Şimdi Ara

DSLR makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Radyo televizyon bölümünde okuyan bir arkadaşım için DSLR makine arıyoruz. Makine ağırlıklı olarak video, tabi bunun yanında gerektiğinde fotoğrafta çekmek için kullanılacak. Bu yüzden 1080p video çekmesi gerekiyor. Bütçeyi aşağı çekmek açısından giriş seviyesi bir makinenin kendisine yeteceği kanaatindeyim. 1500 TL'ye kadar bütçeyi zorlayabileceğini söylüyor.

Birde şunu soracağım. Kendi makinemi aldığımda gittigidiyorda hongkong üzerinden satış yapan bir kişiden almıştım. Siparişleri hongkong üzerinden 1 haftada falan yolluyordu. Yine bu şekilde hongkong dan alışveriş yapabileceğim güvenilir bir kişi veya firma varsa onuda belirtirseniz sevinirim. Bütçemiz fazla olmadığı için böyle bir seçeneğe başvuruyorum.

Yardımlarınız için hepinize teşekkürler.

• 600D / D5100 / K-5
  • Madem arkadaşınız bu işin ilmiyle ilgileniyor, ne alırsanız alın, belli bir zaman sonra
    ona yetersiz kalacaktır. Bu yüzden imkanlarınızı biraz zorlamanızı ve mümkün
    olan en iyi makineyi almanızı tavsiye ederim ki yeni makine alırken çok zarar etmeyin.
    Benim önerim Nikon D7000 ya da Canon 7D...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iapetosster -- 22 Ocak 2013; 16:21:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Makine
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.