Şimdi Ara

Dükkan Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailemizi yük olmamak amacıyla gözlemi dükkanı açmayı düşünüyoruz genel olarak 10 bin tl falan var

Şık bi köy havasını andıran iç mekan tasarımı
    Gözleme yapacak olan abla var iki tane şimdilik
    Daha uygulamadık sizce üniversiteye yakın birde böyle dükkan açmak zarar ettirir mi bize

Lütfen tucaretle uğraşmış abiler yorum yaparsa seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mechulmezun M kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söylim bizim burda bi gözlemeci vardır adam vundan yaklaşık 10 sene önce ev sahibinin izniyle bahçeye sadece 1 ailenin gelebileceği gözleme yeri açtı, adam karısı çocukları zar zor geçindiriyordu, daha sonra gelen müşteriler kalıcı oldu, gözlemeler çok tuttu, adam sevildi falan filen derken mekanı büyüttü ve sadece pilaatik sandalye masa masa örtüsü bi de kışında faaliyet gösterebilmek için naylon (cam gibi kullanılanlar hani) aldı üstü de çadır gibi bir şey kurarak kapattı. Toplasan masrafı 3 bin tl olmaz mekan kurdu kirası falan da yok ev sahibinin bahçesi. Adamın yeri yaz ve ilk baharda her gün 60/60 full çekti ve adam bugün kapısının önünde 2 araba, çocuklarına birer araba bir de güzel bir ev aldı. Şans yüzüne güldü adamın.

• Bu tarz şeyler genellikle tatil beldelerinde gider, günümüzde spor bu kadar yaygınlaşmaya başlarken ben üniversite çevresinde açmanın kumar olduğunu düşünüyorum. Ama mesela iskelede oturuyorum ben burda sabah 6 da adam dobloyla geliyor arka bagajı gözlemeyle dolu, 1 saate bitirip gidiyor hasılat cebe. Vergi yok ödeme yok, bunu tatil yerlerinde uygulayabilirsiniz. Ama elemana para verirseniz size kalmaz. Anneniz anlıyosa o yapsın sen sat.

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Üniversite okuyoruz hocam ailem yanımda değil. Bizim üniversitede spordan ziyade ucuz olan yemek mekanları çok yaygın :D 5 ay farklı uşlerle çalışıp 10 bin tl para biriktirdik bakalım atılacaz ticarete :D

• elemanla çevireceksen olmaz o iş. üniversite öğrencisi dediğin ucuz şey ister sende ucuza verirsen masrafları çıkartamazsın çok zorrr . 10 bin tl ile dükkanı zor açarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.