Şimdi Ara

dsmart sinema paketi bedava!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar netten posta gazetesinin ilk sayfasina bakiyorum.
    http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=posta

postadan yarin herkese dsmart sinema paketi bedava seklinde bir baslik goruyorum. ayrintilarini bilen veya aktarabilecek var midir? (gazeteyi alanlardan tabiki )

• aynen simdi konu acicaktim yarin birisi kod yazarsa iyi olur
  • 1 hafta sinema paketi hediyeymis! kod yarin ve pazar yayinlanacak...
  • HEDİYE KODU:POSTA

Hediye paketini aktivite ettirmek için; hediye kodunu ve d smart uydu alıcınızın smartcard numarasını araların da boşluk bırakarak 2850 ye kısa mesaj olarak atın....

örnek: POSTA SMART KART NO
    POSTA 3213535613232 GİBİ 2850 ye gönderin tam 7 gün sinema kanalları bedava......iyi seyirler.........
  • çok güzel kampanya
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirya@superonline.

HEDİYE KODU:POSTA

Hediye paketini aktivite ettirmek için; hediye kodunu ve d smart uydu alıcınızın smartcard numarasını araların da boşluk bırakarak 2850 ye kısa mesaj olarak atın....

örnek: POSTA SMART KART NO
    POSTA 3213535613232 GİBİ 2850 ye gönderin tam 7 gün sinema kanalları bedava......iyi seyirler.........

YALNIZ YANLIŞ ANLAMAYIN LOCA DEĞİL SİNEMA KANALLARI BEDAVA BİR HAFTA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    BeinConnect Taraftar Paketi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 kontürüm gitti lanet olsun ya gerçekleştirilemedi diyor offffff.
  • Normalde kac kontor gidiyor arkadaşlar başka deneyen var mı?(Loca için 1 sms için ücretiydi)Ben faturakı hattan yollıcam da ona göre yollıyayım eğer 15 kontor gitcekse hiç yollamam :)
  • Ben faturalı hattan gönderdim ama kaç sms olduğunu bilmiyorum.Normalde 2 sms olması lazımm bir gidiş bir dönüş mesajı.
  • Arkadaşlar Kod ne acaba
    şimdi gördüm kod postaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_dogus -- 22 Mart 2009; 17:07:17 >
  • Dün akşam yaptım biraz gecikmeli de olsa kanalları izlemeye başladım, teşekkürler
  • cumartesi ve pazar icin olan bedava olayi bugun (23 mart pazartesi) devam ediyor. bugun posta gazetesi alan bir arkadas paylasirsa seviniriz !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.