Şimdi Ara

DSLR Yerine NX300 mü RX100m2 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , yaklaşık 2 yıldır Nikon d90 ım vardı . Gerek ağırlığı gerek boyutu (üşengeçlik diyelim) yüzünden makine evde yatıyordu diyebilirim .

Her dakika fotoğraf çeken yada farklı görüntüler yakalamaya çalışan birisi değilim ama gittiğim tatillerde de kaliteli fotoğraflar çekebileceğim bir makine almak istiyorum.

d90 ı satma sebebim malum , onun yerine Samsung NX300 (18-55 lens ile birlikte) yada Sony RX100m2 arasında kaldım . Dokunmatik ekranmış , internetmiş çok önemli değil . Önemli olan fotoğrafın kalitesi .

Hangisini önerirsiniz ?

• larrylaffer kullanıcısına yanıt
    DXO mark testlerine bakilirsa nx300 un @larrylaffer fotograf kalitesi daha yuksek, 2. Makina olarak benimde takibimde
    http://snapsort.com/compare/Samsung-NX300-vs-Sony-Cyber-shot-DSC-RX100-II

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RX100 M2 Al geç keyfine bak .
  • Nx300 ü eşime almıştım ciddi anlamda çok iyi bir makina. Düşük ışıkta bile çok hızlı odaklıyor, dahili wi fi sayesinde telefona foto ve videoları hızlı bi şekilde atıyor. 45mm 1.8 lensi başarılı kesinlikle bu makineyle kullanılmalı derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaksanız A5000 alın ve ya A6000
  • Nx300 2. Elde uygun fiyata bulunabiliyor. Lensleri de diğer markalara göre daha ucuz ve fena değiller. Nx300 derim.

• İki cihazı da yakından görüp incelediğimde sony nedense daha bir yakın geldi ve sony almaya karar verdim. Zaten başka lens alayım , yanımda çanta lens vs taşıyayım istemiyorm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.