Şimdi Ara

Düğüne Gittim Kendimden Utandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Bi Düğün Vardı Ben Evden beri Zaten hiç gitmek istemiyodum kimseyi tanımıyodum normalde evden bakkala bile çıkmam daha yolda giderken bi terslik olcağını anlamıştım sanki bana bakıyo herkez beni izliyo düğüne gittik oturduk ben kimseyi tanımıyom mal mal oynayanlara bakıyom sanki herekz beni izliyo bazı tandıklarımı gördüm tanıdık dediğsem ne zaman düğüne gitsem onları görüyom [ kız-erek] grubu benim onlardan neyim eksik bende her yere utanmadan gitmek istiyom

okuyana teşekkürler

dalga geçcek veya saçmalıcak varsa konudan çıksın hemen . dikkat çekmeye çalışmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFellowxCc -- 24 Temmuz 2009; 10:50:48 >

• yaş kaç??
  • galiba psikolojin bozulmuş kardeş bendede bi ara vardı sanki bana herkes bakıyor vs o tür durumlar oluyor bazen
  • Galiba asosyalsin
  • Buna sosyal fobi deniliyordu sanırım ? Herkezin sana baktığını zannediyorsun falan.En yakın zamanda psikoloğa gözükmeni öneriyorum.
  • online oyunlar çıktı gençlik bozuldu....
  • Bunu atlatmak için dikine gitmen yani inadına dışarı çıkman lazım.Zamanla göreceksinki kimse sana bakmıyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menor.Loco

Bunu atlatmak için dikine gitmen yani inadına dışarı çıkman lazım.Zamanla göreceksinki kimse sana bakmıyo.

bu arkadaşın dediklerini yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

quote:

Bunu atlatmak için dikine gitmen yani inadına dışarı çıkman lazım.Zamanla göreceksinki kimse sana bakmıyo.

ama nasıl hiç arkadaşım yok tek başıma gezmeye gitmek biraz saçma olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFellowxCc -- 24 Temmuz 2009; 11:11:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

Dün Bi Düğün Vardı Ben Evden beri Zaten hiç gitmek istemiyodum kimseyi tanımıyodum normalde evden bakkala bile çıkmam daha yolda giderken bi terslik olcağını anlamıştım sanki bana bakıyo herkez beni izliyo düğüne gittik oturduk ben kimseyi tanımıyom mal mal oynayanlara bakıyom sanki herekz beni izliyo bazı tandıklarımı gördüm tanıdık dediğsem ne zaman düğüne gitsem onları görüyom [ kız-erek] grubu benim onlardan neyim eksik bende her yere utanmadan gitmek istiyom

okuyana teşekkürler

dalga geçcek veya saçmalıcak varsa konudan çıksın hemen . dikkat çekmeye çalışmayın

aynı sey bendede var herkez bana bakıyomus gibi oluyo kızarıyom nefes alamıyom cok kotu oluyorum

• bende bide titizlik var kendi kendime diyorum yakışıklımı değilim elbisem mi kötü neden herekz bana bakıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

quote:

Orijinalden alıntı: oxata

quote:

ama nasıl hiç arkadaşım yok tek başıma gezmeye gitmek biraz saçma olmaz mı

Tek başına git.Bi bakmışın 1 arkadaşın olmuş.Zamanla çoğalır.Hatta kimle plan yapacağını şaşırırsın.Yeterki atılgan ol derim.

• Mutlaka arkadaşın vardır senin unuttugun, yoksa bile en kısa zamanda chat ortamlarından değilde yakınlarından iyi arkadaşlar edinmeye calış.
    Bütün bunlar gezip dolaşmak ile olacak işler. Hiç yapamıyorsan her gün git bir parka otur, ya da alış veriş yap, almıcaksan bile dolaş yavaş yavaş alıştır kendini =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0nkey D. Luffy -- 24 Temmuz 2009; 11:16:16 >
  • Şöyle bi durumda var. Gerçekten herkezin size baktığı durumlar olabiliyor. Bazı gudubet çarşı mahallelerinde millet otuturur eline çiğdemi alır geleni geçeni hayvani bakışlarla izler.
  • Param bile yok mahalede 3 tane arkaşım var toplam onlarda tatildee
  • Dışarı çık, gez. Bir şeyler yapmak, para harcamak zorunda değilsin. Sadece vakit öldür ve bir süre bilgisayarın başından kalk, insan içine karış. Unutma senin gibi dışarıda binlerce insan var, neden sana baksınlar ki.
  • Hayat o kadar boş ki ve insanlar o kadar dertli uğraşlılar ki... Kimi yolda kız arkadaşıyla kavga eder. kimi okula gider... kimi işe geç kalmıştır... kimininin yakını ölmüştür... hayatın her saniyesi uğraşlarla dolu... biraz gençsin sanırım ama bu genelde hepiminiz zamanında düştüğü karamsarlığın başka bir benzeri... Rahat ol insanlardan çekinme kendin ol... kimseyi takma (anne baba hariç tabiki :) ) Bunlar gecici şeyler rahat ol
  • Online oyun oynuyorsan derhal bırak ve şu PC'nin başından kalk..
  • Ya o bişey değil Biz şuan oturduğumuz eve taşınalı 5 sene oldu ve 5 senedir sokakta sadece bir çocukla muhabbetim var Yaş 17 Bu yaşda bile kimseyle konuşmuyorum konuşmayacağımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34asiruh34

Hayat o kadar boş ki ve insanlar o kadar dertli uğraşlılar ki... Kimi yolda kız arkadaşıyla kavga eder. kimi okula gider... kimi işe geç kalmıştır... kimininin yakını ölmüştür... hayatın her saniyesi uğraşlarla dolu... biraz gençsin sanırım ama bu genelde hepiminiz zamanında düştüğü karamsarlığın başka bir benzeri... Rahat ol insanlardan çekinme kendin ol... kimseyi takma (anne baba hariç tabiki :) ) Bunlar gecici şeyler rahat ol

çok iyi anlatmışsın ama korkuyom neden korktuğumu bende bilmiyom
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.