışsın problem çıkarması normal kusura bakma. Gerçekten bu kadar kronik problemli bir sistem olsa avrupada her sene DSG Golf en çok satan araç olmaz
    Geçen senden bi konu var bayiden çıktıktan 300 km sonra yolda kalan a3, onun dışında b8 passat konusu da açıldı. Kim bilir bakılsa birkaç konu daha bulunur sadece bu forumda. Şikayet vara bakarsanız tonla sıkıntı var zaten. Hadi en kötü sanayiye veya vag grubu servislere gidin şanzıman için bekleyen kaç araç oluyor ortalama görün.

Çift kavramının kaçınılmaz sonu bu. Ama sağlam olanı var, daha uzun ömürlü olanı, kurusu, yağlısı var. Ömür markadan markaya değişir. Tabi 250 tork üreten motora 250 tork dayanımı olan şanzıman koyarsan o sonu hızlandırırsın. Vw'nin önünde de en engel bu dsg, rakipleri 320 torklu dizel motor sunuyor, Vw hala 250'de kaldı. Demek karlı iş.

• Telefonunuzun modeli nedir hocam fotolar baya guzel cıkmıs merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: xxllsc

Telefonunuzun modeli nedir hocam fotolar baya guzel cıkmıs merak ettim
    Birader çekip gönderdi S8 kullanıyor.
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    Yaşım 32 profilim açık bakaydın burda çocuk falan yazmadan bi kontrol edeydin de cahil durumuna düşmeseydin. Sen konuyu açarken ne içtiysen artık anlamıyorsun. Servis o parçalara 27 bin istiyorsa bizene? Şanzımanın yenisini ne kadar diye sorsaydınız o zaman? Araba audi 4 çeker ağır bakımları ne kadar tutacakmış euro 5 lira? Yağ filtre değişimine 1500 2000lira isteyen servisten ne bekliyordunuz? Konuyu dolandırıldık diye açsan daha uygun olurdu.

• Vicdansızlar zalimler bazıları sanki arkadaş uyduruyormuş havasında konuşuyorlar. Diyelim ki bu uydurma olsun yaşanan diğer olaylardamı uydurma yalan dolan. Adları gibi biliyorlar kendi hataları kendi sorunları haram zehir zıkkım olsun haram olsun. Diğer bütün firmalardaki kronik sorunlar ve üretim hataları içinde geçerli bu söylediklerim. Nitekim Honda Civicte yaşanan göçük sorunları. Lan tamam hadi var bi hata kabullen müşterini memnun et. Hata senin senin senin. Haram olsun zalim vicdansızlar.

• konya kullanıcısına yanıt
    Zf9 gtonic9 zf8 eat8 eat6 vb. > dsg7 dsg6 edc7 dct7 > cvt

• BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    O zaman en az arıza veren aracı araştır al sana kimse zorla araç satmıyor.

• Güzel konu klasik modern otomatik arıza masrafı

En önemlisi konu sahibini bilmem ama aracına eşşeğe biner gibi binen zamanında bakım yaptırmayan yağını suyunu eksik edip masraf çıkınca araçlarını kötüleyen Türkiye insanı dramdır

• Yüzbinlerce sefer yazıldı çizildi dsg sorunlu uzak durun diye. Wv bin kendi satış elemanları bile kabul ediyor bunu. Ayıplı malı satıcının kendisi bile gizlemiyorken gidipte hala inatla wv den otm araç almak Allah tan belanı aramaya benzer. Binlerce sefer söylendi tescillendi artık bu gerçek hala inatla gidip alana hem sıfır alırken hem 2.el alırken bol şans.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun. Ben daha öncesinde BILMEDEN alanlar için söylemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Yaşım 32 profilim açık bakaydın burda çocuk falan yazmadan bi kontrol edeydin de cahil durumuna düşmeseydin. Sen konuyu açarken ne içtiysen artık anlamıyorsun. Servis o parçalara 27 bin istiyorsa bizene? Şanzımanın yenisini ne kadar diye sorsaydınız o zaman? Araba audi 4 çeker ağır bakımları ne kadar tutacakmış euro 5 lira? Yağ filtre değişimine 1500 2000lira isteyen servisten ne bekliyordunuz? Konuyu dolandırıldık diye açsan daha uygun olurdu.
    Kardeş kusura bakmada şu konudaki cümleleri okuyunca insanın senin yaşına inanması zor hakkaten. Ancak bir çocuk veya zeka sorunu olan biri bu kadar saçma şekilde dsg yi savunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.