Şimdi Ara

Düğüne Gittim Kendimden Utandım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende öle oynamak istiyom ama nasıl yapayım utanıom
  • acıların forumu olmuş yine burası
  • helal asosyal olmuşun şimdi ... kurtulursun
  • o yaşlarda bende öyleydim normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

acıların forumu olmuş yine burası

acıların degil cevapsız düşüncelerin yeri cevaplarımı görmüşsünüzdür
    gün geçtikce eriyorum ve bunun çaresi yok

kendime güven 0
    kendimi begenmiyorum,arkadasım yok,kimseyle konuşmadıgım için konuşmam bozuk yürümem bozulmuş

mutluda degilim,her şeyi düşünüyorum belki bir arkadasım olsa ama yok maalesef ayrıca taşındık buraya

anlıcanız hayattan lanmısım

bu arada yaş 17 kasımda 18 olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 29 Temmuz 2009; 21:37:44 >

• senin kide ayrı bi dert bnmkide
    4 yıllık sevgilim dogum günüm unuttu nerdeyse kafayı yicem pzrtesiden beri kos koca 4 YIL
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Sosyal ol

ok
  • ben düğüne gittiğimde nedense herkes beni tanıyor ama yaş 18 oldu (2 ay falan sonra 19 ) gitmemeye başladım (önemli düğünler hariç) yani yok karşı komşunun düğünü war hade gidek delilo oynayak yok pff zaten asosyalsin belli oluyor söylediklerinden ya bi psikologa git yada git (okul arkadaşlarınla olsa iyi olur) bi halısahaya maç yap bak 1 haftada nasıl kendine geliyorsun

umarım yardım edebilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

online oyunlar çıktı gençlik bozuldu....

+1
  • şu sınav ve tercih döneminde bende asosyal oldum resmen ama sizinkiler gibi degil.sahada maçımıda ,yüzmeyide eksik etmedim.tamam düğünleri bende sevmem hiç gitmek istemem de evde bütün günde durulmaz ki. bu ne lan hanım aga gibievde oturmak.
    bence kapatın bilgisayarı çıkın bi dışarı arkadaş bulmak o kadarda zor degil.maç yaparken illaki bir adam eksigi vardır gir oyuna bitti işte veya ne bilim hiç olmadı otur playstation ın başına ayaktakilerden birini davet et yanlız oynamak keyifli degilde falan filan.
    mahallede çogu kişiyi tanımasanda birbirinizi görmüssünüzdür sonuçta.
    facebookla,msn ile hayat geçer mi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertyu361

senin kide ayrı bi dert bnmkide
    4 yıllık sevgilim dogum günüm unuttu nerdeyse kafayı yicem pzrtesiden beri kos koca 4 YIL

hay allhım ya bizim arkadaşımız yok dioz sen dion sevgilim dogum günümü unuttu
  • Arkadaşı topluma Fixlemek lazım.Xp tarzı
  • geçmş olsn ne diyelm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

siz sosyalseniz burda ne işşiniz var

Biz Sosyaliz Burda Sadece Bikaç Saat Geçirip Ortamlara Giriyoruz Sen gibi 24 Saat Pc Başında Deiliz. Nyse Sevgilim Aradı Buluşmaya Gideyim Ben

Biz,siz insanları böyle sınıflandırıyosunuz he? Bu konuyu açan kişi senden yaşça küçük ona küçücük bi öğüt vermek yerine 'sevgilim aradı buluşmaya gideyim ben' yüzüne vurur gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 9 Ağustos 2009; 5:24:41 >

• Valla bende aynıyım.SOkağa çıkmak isteyesim yok.Çıkmak istesemde tırsıyorum daha doğrusu.Online oyunlarda oynamıyorum.Ne iş?
  • kendinden utanman iyi bişey, utanmayanlar da var, ezik olarak yaşıyorlar farkına bile varmıyorlar, erken uyanmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

siz sosyalseniz burda ne işşiniz var

Biz Sosyaliz Burda Sadece Bikaç Saat Geçirip Ortamlara Giriyoruz Sen gibi 24 Saat Pc Başında Deiliz. Nyse Sevgilim Aradı Buluşmaya Gideyim Ben

Biz,siz insanları böyle sınıflandırıyosunuz he? Bu konuyu açan kişi senden yaşça küçük ona küçücük bi öğüt vermek yerine 'sevgilim aradı buluşmaya gideyim ben' yüzüne vurar gibi...

vurur olmalı

• Hala utanıyormu
  • artık pek arkadaşım yok 1sevgilim 1-2 kız arkadaş 3-4 erkek arkadaş ve 15-16tanede samimi olduğum kuzenim var içimde bi kasvet var kilomdan dolayı zevk aldığım ender şeylerden olan yemek yeme işinide göremiyorum
  • Ulen Millet Kimse Bana Bakmıyor Diye Depresyona Girer Sen Herkes Bana Bakıyor Diye Giriyorsun...
    Ohooo Sizde Bi Garipsiniz Canım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.