Şimdi Ara

Dual Wield Warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana cogunlukla pvp de kullanabilecegim bi talent agacı onerirmisiniz? pve de yapacabilecegim şekilde olursa sevinirim..şimdiden sagolun..
    elimde planar edge ve mercilies axe(1.50 hızı olan) olacak..(poleaxe basmıcaksam fist weapon almayı dusunuyorum..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 30 Temmuz 2007; 15:39:38 >

• poleaxe?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YesFear

poleaxe?

%5crit axe ile..
  • Eğer Dual wield isen poleaxe talentini alman çok saçma olur. Aslında olur ama +hit +%10 ap ve rampageden vazgeçmen demek olur %5 crit için.
  • bende karar veremiyorum..alt char oldugu icin daha cok pvp yapacam..arms specten degişik bişiler yapayım dedim..
    şimdi pvp de crit baya işime gelir..ama rampage la berserk stance talenti bana pve ye daha yakın geldi..tam karar veremiyorum..talent için 50g a yakın bayılıyorum..ondan bi hata yapmak istemiyorum..
  • Dostun fury olarak pvp yapmak çok zordur ama illaki yapacam diyorsan bende axe spec gitmeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arvedui

Dostun fury olarak pvp yapmak çok zordur ama illaki yapacam diyorsan bende axe spec gitmeni öneririm

arms ın cok daha iyi oldugunu biliyorum..maksat sadece biraz degisiklik..ama işte pvp / pve talenti olarak dusununce sormak istedim bi fikir edinmek icin..
  • hayır ya :S duel wield takılacaksan arms talentinde işin ne ? fury i fulle sonra arms ı düşünmeye başla , rampage hem pvp hem pve dir vede cok hızlı oldugundan attack power ı cok cabuk stacklarsın ... dedigim gibi ana fury talentlerini almadan arms a elleme ...
  • yok 2sinden tam bi karma olmuyor..herseyi denedm ama olmadı..40fury 21arms bastım..şimdilik baya ii gidiyo pvpde de..daha instance yapmak nasip olmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

yok 2sinden tam bi karma olmuyor..herseyi denedm ama olmadı..40fury 21arms bastım..şimdilik baya ii gidiyo pvpde de..daha instance yapmak nasip olmadı..

Rampage'siz fury warrior mu olur ya ? En önemli talent fury'de ...
  • sweeping de fena olmaz hani ... heralde ekranında 100 lerce dmg görmek istiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 31 Temmuz 2007; 5:01:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

yok 2sinden tam bi karma olmuyor..herseyi denedm ama olmadı..40fury 21arms bastım..şimdilik baya ii gidiyo pvpde de..daha instance yapmak nasip olmadı..

21. arms talentini neye verdin çok merak ediyorum ? polaxemi verdin ?
    Eğer ona verdiysen sadece 1 crit için rampagedeyi almadın demektir.
  • yok sweeping strike a vermiştir ...
  • yanlıs yazmısın 20 41 talentim..rampage falan hepsini aldım fury den..sagolun oneriler icin..
  • bence rampage kadar gereksiz bir talent yok hele pvp için çok gereksz buluyorum.Sonuçta warrior da öyle rampage açayım sonra 5 kişiye vurayım oh ap gelsin yapamassın çünkü o kadar hayatta kalmak gerçekten warrior için mucize olur.Warrior oyundaki en zevkli sınıftır ve bence en zevkli warriorda furydir ama pvp de oynaması çok zordur kesin heal ve dispel ister arkanda bunları sağlayacak bir arkadaşın varsa fury de çoşarsın o zaman işte rampage'i almanın bir mantığı olur ama ben yine de pvp fury warrior için rampage'in gereksiz olduğunu düşünüyorum.Ben lvl 70 e kadar axe spec oynadım fury warriorumu sonra arms oldum warriorda krit atmak gerçekten çok önemli gelen fazladan rage fazladan atak yapabilme şansın doğuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvedui -- 1 Ağustos 2007; 13:35:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arvedui

bence rampage kadar gereksiz bir talent yok hele pvp için çok gereksz buluyorum.Sonuçta warrior da öyle rampage açayım sonra 5 kişiye vurayım oh ap gelsin yapamassın çünkü o kadar hayatta kalmak gerçekten warrior için mucize olur.Warrior oyundaki en zevkli sınıftır ve bence en zevkli warriorda furydir ama pvp de oynaması çok zordur kesin heal ve dispel ister arkanda bunları sağlayacak bir arkadaşın varsa fury de çoşarsın o zaman işte rampage'i almanın bir mantığı olur ama ben yine de pvp fury warrior için rampage'in gereksiz olduğunu düşünüyorum.Ben lvl 70 e kadar axe spec oynadım fury warriorumu sonra arms oldum warriorda krit atmak gerçekten çok önemli gelen fazladan rage fazladan atak yapabilme şansın doğuyor.

şu ana kadar gayet iyi gidiyor bg ler..tabiki arms la daha iyiydi ama bu da bekledigim kadar kotu degilmiş..
    250 kadar resiliencem var..ondandır herhalde ben pvp de pek heal aramıyorum acıkcası..oyun basına max 5 kez falan oluyorum..ki bu da normal bi warr icin..

• Warrior damager olursa ki cok güzel olur bir sürü strateji vardır. Benim göstereceklerim sadece bir kac alıntı bi tane de bana özel olanı var.

pvp 2 handhttp://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?053200203524100030010000505313000521005000000000000000000000000000 cok sıkca kullanılır cok da ise yarar genelde temel aynı olsada bir kac tanesi farklı verilir chara/ırka/meslege göre

pvp duelhttp://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?353203003020005030000001505310050501005010000000000000000000000000 gene rastlanması olagan dır. Hatırlatmak isterim ki %5 parry cok gerekli olsada saf damage icin bundan vaz gecenler olmuyor degil. Bu sekilde birebir melee dövüste zayıf kacabilirsiniz ama caster hunter gibi vur kaclara üstün gelebilirsiniz.

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?000000000000000000000000505302050501004010002350510303002100500000 da benim buldugum bir pvp buildi. Yakın dövüste üstün gelmenin yanı sıra dogru macro larlar ölümüne damage vurup ölmek bilmeyebilirsiniz.

Dedigim gibi warrior stratejiye açık bi chardır. İster tank ister damage her türlü yüksek damage/threat/hayatta kalma sansı vardır. Bence önemli olan baskalarınınkinden akıl alıp kullanmaktır direk kopyalamaktansa. En iyisi diye bir sey cıkmasada en duruma en uydun talentı yapan her zaman için kazanır.

• Kendi kullandığım Talent ağacını tavsiye edeceğim sana. Bu talent ile cidden biraz yardırıyorum ortalığı.

http://www.wowhead.com/?talent=LAMxdhik00zZVVzVzxRV

Ben Main hand olarak axe, of hand olarak mace kullanıyorum.Poleaxe ye vermemek bence çok kötü. +%5 crit chance için ne kadar agi kasmak lazım biliyorsunuz. Rampage bence çok gereksiz bir talent. Onun yerine C. Presence verilmiş bir Battle Shout çok daha fazlası ile iş görür. Flurry ile Mortal strike inan bana süper bir tectübe. Ben fazlası ile memnunum bu Talentten.Sen bak artık. Hayırlı olsun senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkinboy -- 2 Ağustos 2007; 7:13:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.