Şimdi Ara

Dsmart Mega Paket + internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abone Olunan Ayın Kısmi Kullanım Bedeli Hediye
    Yalın İnternet Ücreti Dahil
    Aktivasyon Ücreti Hediye
    Damga Vergisi Hediye
    200 TL Taahhüt İptal Bedeli Bizden
    İç Kurulum Ücreti Hediye

D-Smart GO Hediye
    İlk 6 Ay Tüm Ek Paketler Hediye

50Mbit - 100 gb kota

Toplam 99TL

sizce nasıl arkadaşlar

şuan ttnet e 70 TL veriyorum

VDSL2 35mbit 100 gb kota

Yanlız şu var Dsmart ta bu paket fiber internet diyor bende fiber yok VDSL var

• Fiberden yararlanamazsınız dsmart fiberi süperonline dan alıyor diye biliyorum süperonline fiber olarak binanız da hizmet vermesi gerek.
  • Görkem3535 G kullanıcısına yanıt
    merhaba;

peki adsl satıyor fiber satıyor , nasıl vdsl yok? garip değilmi
  • Telekom ile anlaşma yapmamıştır VDSL için. Arayıp sormak daha iyi olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

merhaba;

peki adsl satıyor fiber satıyor , nasıl vdsl yok? garip değilmi

Bu mesajdan sonra arkadaş cevap vermiş anlaşma yapmamıştır adsl de vdsl de fiyatlar farklı oluyor hıza göre bile ücretlendirme yapılıyor olabilir ki yapılıyordur büyük ihtimal o yüzden farklı bir pazar farklı bir hizmet adsl de anlaşması var ise adsl verir çoğu yerde adsl var vdsl atağı son zamanlar da arttı ama hala yeterli düzeyde değil bakarsınız beli bir zaman sonra adsl yerine vdsl ve fiber verir dsmartta hiç belli olmaz veya süperonline fiber satıyor diye vdsl vermiyordur sonuçta vdsl de adsle oranla daha stabil ve yüksek hız alabiliyorsunuz aynı binada 2 firmanın alt yapısı var her ikisi de yüksek hız vaad ediyor benim önceden telekom aboneliğim vardı ondan devam etmek istiyorum diyebilirsin ve vdsl alabilirsin belki de bu durum için bile vdsl satmıyo olabilir

• arkadaşlar 19 ekimde ttnet taahhütüm bitiyor. ama bir ara dağıttıkları modemden aldım. 160 tl modem ücreti çıkacak.
    dsmarta geçmek istesem 200 tl kampanyası dahilinde bu ücreti karşılar mı ?
    bilgilendirirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Vodafone sınırsız paket
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ttnette senin tarifeyi kullanıyordum 2 ekimde bitti taahhüt dsmart mega paket+ 100mbps 100gb akn paketine geçtim. Bugün bağlandı internet 75-80 mbps civarında alıyorum. Bu arada ttnet vdsl alt yapısını kullanıyor Dsmart şuan telekom altyapısından alıyorum interneti fiber yazdığına bakma vdsl de bağlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

ttnette senin tarifeyi kullanıyordum 2 ekimde bitti taahhüt dsmart mega paket+ 100mbps 100gb akn paketine geçtim. Bugün bağlandı internet 75-80 mbps civarında alıyorum. Bu arada ttnet vdsl alt yapısını kullanıyor Dsmart şuan telekom altyapısından alıyorum interneti fiber yazdığına bakma vdsl de bağlıyorlar

Merhaba ben Superonline dan geçmek istiyorum sizin paketinize taahüttüm bitmek üzere. Bu paketi bana da verirler mi? Tam olarak adı nedir sizin paketin ve kaç tl ödüyorsunuz?
  • 35 Mb'lik tarife iyi zaten sonuçta 16'ya düşecek 2 pakette bir anlamı yok fazla vermenin kandırılmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.