Şimdi Ara

Dubaiden ekran kartı!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim eşim ay sonu Dubai ye gidecek, oradan daha önce elektronik veya pc parçası alan oldumu? alınırsa nerden alınır? nasıl getirtilir? gümrük sıkıntısı çıkarmı? ekran kartı alacaktım birden aklıma geldi, sanırsam daha ucuz olur ... ben mesela amerika da 550 dolar olan GTX 780 Ti almak isterdim! bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...

EDİT: gezinirken alibaba.com diye biryerde buldum, burdaki gold satıcılara da güvenip alışveriş edenler olmuş geçmişte, internetten de araştırdım, biriyle konuştum ASUS GTX780TI için, 420 dolar + 20 dolar kargo bedeliyle HEDİYE olarak gümrüğe takılmayacak şekilde gönderebileceklerini söyledi, güvenemedim :( alibaba.com dan alışveriş yapan varmı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyojen666 -- 19 Şubat 2014; 8:07:29 >

• yokmu bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyojen666 -- 19 Şubat 2014; 8:12:24 >
  • yerinizde olsam hiç bulaşmazdım çünkü en ufak bi arızada kartı yurt dışına göndermek durumunda kalacaksınız bu en az 1 ay beklemek demek ve ayrıca 100 tl den fazla para ödiyeceğiniz demek
  • Diyojen666 D kullanıcısına yanıt
    o kart gümrüge takılma ihtimali çok yükse bence bulaşma kaldıki ben yurt dışında ike oem ürünlerin fiyatlarına bakmıştım öle aman aman bi fark yok olurda bi sıkıntı da yaşarsan garantiside yok bence türkiyeden gtx 780 al kullan
  • Diyojen666 D kullanıcısına yanıt
    Yıllardır yurt dışından. RC helikopter, Supplament(şimdi yasaklandı), ve çeşitli elektronik aletler getiren biri olarak yazıyorum.

1-) Gift olarak yollayıp etiketini 50 Euro gösterseler dahi, o büyüklükteki paketi kontrol edeceklerdir. Açıp, kallavi bir bilgisayar parçası olduğunu anladıklarında ürün isminden araştırma yapıp piyasa değerine bakarlar. Sıkıntı yaşarsın. Hem de yasal olarak suç işlemiş olursun.

2-) Gift olarak yollamaz ise; 420+20 dolar kargo ile 440 dolar eder. %20 gümrük vergisi olur. 530 dolar ediyor. Yine de çok kârlı geliyor. Birden fazla getirtmediğiniz sürece gümrükte kalma gibi bir durumu olmaz. PTT görevlisi kapınıza kadar getirir, orada %20 vergisi hesaplanır. Elden verirsiniz görevliye alırsınız kartınızı.

Ancak o fiyat olacak iş değil. Onu bilesin. Bence o işte bir bit yeniği vardır. Çin malı 128 bit GTX680 lerimizi unutmayalım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 19 Şubat 2014; 10:13:45 >

• Banada 1 varil petrol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki abicim şu posta bakın kart ebayden aracı firma ile toplamda 1750 tl ye geliyor buna ne diyorsunuz, gümrük vergisi vs. dahil

https://www.facebook.com/Amerikadaniste/posts/445940652172038?comment_id=2123053&reply_comment_id=2123167&offset=0&total_comments=4&notif_t=share_comment
  • dostum sna şunu söylüyorum yurt dışından ürün getirme işine bulaşma vatandaki yüzde 30 inidirimi bekle zaten her hafta sonu oluyor
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    madem öyle vazgeçiyorum abi, içime sindirmeye uğraşıyordum, olmuyor :) saolun varolun ilginize teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Yıllardır yurt dışından. RC helikopter, Supplament(şimdi yasaklandı), ve çeşitli elektronik aletler getiren biri olarak yazıyorum.

1-) Gift olarak yollayıp etiketini 50 Euro gösterseler dahi, o büyüklükteki paketi kontrol edeceklerdir. Açıp, kallavi bir bilgisayar parçası olduğunu anladıklarında ürün isminden araştırma yapıp piyasa değerine bakarlar. Sıkıntı yaşarsın. Hem de yasal olarak suç işlemiş olursun.

2-) Gift olarak yollamaz ise; 420+20 dolar kargo ile 440 dolar eder. %20 gümrük vergisi olur. 530 dolar ediyor. Yine de çok kârlı geliyor. Birden fazla getirtmediğiniz sürece gümrükte kalma gibi bir durumu olmaz. PTT görevlisi kapınıza kadar getirir, orada %20 vergisi hesaplanır. Elden verirsiniz görevliye alırsınız kartınızı.

Ancak o fiyat olacak iş değil. Onu bilesin. Bence o işte bir bit yeniği vardır. Çin malı 128 bit GTX680 lerimizi unutmayalım (:

Hocam ben gectigimiz ekimde ps3 aldim Fransadan bilen bilir kutusu devasadir. 229 euroya hicbir sikinti olmadi getirirken kendim getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 19 Şubat 2014; 21:29:10 >

• bir de böyle şanslı adamlar var işte :)
  • hocam tabiki şans işi bilemessin ne olacağını yani bence riske girmeye değmez
    aynen bence de parayı kolay kazanmıyoruz abicim...
  • bende seagate disk var yurt dışı garantili diskten 4 tane bad sektör var ptt kargoyla gönermeye çalıştım 40 tl masraf çıktı vazgeçtim göndermekten
    eheheheh :)) oda iyiymiş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: xWitchKingx

Banada 1 varil petrol

• İyi de zaten kedndiniz getirirken hiç bir üründe sıkıntı olmaz. Biz kargoyla getirtmeden bahsediyoruz. Yanında gelirken gıda takviyesi bile sokabiliyorsun sorunsuz. Gümrük politikası sadece kargo ile gönderimde işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

İyi de zaten kedndiniz getirirken hiç bir üründe sıkıntı olmaz. Biz kargoyla getirtmeden bahsediyoruz. Yanında gelirken gıda takviyesi bile sokabiliyorsun sorunsuz. Gümrük politikası sadece kargo ile gönderimde işler...

Bende onu demeye calisiyorum iste sonucta konuyu acan arkadasin esi getirecek bir sıkıntı olmaz.

• dubai de fiyatlar nasıl acaba, eğer burda 2000 lira olan ekran kartını 1000 liraya alabiliyosak o zaman olur, yoksa garanti falan filan hikaye olduğu için değmez bence de ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xWitchKingx

Banada 1 varil petrol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.