Şimdi Ara

Dubai Çikolatasının Sırrını Birlikte Çözelim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dubai çikolatası son zamanlarda neden bu kadar konuşuluyor? Herkes bu çikolatanın neden böylesine popüler olduğunu, insanların onu satın alırken hangi duygularla hareket ettiğini merak ediyor. Sürü etkisi mi, FOMO (Gelişmeleri Kaçırma Korkusu) mu yoksa sadece bir trendin peşinden gitmek mi?

Bu gizemi çözmenin yolu, sizin gibi değerli bireylerin katılımıyla hazırlanmış akademik bir çalışmadan geçiyor! 👩‍🎓👨‍🎓

Kısa bir anket doldurarak bu araştırmaya katkıda bulunabilirsiniz. Sadece birkaç dakikanızı alacak bu çalışma, bu popüler çikolata fenomenini bilimsel bir bakış açısıyla anlamamıza yardımcı olacak. Üstelik sonuçlar, bu tür davranışların arkasındaki psikolojik nedenlere ışık tutacak!

Katılımınız çok değerli. Hadi, bu sır perdesini birlikte aralayalım!

google docs
    Kıtlık Etkisi, FOMO (Kaçırma Korkusu), Sürü Etkisi ve Anlık Satın Alma İlişkisi
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdLXCjlY50OMZk-wFR7WbSqhy0Xlw9Pp-lbxC8Yu1tcVr-OQ/viewform?usp=send_form

Anketimizi tamamladığınızda, sonuçlarla ilgili bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Unutmayın, merak edilen soruların cevapları ancak bilimle aydınlanır! 😊

• abi baklavası olan ülkeyiz yaa
  • bu ülkenin akademisyenlerine yağmurda su vermem.. yallah!

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Tepkin akademisyene zarar vermez ancak ve ancak ödevi yapacak olan öğrencisine verir başka deyişle konu sahibine. O da halktan yani içimizden biri

• Eskiden anket çalışmalarını çok severdim ama artık pek de bilgi veya sonuç vermeyen boş şeyler olduğunu düşünüyorum
  • Sırrı yok. Viral oldu patladı. Seneye yaz nasılda unuttuk muhabbeti yapılır.
    Kaliteli malzemeden yapılmış olanın tadı güzel ama tekrar tekrar aldıracak bir ürün değil. Satışını yapıyoruz aynı müşterinin tekrar aldığını görmedim daha.

Kalitesiz malzemeden yapılmışın tadı güzel değil. İlk defa deneyen adam abartılmış balon diyip geçiyor.
    Kalitelisi güzel ama fiyatıda yüksek.

Lokma, soğuk baklava,doritoslu çiğ köfte gibi parlayıp söner. Kasaplarda bile bulunabilen bir ürün. Yakın zamanda talep azalınca ürünü bulmak zorlaşır. Sadece kaliteli pastanelerde bulunur.

Fiyatı yüksek demiştim onun sebebide ürünün genelde tablet şeklinde üretilip satilmasinda. Küp şekerden biraz daha büyük boyutta üretilip paketlenirse kahve yanına eşlikçi olarak devam edebilir gibi.

Birde malum yılbaşı geliyor. Marketler ve tekeller yılbaşı paketi adı altında biraz daha uygun fiyata viski ve Dubai çikolatasını verip son vurgunu yapabilirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.