Şimdi Ara

Düğüne Gittim Kendimden Utandım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 34asiruh34

Hayat o kadar boş ki ve insanlar o kadar dertli uğraşlılar ki... Kimi yolda kız arkadaşıyla kavga eder. kimi okula gider... kimi işe geç kalmıştır... kimininin yakını ölmüştür... hayatın her saniyesi uğraşlarla dolu... biraz gençsin sanırım ama bu genelde hepiminiz zamanında düştüğü karamsarlığın başka bir benzeri... Rahat ol insanlardan çekinme kendin ol... kimseyi takma (anne baba hariç tabiki :) ) Bunlar gecici şeyler rahat ol

bravo abi çok iyi açıklamışsın gerçekten süpersin
  • kardes oncelıkle ısmını ogrenebılırımıyım nerde oturuyorsun memleket nere yas kac muhabbet edelımaz acılırsın kardes rahatlarsında :)
  • 23 yaşındayım peter beni zorla eve sokuyo seni de dışarımı çıkaramıyorlar.

Bence sen antalyaya git muza bin kabak gibi açılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrackerTurk -- 17 Ağustos 2009; 22:14:48 >
  • ben sana sormamıstım ama neyse bu arada mumkunse amerıkalılar gıbı ozentı olup konusma BABA 'ya PEDER deme bence once bundan basla daha sonra neden dısarı cıkarmadıgını bır babana sor bakalım kesınlıkle haklı bır sebebı vardır benım babam halan dedeme yerı gelır hesap verır aıle gorgusu geregı bızde oyle bence yerı geldıgı zaman arakdasınla gecırecegın bır gun aılenle gecırecegın 1 saatten daha kotu gecebılır aılen senı sevdıgı korudugu ıcın bence dısarı cıkmana ızın vermıordur bırde onlara sor bakalım ne dıyorlar.
  • Hocam baktın arkadaş bulamıyorsun en iyisi bi kız bul derim sana o seni bu durumundan kurtarır belki psikolaga falan gidersen heptn kendini kaptırrısın bu duruma sonra kötü olur kendin çöz ama yavaş ve sakince
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

quote:

Orijinalden alıntı: furkito

quote:

siz sosyalseniz burda ne işşiniz var

foruma her giren asosyal mi oluyor(senin gibiler hariç)

pcsi başında durmayın dionuz hani siz neden duruyonuz gidin gezin

Hocam bu son yazdığından anladığım kadarıyla sende ciddi sorunlar var.Ergenlik filn az gelir buna.
    Bence boşver sosyal olmayı takıl sen evde hem ne güzel kimse sana bakmaz herkes sosyal olacak diye bişey yok aynen devam hocam.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrrrro -- 18 Ağustos 2009; 0:58:45 >

• Ben gayet sosyal olduğum halde en yakınım da olsa düğün ortamından nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelet1

http://www.youtube.com/watch?v=iCN8M7-vbj0

walla gercektende oynuyor kopek
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

ben sana sormamıstım ama neyse bu arada mumkunse amerıkalılar gıbı ozentı olup konusma BABA 'ya PEDER deme bence once bundan basla daha sonra neden dısarı cıkarmadıgını bır babana sor bakalım kesınlıkle haklı bır sebebı vardır benım babam halan dedeme yerı gelır hesap verır aıle gorgusu geregı bızde oyle bence yerı geldıgı zaman arakdasınla gecırecegın bır gun aılenle gecırecegın 1 saatten daha kotu gecebılır aılen senı sevdıgı korudugu ıcın bence dısarı cıkmana ızın vermıordur bırde onlara sor bakalım ne dıyorlar.

kardeş çok haklısın bu arada konuyu açan kuzenim istersen konuş

sixtifayt@hotmail.com
  • Bizzat yaşadığım için söylüyorum,
    Asosyalsin.
    Yavaş yavaş arkadaşlarla takıl geçer.

Ben şimdi bana baskınlar diye yerlere tükürüyorum falan niye bakmıyoar tarzında,
    dene sonuçları gör
  • The Truman Show'u izle sen bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

The Truman Show'u izle sen bi

Manyadınmı,
    Bide onu izlerse,hastane bile kurtaramaz
  • Şu pc meredi En güzel yıllarınızı Yiyor farkında değilsiniz Oyun firmalarının stratejileri İşliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wSr

Şu pc meredi En güzel yıllarınızı Yiyor farkında değilsiniz Oyun firmalarının stratejileri İşliyor

evet ama insanın arkaşıda olmayınca napabilir neryee gidebilir
  • abicim o kadar geziyoz yaw niye bole bir konu açtın anlamıyorum ben seni çarşamba günü bi gezdireyim bakalım :D :D :D hadi artık yat uyu yarın akşam sizdeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

siz sosyalseniz burda ne işşiniz var

merak etme sosyalim diyenlerin yüzde %90 arkadaşı ile bir gün gezip sosyal oluyor

peki asosyalligin bir kötü yanı gençlik şeylerinden nefret etmektir nedir bunlar facebook,converse gibi gibi işte eger sevmezsen hoşgeldin eger seviyorsan sanırım senin ki fobi ya da hastalık

ben aşırı nefret ederim hem de baya çok

Aynen böyle asosyal tipler gençlerin ilgi gösterdiği şeylere karşı tribe giriyolar. Diyolar daha ne oldugunu bilmeden o neymiş lan bırakın bunlar boş işler fln
    Sana gelince bende böyleydim terapıye gıttım fln çare yok en sonunda kendikendime yendim.Yenmeyede uğraşmadım bu hastalıgı ama belli bi zaman sonra ortamın yaşadıgın hayatın seni sosyal olmaya itiyo

• İnsanların sana bakmasından rahatsız olunacak hiçbir durum yoktur.Eğer kimse sana bakmıyorsa,ilgilenmiyorsa o zaman rahatsız olmalısın.İnsanlar sen yokmuşsun gibi davransa daha mı iyi olurdu?
  • Bilader millet herkes baksın diye uğraşır sen bakıyorlar diye stres yapıyon sende onlara bak ne güzel hatunlar işte daha ne istiyon
  • Ben de çok az giderim düğünlere vs. Sosyal olamıyorsan izlenecek yol şudur:

-Misafir geldiğinde odadan çıkıp oturacaksın. Sıkılsan da oturacaksın.
    -Akrabalarla, vs. iş yapılıyorsa gidip izleyin.
    -Düğün, dernek olduğunda tamamına gitmeye çalışın. Temmuz ayında 5-6 düğüne gittik. Babamın akrabaları tam kadro oradaydı. Herkes aynıydı. Sıkıcı gelebilir ama birkaç düğün sonra herkes adını bilmese de önceki düğünlerde gördüğü için tanır. Büyükler gelip kimin oğlusun tarzı sorular sorarsa cevaplar, muhabbete başlarsın. Ben henüz muhabbet etmekte çok başarılı değilim. Bazı akrabaları bayramdan bayrama ziyaret ettiğimiz için onlarla biraz muhabbet edebiliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.