Şimdi Ara

Dugunde kizla tanismak :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta sonra kuzenimin dugunu var. Evlenecegi adamin kuzeni ilk okulda 3ve4. Sinifta ayni sinifta okudugumuz platonik sevdigim kiz Tanisiklik var onceden de hatirlar mi bilmiyorum. Simdi konusasim var ne yapmaliyim yanlis anlasilmayacak sekilde? Bir de Kizin abisi beni hep kovalardi

Not: Kizi sevmiyorum su anda .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

:D

Bir tavsiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızı sevmiyorsan kasma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonTrotsky -- 19 Temmuz 2015; 21:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abisi olan kızlardan 20 mt uzak dur kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsuzsun dostum, sen o ailenin ortanca çocuğusun büyük ihtimalle. sen toplumun artığısın, ezilmiş tarafın bir parçasısın. tabii, kız güzelse egemen erkekleri eline aldığı için senin gibi bir artığa bakmaz. sırnaşmaya çalışma, abisinden dayak yemen olası yüz verirse kız daha fazla yersin.
  • Milletin kardeşinin duygularıyla oynama, zamanını çalma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam hiç deneme . benim kücüklüğüm bi akrabamın kız çocuğu ile geçti . sürekli oyunlar vs oynardık. hatta babası işe giderken bize bırakırdı kızını. 3-4 . sınıfa kadar sürekli beraber büyüdük yani. yemeğimizi yedi içti . Neyse 10-11 sene geçti hiç muhabbetim yok bunlar başka yere taşınmışlardı ozaman. Facesini gördüm çok güzel bi kız olmuş Bi mesaj atayim dedim atmaz olaydim. Sade görüp geçti

Herhalde tipimiz daha güzel olaydı ozaman yazardı.Gerçi ben akrabam olduğu için ve çocukluğumuz beraber geçtiği için bi halini hatırını sormak istedim.Neyse diyeceğim şu ki geçmişine kapılıp ilerde de hatalar yapma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bell Cranel

umutsuzsun dostum, sen o ailenin ortanca çocuğusun büyük ihtimalle. sen toplumun artığısın, ezilmiş tarafın bir parçasısın. tabii, kız güzelse egemen erkekleri eline aldığı için senin gibi bir artığa bakmaz. sırnaşmaya çalışma, abisinden dayak yemen olası yüz verirse kız daha fazla yersin.

Hocam kızın çıktığı falan yok sanırım hiçbir şey bilmiyorum öylesine arkadaşça konuşmalık herhangi başka bir amacım yok Bir daha görmem herhalde kızı zaten. Artı kız orta bir tipe sahip öyle çok güzel olduğu söylenemez.

@BarissManc0 Hocam ben de öyle naber demek için zaten. Başka bir amacım yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.