Şimdi Ara

Düğüne Gittim Kendimden Utandım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum asosyel olduğunu düşünmüyorum.Arada bir bendede oluor hatta kendimi öle bi sıkardım ki bi laf sölemek için iki saat beklerdim :D:D Ama zamanla hepsi geçiyor daha bi girişken oluorsun Bir kıza kapaıı attıktan sora düzelicek hersey ben atamadım ama :D:D
  • hacı kurtulmak rahat olmaktan geçiyo relax ol koy dünyaya nolcak bkıyolarsa çokyakışıklıyım diye düşün kızbakıyosa erkekse başka düşün hayatgeçmez evde valla git gez sende biyerden tırmalamaya başla bu dünyayı hayat akıyo yoksa ilerde aynı yerden başlama şansın olmaz bende gitmem düüne ama kafam şişiyodiye gitmiyom ama gitmekde lazım en fazla karı kızın düşecee yerlerden biri ama gitmiyom gerek yok dediim gibi relax ol hayatın temeli bu hiç bişeyi taakmacaksın iş bitiyo böyle yaparsan kimseyi tınlamıcan genellikle yesmen olcan no yu kullanmamaya çalışcan şahane hayatın oluyo ama arkadaş gurubunda olsun
  • yaşın kaç bilmiyorum ama değişik kulüplere yazılabilirsin, ya da bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsin bir kursa gidip...

ya da body building vb bir şeyle ilgilenebilirsin bir hobin olması her zaman iyidir...

para konusuna gidince bu olaylar çok para verilecek olaylar değil , örneğin bodyye 40 lira veriyorum aylık, bağlama kursuna 60 lira 100 liraya 2 tane hobim var , bunları sırf hayatta heyecan olsun diye yapıyorum, yoksa ders , içmek, gezmek dışında düz insan olmak kimse istemez
  • Bizimde bi arkadas vardı senin durumda o da böyleydi şimdi dügün olsun hemen gider üstüne bide oynar
  • Sosyal ol
  • Sosyalleşip kendini yeni bir ortam bulman lazım. Adam gibi bir arkadaş çevresi bulduğun gibi içine dal. Hiç çekinme, etme. Yavaş yavaş konuşmayı, laf yapmayı öğrenirsin zamanlada bir sürü arkadaşa sahip olursun. Okuldaki arkadaşlarınla haftada bir olsun görüş, yakınlaş. Ve asla vede asla kendini karanlığa sürükleme. Mutlu olmak çok kolaydır yeterki olmasını bil.

Dikkat Anksiyete falan sinir bozuklukları oluşur böyle devam edersen. Kendini sev, özgüven kazanıcağın şeyleri yap. İnsanlara kendini anlat küçükte olsa başarıların olsun falanıydı filanıydı...

Sosyal fobi, bir topluluk içinde diğer insanların gözünün üzerinde olabileceği durumlarda çeşitli etkinliklerde (konuşma, yemek yeme gibi) bulunmaktan ya da bir etkinlikte bulunduğunda küçük düşeceği ya da utanacağı davranışlar yapmaktan korkma söz konusudur. Sosyal fobisi olan kişiler bu nedenle topluluk içinde konuşmaktan kaçınırlar. Bir topluluk içinde bulunmak ya da konuşmak zorunda kaldıklarında da büyük sıkıntı yaşarlar.

Aşman lazım bugünleri

• Evinden hiç çıkma böyle yaşamaya devam et,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Evinden hiç çıkma böyle yaşamaya devam et,

• sosyalleşmek o kadar basit mi millete ne kadar basit geliyor ya.belki paranoya gibi olucak ama ya kötü bir arkadaşla tanışsa ortam falan derken.düğüne gitme bence de dinlediğin müziğin konserine gidebilirsin.orda da senin muhabbetinden anlayan bir çok kişi olur bir kaçıyla tanışabilirsin ben unirockta 3-4 kişi ile tanıştım mesela.bende aynı senin gibiyim düğüne falan gitmem kalabalığı sevmem.cafede otururken birileri beni izliyormuş zannediyorum.
  • Yaş ilerledikçe geçer bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Sosyal ol

tamam.
  • Gerçekten bakıyorum da amma asosyal insan var.Bu online oyunlar,bilgisayarlar valla yemiş bitirmiş sizi.İnsanın dışarı çıkarken arkadaşı olmaması ne demek ya ? Amacınız ne napmaya calısıyorsunuz? Bir 30-40 yıl sonra bu günleri düşündüğünüzde kafanızı kim bilir nasıl duvarlara vuracaksınız.Yahu biraz sosyal olun , arkadaşlar ortamlarına girin kafa dengi bir sevgili bulun.Ama önce şu bilgisayardan uzaklaşın !
  • napcam ben ya dışarı çıkmaya korkuyom
  • asosyallikten kurtulmanın birçok yolu var; git bir spor salonuna yazıl, tuttuğun takımın taraftar grubuna gir maçlara git, go-kart, paintball giibi aktivitelere katıl. daha bunun gibi bir sürü şey var ama tabii paran varsa. asosyalliğin en büyük çözüm kaynağı paradır.
  • Bu duruma asosyellik deniyor

Forumu araştır sizin gibiler için asosyel fan clup var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami_L

Bu duruma asosyellik deniyor

Forumu araştır sizin gibiler için asosyel fan clup var.

• siz sosyalseniz burda ne işşiniz var
  • sana tavsiye veriyoruz birde bizi sorguluyosun. daha sosyalliğin ne olduğunu bilmiyosun. her dakika dışarıda olmak değildir sosyallik. bir arkadaş çevrenin olması, yaptığın aktivitelerin olmasıdır en önemlisi dışarı çıkabilmektir istediğin zaman. her dakika dışarıda olmak sosyallik değil sürtmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlee_1907 -- 24 Temmuz 2009; 13:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

siz sosyalseniz burda ne işşiniz var

merak etme sosyalim diyenlerin yüzde %90 arkadaşı ile bir gün gezip sosyal oluyor

peki asosyalligin bir kötü yanı gençlik şeylerinden nefret etmektir nedir bunlar facebook,converse gibi gibi işte eger sevmezsen hoşgeldin eger seviyorsan sanırım senin ki fobi ya da hastalık

ben aşırı nefret ederim hem de baya çok

• abi polatlı'da yaşıyosan zaten ölmüşün. sinemayı da kaldırdılar yapacağın tek aktivite çarşıya çıkıp heykelin ordaki oturgaçlardan birine oturup abazan abazan geçen kızları izlemek işte polatlı'nın en gözde sosyalleşme hareketi ha bi de havuz var da ona da domuz gribi var diye ben gitmiom
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.