Şimdi Ara

Düğüne Gittim Kendimden Utandım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: makovad

ben sana sormamıstım ama neyse bu arada mumkunse amerıkalılar gıbı ozentı olup konusma BABA 'ya PEDER deme bence once bundan basla daha sonra neden dısarı cıkarmadıgını bır babana sor bakalım kesınlıkle haklı bır sebebı vardır benım babam halan dedeme yerı gelır hesap verır aıle gorgusu geregı bızde oyle bence yerı geldıgı zaman arakdasınla gecırecegın bır gun aılenle gecırecegın 1 saatten daha kotu gecebılır aılen senı sevdıgı korudugu ıcın bence dısarı cıkmana ızın vermıordur bırde onlara sor bakalım ne dıyorlar.

Boş mesaj yazmadan önce bence gidin peder kelimesinin kökenini,anlamını araştırın ondan sonra ders vermeye kalkın. O zaman bu kadar komik duruma düşmezsiniz. Ayırca pederle amerika arasında bir bağlantı kurabildiğin için kendine gülersin. Babamın dışarı fazla çıkmamı istememesinin nedeni de arabayla fazla gezmem, başıma bir iş gelmesinden korkuyor hepsi bu ayrıca ben babama hesap vermediğimi söylemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iliyan

abicim o kadar geziyoz yaw niye bole bir konu açtın anlamıyorum ben seni çarşamba günü bi gezdireyim bakalım :D :D :D hadi artık yat uyu yarın akşam sizdeyim...

senden başka kim var ki ilhn abi hep senin sayende gidebiliyom bi yerlere [ aynı hesapı kullanıyrz ss filan almayn ]
  • Abicim acele etme daha fazla yere gitcez ama sen karamsarlığa kapılma, seni seven bir sürü insan var bunuda sakın unutma dur daha bak nerelere gitcez :D hele biraz daha büyü ver elini yurtdışı ver elini bg ver elini disko :) :D ama zamanı var daha herşeyi küçük yaşta yaparsan ileride yapacaklarından zevk almazsın, şu an bile bir sürü şey yapıyon zaten hadi bakalım :D perşemde kaçıyoz gene :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love3tc -- 19 Ağustos 2009; 3:46:34 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.