Şimdi Ara

Düğüne Gittim Kendimden Utandım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sokağa çık amacın atıyorum akşam 6'ya kadar eve gelmemek olsun

dışarda otur kalk ama eve gitme

yavaş yavaş bundan kurtuluyorsun ama bırakırsan tekrar eskisine döner.
  • bence pc yi boz. 1-2 ay. pc olmadan da yaşanabileceğini göreceksin. bağlı kalmayın şu melete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

düğünde boş oturana herkes bakar bu neden böyle diye

kalpkıp oynıyım mı oynamayı bilmem ki
  • şu an var sayalım ki evden çıktım nereye gitcem ?
  • tek başına arkadaşın yokken dışarı çıkacaksan, ancak sahil gibi bir yere oturup bira falan içebilirsin. (benim aklıma bu geliyor) bence sen senle aynız zevklere paylaşan birilerini bulmaya bak. forumdanda bulabilirsin.

ayrıca sana önerim ilk zamanlarda arkadaş ortamına gireceksen 1 kutu bira içerek gir. daha sonra gerek kalmaz.

böyle düşününce biranında faydaları varmış ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 28 Temmuz 2009; 10:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Forest

tek başına arkadaşın yokken dışarı çıkacaksan, ancak sahil gibi bir yere oturup bira falan içebilirsin. (benim aklıma bu geliyor) bence sen senle aynız zevklere paylaşan birilerini bulmaya bak. forumdanda bulabilirsin.

ayrıca sana önerim ilk zamanlarda arkadaş ortamına gireceksen 1 kutu bira içerek gir. daha sonra gerek kalmaz.

böyle düşününce biranında faydaları varmış ha

yaşım 15 ya bira biradanda nefret ederim sigaradanda forumda varsa izmirden arkadaş olucak 15 yaşında her türlü çılgınlıgı yaparız gezmek tozmak gibi yanlış anlamayın

• Düğün ne ya ıyk, herkes amele gibi oynuyo felan. Ben oraya gitsem gülmekten ölürüm

Ayrıca arkadaşım seninki asosyallik değil. Asosyallik kendi isteğinle sosyal olmaman. Ama sen sosyal olmak istiyorsun ve herkesin sana baktığını düşünüyorsun. Bunun adı sosyal fobi, asosyallik değil. Konuyu okumadım ama en kısa zamanda psikoloğa gitmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Düğün ne ya ıyk, herkes amele gibi oynuyo felan. Ben oraya gitsem gülmekten ölürüm

Ayrıca arkadaşım seninki asosyallik değil. Asosyallik kendi isteğinle sosyal olmaman. Ama sen sosyal olmak istiyorsun ve herkesin sana baktığını düşünüyorsun. Bunun adı sosyal fobi, asosyallik değil. Konuyu okumadım ama en kısa zamanda psikoloğa gitmeni öneririm.

pskolog biraz saçma olmaz mı + benim pskologa vercek param bile yok

• Herkes sana bakmıyor ki :D Ergen benmerkezciliği bu. Tüm ergenler ve ergenliğini atlatamamış kişilerde olur. Kendilerini dünyanın merkezinde sanırlar , herkes ona bakıyordur, ah kıyafeti kesin kırışmıştır, ne yapacaktır şimdi, ya da kesin çok çirkindir ve aralarında konuşuyorlardır bu ne çirkin çocuk diye:) ama işin aslı o değildir tabi :)zamanla geçekcektir , merak etm. Birazcık psikoloji okursan sen de görürsün bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkurt

Herkes sana bakmıyor ki :D Ergen benmerkezciliği bu. Tüm ergenler ve ergenliğini atlatamamış kişilerde olur. Kendilerini dünyanın merkezinde sanırlar , herkes ona bakıyordur, ah kıyafeti kesin kırışmıştır, ne yapacaktır şimdi, ya da kesin çok çirkindir ve aralarında konuşuyorlardır bu ne çirkin çocuk diye:) ama işin aslı o değildir tabi :)zamanla geçekcektir , merak etm. Birazcık psikoloji okursan sen de görürsün bunu.

yaş kaç abi belli ki büyüksün soruma cevap ver o zamn

şuanda evden çıksam nereye giderim?
  • O zaman internetten araştır "sosyal fobi ve kurtulma yolları" diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

O zaman internetten araştır "sosyal fobi ve kurtulma yolları" diye.

şu anda bi yerlere gitmek istiyorumda bi yere gidemiorum çünkü gitcek bi yer bilmiorum bu olayı yencem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

siz sosyalseniz burda ne işşiniz var

foruma her giren asosyal mi oluyor(senin gibiler hariç)
  • quote:

Biz Sosyaliz Burda Sadece Bikaç Saat Geçirip Ortamlara Giriyoruz Sen gibi 24 Saat Pc Başında Deiliz. Nyse Sevgilim Aradı Buluşmaya Gideyim Ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkito

quote:

foruma her giren asosyal mi oluyor(senin gibiler hariç)

pcsi başında durmayın dionuz hani siz neden duruyonuz gidin gezin
  • Karıya git
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

Karıya git

yokki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

Karıya git

yokki

İmkansız.Heryerde vardır en az bi tane
  • Annemin gittiği her düğüne giderim.Tanımam etmem kimseyi Giderkende tunahan diye ark var onu çağrırım.Başlarız oynamaya
    Hayatta utanmam tanımadığım düğünlerde bile oynamışlığım var .Yoldan geçerken bi kına falan olur gir Allahhh
    Oynamayı çok severim.

• quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

Annemin gittiği her düğüne giderim.Tanımam etmem kimseyi Giderkende tunahan diye ark var onu çağrırım.Başlarız oynamaya
    Hayatta utanmam tanımadığım düğünlerde bile oynamışlığım var .Yoldan geçerken bi kına falan olur gir Allahhh
    Oynamayı çok severim.

ohaa

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.