fermuarını kapatırsan kimsenin sana bakmadığını fark edeceksin
quote:
Orijinalden alıntı: Denixhan
kardeş akşam düğün var gel birlikte çıkalım açılırız
yanımda bi arkaşım olsa var ya hereşyi yaparım düün düğün dolaşırım
quote:
Orijinalden alıntı: einhander
quote:
Orijinalden alıntı: MrFellowxCc
quote:
Orijinalden alıntı: TheMatador2
quote:
kurslara yazıl topluluklara katıl en az 1 yada 2 kafa dengı arkadasın olur hafta sonları bulusmalar hafta ıcı bulusmalar almıs basını gıtmıs 1 2 kısı ıle tanıssan yeter sonra zaten onun arkadası onun arkadası derken cevren oyle bır genıslıyorkı sen bıle artık kontrol edemez oluyorsun :)
param yok hiç
paran yoksa para harcamayacagın sabıt bır mekanın olsun sureklı orda takıl bırılerı ıle ıletısım kurmaya calıs yorum yapabılecegın konularda yorum yapmaya calıs bır bakmıssın hıc tanımadıgın kısılerle muhabbet etmeye baslamıssın sonra zamanla arkadaslık baslar yenı cevreler edınırsın
seninki'de tesadüflere dayalı bak onu yaparsan o başlar ordan oraya ordan oraya 1 2 3 sosyal oldun
şu an varsayalım ki evden çıktım nereye gitcem mesela izmir-bucada oturuyorum
quote:
holy sh*t izmirde oturuyosun bi de keşke bende ege'de otursam
quote:
Orijinalden alıntı: LiesOfFear
quote:
holy sh*t izmirde oturuyosun bi de keşke bende ege'de otursam
senle gezcek biri olmadın mı istediğin yerde otur fayda yok
avatardakinin büyük halini bi link atsana
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheMatador2
quote:
kurslara yazıl topluluklara katıl en az 1 yada 2 kafa dengı arkadasın olur hafta sonları bulusmalar hafta ıcı bulusmalar almıs basını gıtmıs 1 2 kısı ıle tanıssan yeter sonra zaten onun arkadası onun arkadası derken cevren oyle bır genıslıyorkı sen bıle artık kontrol edemez oluyorsun :)
param yok hiç
paran yoksa para harcamayacagın sabıt bır mekanın olsun sureklı orda takıl bırılerı ıle ıletısım kurmaya calıs yorum yapabılecegın konularda yorum yapmaya calıs bır bakmıssın hıc tanımadıgın kısılerle muhabbet etmeye baslamıssın sonra zamanla arkadaslık baslar yenı cevreler edınırsın
seninki'de tesadüflere dayalı bak onu yaparsan o başlar ordan oraya ordan oraya 1 2 3 sosyal oldun
boyle konular ne zaman garantı olmus kı :)
quote:
Orijinalden alıntı: AppendiX
Şöyle bi durumda var. Gerçekten herkezin size baktığı durumlar olabiliyor. Bazı gudubet çarşı mahallelerinde millet otuturur eline çiğdemi alır geleni geçeni hayvani bakışlarla izler.
Doğrusun arkadaşım hemde çok...
Bende akşama kadar eve takılıyorum bre...
Yalın-ah be kadeşim Seni anlatıyo tam
mesela internet kafelerde çevre yapabilirsin. bir internet kafeye gir oranın sahipleri mutlaka bir oyun oynuyodur toplu olarak. Misal WoW veya Knight Online.. Sende o kafede takılmaya başla, kafe sahiplerinin serverında oyna, zaten ordan muhabbet açılır işte dersin abi sizin clana veya guilde alır mısınız falan... öyle öyle çevre yapabilirsin ben kendimden anlatıyorum Knight Online oynadığım dönemde böyle bi kafeye takılmıştım KO aracılığıyla tanışmıştık artık adamlar kafeyi bana emanet ediyolardı al sana en kolay sosyalleşme yolu...
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
mesela internet kafelerde çevre yapabilirsin. bir internet kafeye gir oranın sahipleri mutlaka bir oyun oynuyodur toplu olarak. Misal WoW veya Knight Online.. Sende o kafede takılmaya başla, kafe sahiplerinin serverında oyna, zaten ordan muhabbet açılır işte dersin abi sizin clana veya guilde alır mısınız falan... öyle öyle çevre yapabilirsin ben kendimden anlatıyorum Knight Online oynadığım dönemde böyle bi kafeye takılmıştım KO aracılığıyla tanışmıştık artık adamlar kafeyi bana emanet ediyolardı al sana en kolay sosyalleşme yolu...
ee zaten gene bilgisayarın başındayız burda sosyallik nerde sadece insanlarla 2 dk yüzyüze konuşuyorsun gerisi hep pc başında
quote:
quote:
ee zaten gene bilgisayarın başındayız burda sosyallik nerde sadece insanlarla 2 dk yüzyüze konuşuyorsun gerisi hep pc başında
arkadaşım orda yaptığın arkadaşlarla zaten gezersin hergün oyun oynayacan diye birşey yok. ben sadece nasıl arkadaş yapabilir onu söyledim ondan sonrası zaten gelir. işte ne bilim pikniğe falan gidersiniz sinemaya gidersiniz o kafede tanıştıklarınla...
quote:
çok iyiymiş yaa
Galatasaray'lıysan gel bizle maç izle,Fenerliysen gir group İzmir'e onlarda Üçyol'da izliyor maçları,Beşiktaşlıysan Küçükparkta takılıyorlar sanırım,gir sitelere bak,maça gitmek en iyi çözümdür.
dh dan bıle ızmırlı bı kac gurup arkadas bulabılırsın bız turkler sıcak kanlı ınsanlarız hemen aramıza almaya yardımcı olmaya calısırız ızmırlı arkadaslar okuyorlardır bu konuyu belkı beraber takılacagın bırılerı cıkar
quote:
dh dan bıle ızmırlı bı kac gurup arkadas bulabılırsın bız turkler sıcak kanlı ınsanlarız hemen aramıza almaya yardımcı olmaya calısırız ızmırlı arkadaslar okuyorlardır bu konuyu belkı beraber takılacagın bırılerı cıkar
inşallah
Bu sorun eskiden bende de vardı.Çözümü ise ; 1-Kişisel özgüven 2-Rahat olmak.Kimsenin aslında seni düşünmediğini anlamak.Çünki herkezin derdi kendine zaten. 3-Benim neyim eksik diye düşünmek.Kimseden eksiğin yok gir muhabbete ne olacak sanki.