METİN UCA BAHSE KONU TWEETIN KENDİSİNE AİT OLMADIĞINI AÇIKLADI O YÜZDEN SİLİYORUM. BU KENDİSİ GİBİLERİN DUA EDİLMEYE ÇIKILDIĞINDA DALGA GEÇTİKLERİ GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMİYOR TABİ. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ta4cmj -- 9 Ağustos 2021; 12:3:59 > |
Dua ya Değil Bilime inanın...
-
-
Müslüman alemi her cuma milyonlarca belki milyarlarca kişi( biriside benim) aynı anda dua ediyoruz ve islam ülkelerindeki huzur mutluluğu bereketi görüyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O yagmur buyuk bir ihtimalle masum yere cani yanan hayvanlar icin yagdi
Suphanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 8 Ağustos 2021; 21:49:35 >
Allahin kurduğu düzenin, insanlarca kesfedilip kullanilabilmesine bilim denilebilir.
Demekki bilim kiyamete kadar devam edecek bir süreç.
Metin Uca neye inanacaksa kendisi bilir.
Ancak bir muslumana düşen duaya da bilime de inanmaktır.
İslam da gerekeni yaptıktan sonra dua etmek vardır. Namazda her rekatta okunan Fatiha süresi de dua ayetine bir örnektir.
Haşa islamda dua yoktur demek yada milyarlarca musluman dua ediyor da ne oluyor gibi küçümsemede bulunmak ne manaya gelir. Isteyen üzerinde düşünür.
Biz insanlar her şeyin istediğimiz anda olmasını isteriz. Ancak duaların ne zaman kabul olacagini, Allah bilir.
İhsan Şenocak denen ultra zeki şeyh arkadaş da bu söylemlerde. Ulan yaşadığımız şeyin adı ney? KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ. Bu yüzden beklenmedik doğa olayları gerçekleşiyor. Ha peki ne oldu? Çok dua okundu diye yağmur mu yağdı? Peki niye bu kadar geç oldu? Mesaj kanallarında bir sıkıntı mı var acaba?
Duaya değil biline inanın.
Yağmur gibi bir doğa olayının dua ile olacağına inanırsak dünyada şu an olduğumuz konumdan dahi daha geri gideriz. Yağmur duasına çıksın inananlar. Fakat dyata bel bağlamak bu çağda bir fecaattir.
Çamlıca camisine gidin dua için daha geniş ve ferah bi ambiansi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hopdediks-DediğimdediksYağmur gibi bir doğa olayının dua ile olacağına inanırsak dünyada şu an olduğumuz konumdan dahi daha geri gideriz. Yağmur duasına çıksın inananlar. Fakat dyata bel bağlamak bu çağda bir fecaattir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu bilimciler önce hava atarlar sonra yer sallanınca allahım valla billa yapmıcam bida söz diye ağlarlar sarsıntı durunca aynen dönerler.yağmur yağınca sevinirler fırtınaya dönünce küfrederler sizin biliminiz ancak şu anda bildiğinizi sandıklarınızdan ibaret bu kış ve gelecek yaz çokça çaresizlikten ağlayacak yalvaracak vaktiniz olacak buzlar hızla eriyor,kurtarsın biliminiz sizi görelim o sözde biliminiz dünyayı bu hale getirmedi mi asansör durunca allahım beni kurtar diye ağlıyorsunuz ama..
kur an da yazanları bilenler sonunuzu da iyi biliyorlar.
allahın verdiği nimeti yerde bulupta ben buldum diye zıplamak sizin aklınız işte
siz bulmadınız o nimet milyar yıldır zaten oradaydı,
bu halk dinine bağlıdır onu sever çünkü ancak onu okuyan buraya yazılanların gerçek niyetini çözer,
siz yağmur yağana kadar ağlar yağınca buraya gelir kendi yağdı zaten yazarsınız,
bu kış bol bol yağacak zaten göreceksiniz botları hazırlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 8 Ağustos 2021; 21:11:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dinler bence insanlari yönlendirmek için dünyada 7 milyar insan var bugün Bi belgesel izledim o kadar ironi yapılmıştıki yok artık dedim konu şuydu ilk adem anlatılıyordu yasak elma konusu hiç inandırıcı değil ayrıca hz adem ta o zaman Allah (cc) e Muhammed ismini söylüyordu vs. Bence din Allah ve kul arasında dünyaya sagliklida gelebilirsin sakatta, sonradan sakatta olabilirsin. Allah (cc) biz insanlara beyin vermiş düşünüp değerlendirip kendimizi gelistirelim diye sene 2021 dünyada sadece İslam yok Bi sürü din var. Hepsininde bakarsan herkesin dini en iyi din, bu arada Müslümanım inancım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 8 Ağustos 2021; 21:11:24 >
allah bize beyin vermiş deyip bunları mı yazıyorsun acaipmiş
kur an ı okuyup anlayan gerçeği biliyor üzülmeye gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 8 Ağustos 2021; 21:14:19 >
Evet kullanalım.
Hava durumundan zaten yağmur yağacağı belliyken duaya çıkmakta nebiliyim. Ben yemedim, yiyen yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 8 Ağustos 2021; 22:5:16 >
çok zekisin,
işte bu kafa allah yağmur verir kul şükür etmez zaten yağacaktı der sen yeme bunları boş ver
elmayı ye gegirip at çöpe gitsin nereden çıktı deme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 8 Ağustos 2021; 21:17:5 >
Evet 10 yıl ilahiyat okumuş biri olarak bakış acımı sana sunuyorum.
İnanırsın inanmazsın seni bağlar, inanana da karışmazsın inananı bağlar. Böyle aydın ayağına yatıp söz konusu islam dinine inanan birine geldi mi hemen bir aşağılama, hor görme gibi tavırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 8 Ağustos 2021; 21:17:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 yıl boşa okumuşsun
islamı size kötülemeleri o kitaptaki uyarıları görmemeniz içindir orada türkiye de var israil de amerika da niyetleri de okuyan anlar,
onların işleri bu
ne dendi
oku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 8 Ağustos 2021; 21:21:12 >
İnanç kul ile Allah arasındadır. Ayrıca Allahın duaya ihtiyacı yok kulların var konuyu kapatıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Allahin kurduğu düzenin, insanlarca kesfedilip kullanilabilmesine bilim denilebilir.
Demekki bilim kiyamete kadar devam edecek bir süreç. Metin Uca neye inanacaksa kendisi bilir. Ancak bir muslumana düşen duaya da bilime de inanmaktır. İslam da gerekeni yaptıktan sonra dua etmek vardır. Namazda her rekatta okunan Fatiha süresi de dua ayetine bir örnektir. Haşa islamda dua yoktur demek yada milyarlarca musluman dua ediyor da ne oluyor gibi küçümsemede bulunmak ne manaya gelir. Isteyen üzerinde düşünür. Biz insanlar her şeyin istediğimiz anda olmasını isteriz. Ancak duaların ne zaman kabul olacagini, Allah bilir. |
Yangının 10. gününde yağmur yağdırdığı için yüce Gök Tanrı'ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. |
.
|
Yağmur gibi bir doğa olayının dua ile olacağına inanırsak dünyada şu an olduğumuz konumdan dahi daha geri gideriz. Yağmur duasına çıksın inananlar. Fakat dyata bel bağlamak bu çağda bir fecaattir. |
Hava durumundan zaten yağmur yağacağı belliyken duaya çıkmakta nebiliyim. Ben yemedim, yiyen yer.
|
hepsini geçtim tweet sahte çıktı gene tek "g.t" olan sen oldun kardeşş. |
Öyle bir tweet yokki. Dümdüz photpshop. Ve imla hatası yapmışlar gene. Stamp yok elbette
Tamamen uydurma haber. Dümdüz iftira atmışlar. Akp'nin işi. https://mobile.twitter.com/MetinUca/status/1424067862130475012?s=20 https://mobile.twitter.com/MemetcanBiber/status/1424345075073568771 |
Suphanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım.
|
|
Benzer içerikler
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- muhalif gazeteler hangileri
- fissler boykot mu
- milletvekilleri istifa ederse erken seçim olur mu
- yurtdışından telefon getirmek
- bayiden sıfır araba fiyatları
- telsiz kullanım ücreti 2024
- bina yıkım kararı sorgulama
- adima sirket acilmismi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X