Şimdi Ara

Düğüne Gittim Kendimden Utandım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerlee_1907

sana tavsiye veriyoruz birde bizi sorguluyosun. daha sosyalliğin ne olduğunu bilmiyosun. her dakika dışarıda olmak değildir sosyallik. bir arkadaş çevrenin olması, yaptığın aktivitelerin olmasıdır en önemlisi dışarı çıkabilmektir istediğin zaman. her dakika dışarıda olmak sosyallik değil sürtmektir.

adam prof. sosyalliğin kitabını yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

quote:

sana tavsiye veriyoruz birde bizi sorguluyosun. daha sosyalliğin ne olduğunu bilmiyosun. her dakika dışarıda olmak değildir sosyallik. bir arkadaş çevrenin olması, yaptığın aktivitelerin olmasıdır en önemlisi dışarı çıkabilmektir istediğin zaman. her dakika dışarıda olmak sosyallik değil sürtmektir.

:) böyle devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Gerçekten bakıyorum da amma asosyal insan var.Bu online oyunlar,bilgisayarlar valla yemiş bitirmiş sizi.İnsanın dışarı çıkarken arkadaşı olmaması ne demek ya ? Amacınız ne napmaya calısıyorsunuz? Bir 30-40 yıl sonra bu günleri düşündüğünüzde kafanızı kim bilir nasıl duvarlara vuracaksınız.Yahu biraz sosyal olun , arkadaşlar ortamlarına girin kafa dengi bir sevgili bulun.Ama önce şu bilgisayardan uzaklaşın !

sosyal olim diyince sosyal olunmuyor şu 'kafa dengi' insanlar yok herkes birşeylerin peşinde buralarda daha fazla güç kafa atma nargile içme zart zurt sevgiliye gelince facebooqqqcu conversci bişey istemem hani şu uçmuşlardan fakat olmayanıda bize gelmez

bilgisayar burda sadece araç bırakırım fakat bırakınca napıcam söylermisin canım sıkılıyor diye başındayım anlıcanız arkadaş yok,sevgili yok,sevgi yok,hayat yok,yok yok yok

• quote:

quote:

quote:

:) böyle devam et.

ediyorum zaten ben buyum

• Resetle kendini moruk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoM24

Galiba asosyalsin

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Gerçekten bakıyorum da amma asosyal insan var.Bu online oyunlar,bilgisayarlar valla yemiş bitirmiş sizi.İnsanın dışarı çıkarken arkadaşı olmaması ne demek ya ? Amacınız ne napmaya calısıyorsunuz? Bir 30-40 yıl sonra bu günleri düşündüğünüzde kafanızı kim bilir nasıl duvarlara vuracaksınız.Yahu biraz sosyal olun , arkadaşlar ortamlarına girin kafa dengi bir sevgili bulun.Ama önce şu bilgisayardan uzaklaşın !

sosyal olim diyince sosyal olunmuyor şu 'kafa dengi' insanlar yok herkes birşeylerin peşinde buralarda daha fazla güç kafa atma nargile içme zart zurt sevgiliye gelince facebooqqqcu conversci bişey istemem hani şu uçmuşlardan fakat olmayanıda bize gelmez

bilgisayar burda sadece araç bırakırım fakat bırakınca napıcam söylermisin canım sıkılıyor diye başındayım anlıcanız arkadaş yok,sevgili yok,sevgi yok,hayat yok,yok yok yok

sölediklerine birebir katılıyorum

• Sosyalimdir. Genelde yaptığım şey girip 2-3 saat cs yapmak ve yine 1-2 saat dh. Sonra dışarı çıkarım zaten. Arkadaşlarla basket maçları, konserler felan.. Birazda kendi iradenize bağlı.
    Yeter ulan diyip bastırırsanız kendinizi yapabilirsiniz. Sonuçta hepimiz insanız. Bir insan diğer insandan neden utansın ki?
    Ayrıca biri size tip tip bakıyorsa, gözler sizdeyse 2 ihtimal vardır. Ya size hayran kaldılar yada sevmediler. Sevmedilerse kendi aşağılık kişilikleri yüzündedir. Eğitimi yeterli olmayan kişiler. Bunlar böyle dedikodu vs. şeylerden başka birşey bilmedikleri için eleştiri konusunda uzmandırlar. Aldırmana hiç gerek yok.

Hayran kalmışlarsa bu güzel birşey zaten. O yüzden sıkmayın pek canınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 24 Temmuz 2009; 14:04:35 >
  • bence bırak biz fun club kurduk düğüne gitmekten nefret edenler diye sende bize katıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

bence bırak biz fun club kurduk düğüne gitmekten nefret edenler diye sende bize katıl

konu düğün değil sosyallik sadace düğüne değil hiç bi yere gidemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopAndWatchMe

Sosyalimdir. Genelde yaptığım şey girip 2-3 saat cs yapmak ve yine 1-2 saat dh. Sonra dışarı çıkarım zaten. Arkadaşlarla basket maçları, konserler felan.. Birazda kendi iradenize bağlı.
    Yeter ulan diyip bastırırsanız kendinizi yapabilirsiniz. Sonuçta hepimiz insanız. Bir insan diğer insandan neden utansın ki?
    Ayrıca biri size tip tip bakıyorsa, gözler sizdeyse 2 ihtimal vardır. Ya size hayran kaldılar yada sevmediler. Sevmedilerse kendi aşağılık kişilikleri yüzündedir. Eğitimi yeterli olmayan kişiler. Bunlar böyle dedikodu vs. şeylerden başka birşey bilmedikleri için eleştiri konusunda uzmandırlar. Aldırmana hiç gerek yok.

gençlikten o kadar dışarda kalmışım ki artık şu gençlik şeylerini yapmayı hiç istemiyorum sanırım geri dönüşü olmayan bir yola girmişim bakalım sonu nereye çıkıcak

• kurslara yazıl
    topluluklara katıl
    en az 1 yada 2 kafa dengı arkadasın olur
    hafta sonları bulusmalar hafta ıcı bulusmalar almıs basını gıtmıs
    1 2 kısı ıle tanıssan yeter
    sonra zaten onun arkadası onun arkadası derken cevren oyle bır genıslıyorkı sen bıle artık kontrol edemez oluyorsun :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StopAndWatchMe

Sosyalimdir. Genelde yaptığım şey girip 2-3 saat cs yapmak ve yine 1-2 saat dh. Sonra dışarı çıkarım zaten. Arkadaşlarla basket maçları, konserler felan.. Birazda kendi iradenize bağlı.

gençlikten o kadar dışarda kalmışım ki artık şu gençlik şeylerini yapmayı hiç istemiyorum sanırım geri dönüşü olmayan bir yola girmişim bakalım sonu nereye çıkıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: einhander

kurslara yazıl
    topluluklara katıl
    sonra zaten onun arkadası onun arkadası derken cevren oyle bır genıslıyorkı sen bıle artık kontrol edemez oluyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

quote:

kurslara yazıl
    topluluklara katıl

param yok hiç

• bu asosyalligin sebebi bilgisayarlık degil benim açından dışarı çıksam yapıcak birşey yok evde yapıcak birşey yok

en azıdan bilgisayardan sizinlerle konuşuyorum bu yaz hiç denize gitmedim dışarı çıktıgım zamanı toplasan 24 saat etmez

fakat mutlusun diye sorarmısınız bilmiyorum
    kurs+topluluk=para bende var hiç para hadi size eyvallah

şuraya ikimizde de para yok ben aslında biriktiririm fakat ne yaparım diye hiç param yok bir köşede 20 ytl var o da bazen aç olunca yemek söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 24 Temmuz 2009; 14:30:58 >

• quote:

bu asosyalligin sebebi bilgisayarlık degil benim açından dışarı çıksam yapıcak birşey yok evde yapıcak birşey yok

en azıdan bilgisayardan sizinlerle konuşuyorum bu yaz hiç denize gitmedim dışarı çıktıgım zamanı toplasan 24 saat etmez

fakat mutlusun diye sorarmısınız bilmiyorum
    kurs+topluluk=para bende var hiç para hadi size eyvallah

şuraya ikimizde de para yok ben aslında biriktiririm fakat ne yaparım diye hiç param yok bir köşede 20 ytl var o da bazen aç olunca yemek söylüyorum

ben böle mutluyum sanırım ama benimde bi kzı arkaşım bir kaç arkadaşım olsaydı çok iyi olurdu

• quote:

quote:

quote:

kurslara yazıl
    topluluklara katıl

param yok hiç

paran yoksa
    para harcamayacagın sabıt bır mekanın olsun sureklı orda takıl
    bırılerı ıle ıletısım kurmaya calıs
    yorum yapabılecegın konularda yorum yapmaya calıs bır bakmıssın hıc tanımadıgın kısılerle muhabbet etmeye baslamıssın
    sonra zamanla arkadaslık baslar yenı cevreler edınırsın

• kardeş akşam düğün var gel birlikte çıkalım açılırız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kurslara yazıl
    topluluklara katıl

param yok hiç

paran yoksa
    para harcamayacagın sabıt bır mekanın olsun sureklı orda takıl
    bırılerı ıle ıletısım kurmaya calıs
    yorum yapabılecegın konularda yorum yapmaya calıs bır bakmıssın hıc tanımadıgın kısılerle muhabbet etmeye baslamıssın
    sonra zamanla arkadaslık baslar yenı cevreler edınırsın

şimdi evden çıksam nereye giiceğimi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.