Şimdi Ara

DSG/STRONIC GÖRÜNCE KOŞARAK UZAKLAŞIN BUGÜN 12500 tl ÖDEDİK (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
0
Favori
27.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar polo tam otomatik var mı? İlan açıklamasında iki yerde tam otomatik yazıyor.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-polo-otomatik-lpg-36500-km-de.ilk-sahibinden-tertemiz-565450471/detay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alifatih kullanıcısına yanıt
    Çift kavrama araç, tam otomatik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

2 gün önce ağabeyim B7 DSG passatı iyi niyetten kavrama değiştiler. Araç 2013 model. Toplam 400 tl ödedi. Parçaya para vermedi. İşçiliğin bi kısmını almışlar. İkame araç olarakta 2018 5binde full tiguen vermişler. Normalde 2-3 gün için ama ağabeyim ikame aracı 1 hafta kullandı.

İyi niyet hikaye diyenler, sallamayın
    Ağabeyini yiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorhanFr

3 adet Dsg aracim oldu; 1) Audi A3 (2009) 2)Leon Fr(2015) 3)Audi A3 (2015) Hicbirinde sorun yasamadim. Ilk aldigim A3 98 bin km idi 120 kusur bine kadar kullandim sorun yoktu, Leon Fr'i sifir aldim asiri derecede hirpaliyordum surekli downshift vs yine sorun yok. Son aldigim A3 ise bol bol bozuk yola girdi 43 bin km kullandim yine sorun yok. Bence kullaniciya ve arabanin gecmisine bagli bu is.

Ote yandan anneme gecen sene aldigimiz 1.2 tce Edc vites Capturun mekatronigi 7 bin kusur kmde yolda giderken kendini dagitti.

Marka fanligi yaptigim dusunulmesin, suanki aracim 1.4 Multiair Tct Mito Qv.
    Audilerden Mitoyamı düştün? fakirleştin mi
  • alifatih kullanıcısına yanıt
    tam otomatik yazmış ama yanına da DSG diye eklemeyi ihmal etmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size katılıyorum. Benim mazda da elektronik bütün parçalar Mitsubishi ( Araçların çoğunda alternatör de aynı markadır) Toshiba da var. Elektronik aksamların plastik kısımları bile Toshiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.