Şimdi Ara

DTS seni amfinin çözmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. birtürlü çözemediğim bir konuda bilgili arkadaşlardan bilgi almak ıstıyorum. televızyonum DTS sesi desteklemiyor. HDD ile film izlediğimde ses desteklenmıyor uyarısı alıyorum. amfim Harman Kardon BDS5/so. DTS desteği mevcut. tv ıle baglantısını optık kablo ıle bagladım.
    sesi tv nın degılde amfının işlemesini ıstıyorum ama boyle bır ayar bulamadım. bunun cozumu var mı? yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 11 Ekim 2016; 15:00:09 >

• wisemanman W kullanıcısına yanıt
    tv'de ses ayarlarından ses sistemini seçmeniz lazım.
    Tvde ses ayarlarını BITSTREAM yada AYNEN GEÇİR gibi bir ayara getiröeniz gereklidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani ayarı televızyondan yapmam lazım oyle mı? bitstream denilen şey nasıl oluyor?
    her marka tv'nin menüsünde farklı şeyler yazar yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi bitstream de yazabilir aynen geçir de yazabilir veya hoparlör seçiminde ses sistemi de yazabilir.sen tv'de ses ayarlarına gir fazla kurcalayacak şey yok çözersin zaten.
  • dün tv de karıştırmadıgım menü kalmadı ama malesef olayı çözemedim. daha sonrasında amfinin menusunde audıo out secenegı gordum bitstream falan yazıyo ama off konumda ve aktıf olmuyor. televizyonum sharp 46LC830 . amfim Harman kardon BDS5/so . belki bu cıhazları kullanması bilirseniz daha iyi yönlendirme imkanınız olur. saygılarımla.

televizyonum

http://www.sharp.com.tr/cps/rde/xchg/tr/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC46LE830E&cat=111

sistemim
    https://www.youtube.com/watch?v=Wl59x8zXZH8

Kullanma kılavuzunun 27. Sayfasında sarı ile boyanmış yeri okuyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen anlatılan gibi yaptım. dolby digital ve PCM diye bı secenek cıktı .dolby digital sectım . ama malesef yine DTS sesli filmin sesini oynatamadı. :-(
  • Şu konu başlığını da düzeltebilirsen çok iyi olacak
    bütün ayarları doğru yaptıysanız 2 seçenek olabilir,ya sisteminiz sadece blu ray disk dts çözüyordur harici kaynaktan dts çözmüyordur ya da seyretmek istediğiniz filmin codecini çözmüyordur bir sürü codec var her sistem her codeci çözemez zaten. başka filmler deneyin aynı sonucu alıyorsanız 1. seçenek geçerli olabilir.kullanma kılavuzunda bu konu hakkında bilgi bulabilirsiniz belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.