Şimdi Ara

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
4
Favori
42.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online firmware update de dosya yükledikten sonra dosya açma başarısız deyip upgrade yapmıyor bende. Flaş bellekten mı yapmalıyım?
  • flash a yüleyip yapın, dosyayı indirirkende takılı flash a değil direk pc ye indirin sonra flash a kopyalayın..
    dosyanın üstüne glip enter a basınca hemen başlıyor zaten..

** bu arada yeni fw de bendeki orjinal terminator salvation filmini oynatmadı..adamlara 2 ay önce tüm filmi upload ettim istedikleri için 3 gün uğraştım düşük hızla..gel gelelim filmi oynatmıyor hala..yabancı forumlarda da 9 gb lık 2 katmanlı film ve blueray lerde sorun olduğu yazıyor.. kopya dvd yi oynatıyor, orjinal i oynatmıyor tam bir saçmalık..

stoklarda pek kalmamış ama ben para ile orjinal film seyrederim diyen bu cihaza güvenmesin..amaç eğer netten film indirip seyretmeksede bu cihaza bu kadar para verilmez..

ben bu cihazı aynı anda evimde birde blueray player olsun diye aldım ama bir işe yaramayacak anlaşılan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 2 Şubat 2011; 9:51:04 >
  • Merhaba
    Film orjinal demişsin ama bölge kodu vb uygun diye düşünüyorum, doğrumudur?
    Ben 3 ayrı orjinal Bluray denedim.(miştim)
    Sıkıntı çıkarmadan tümünü oynattı.
    Bu akşam bulabilirsem Terminator salvation blurayini de alacağım.
    Test eder haber veririm.

Not: Henüz ne bluray firmware'i , nede son firmware'i yükledim.
    Dolayısıyla her hali için test etme şansım olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

flash a yüleyip yapın, dosyayı indirirkende takılı flash a değil direk pc ye indirin sonra flash a kopyalayın..

** bu arada yeni fw de bendeki orjinal terminator salvation filmini oynatmadı..adamlara 2 ay önce tüm filmi upload ettim istedikleri için 3 gün uğraştım düşük hızla..gel gelelim filmi oynatmıyor hala..yabancı forumlarda da 9 gb lık 2 katmanlı film ve blueray lerde sorun olduğu yazıyor.. kopya dvd yi oynatıyor, orjinal i oynatmıyor tam bir saçmalık..

stoklarda pek kalmamış ama ben para ile orjinal film seyrederim diyen bu cihaza güvenmesin..amaç eğer netten film indirip seyretmeksede bu cihaza bu kadar para verilmez..

ben bu cihazı aynı anda evimde birde blueray player olsun diye aldım ama bir işe yaramayacak anlaşılan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rccol -- 3 Şubat 2011; 8:49:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Merhaba
    Film orjinal demişsin ama bölge kodu vb uygun diye düşünüyorum, doğrumudur?
    Ben 3 ayrı orjinal Bluray denedim.
    Sıkıntı çıkarmadan tümünü oynattı.
    Bu akşam bulabilirsem Terminator salvation blurayini de alacağım.
    Test eder haber veririm.

Not: Henüz ne bluray firmware'i , nede son firmware'i yükledim.
    Dolayısıyla her hali için test etme şansım olacak.

quote:

flash a yüleyip yapın, dosyayı indirirkende takılı flash a değil direk pc ye indirin sonra flash a kopyalayın..

merakla bekleyeceğim..benim film 2. bölge d-r den aldığım orjinal film..2 katmanlı 8 gb kadar..melekler ve şeytanlar filmini ise çok zor açıyor..

sabah adamlara mesaj attım..cevap gelmiş..;

Hi,

as you can remember, I have uploaded "terminator salvation" to your ftp server. (bobus2k)
    Maybe it was 2 months ago.

You have relesed new firmware. I have installed it but unfortunately
    I have seen that dune bdp3 still haven't played the film.

dune can play copied films but has alot of difficulty on playing commercial-original dvds..

any dvd player(philips, sony, lg etc) can play that film but dune not. it is disappointing.. is it that much difficult to solve?

we have written at forums, so I am not able to recommend dune with an optical driver..

yours

Hello,
    We're still working on DVD playback problems. In the future beta firmware we planning to fix most of them.

--
    Best regards,
    HDI Dune support team

** bu linktede hala sorunun devam ettiği yönündeki mesajları okuyabilirsin.

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=26307

blueray okuyucun D1N7 ise onun güncellemesinin olmadığını yazmıştım yukarıda umarım okumuşsundur, sonra okuyucu bozulmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 2 Şubat 2011; 17:48:48 >

• Selam filmi sipariş ettim.
    Yarın elimde olacak.
    Upgrade yapayımmı , bekleyeyimmi bilemedim.
  • bekle bakalım..oynatmazsa upgrade yaparsın..oynatmasınada şaşıyorum doğrusu yabancı sitede bile bu kadar şikayet varken..ilk şikayet aralık 2009 da yapılmış ve sorun hala giderilememiş..bence ve o forumdakilere görede giderileceği yok..sorun optik okuyucuda değil ya dune nun yada chip in yazılımında

c-200 nüzde bluray okuyucu var mı..onda sorun var mı orjinal filmlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 2 Şubat 2011; 20:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tteko

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: fast_loader

quote:

Üstadım
    Yadis de birden fazla klasör ekleyebiliyorsun.
    Bunları her bir diskin olarak gör.
    Her birini ekle ve yadiste işini bitir.

Qnap ta da her bir diski aynı share ile bağlarsan olur diye düşünüyorum.

Klasörleri yadise eklerken d: e: gibi değil de önce bu hdd leri paylaşıma açıp paylaşımlarıda pc de map leyip yadise bu şekilde eklemeyi deneyebilirsin.

Örneğin E ve F hdd lerimiz olsun.

E yi "E_Share" olarak share et ve K olarak yine aynı pc de maple.
    F yi "F_Share" olarak share et ve L olarak maple.

Yadise E ve F değil K ve L olarak ekle ve tarat.
    Dune a da paylaşımları aynı isimlerle (E_Share , F_Share)

Sanırım bu şekilde olabilir.
    Denersen sonucu bize de yazarsın :)

quote:

Orijinalden alıntı: fast_loader

@tteko
    masaüstü değilde baştan aktarma klasörünü qnap olarak gösterip denermisin ? Bende qnap yok ama benzer sorunu pc den paylaşıma açtığım disklerde yaşamıştım. Dune da şöyle bir limitleme söz konusu; yadis olayında eğer filmin kısayolu başka bir diski referans gösteriyorsa url hatası verip filmi oynatmıyor. Eğer filmin kısayolu ve film dosyası aynı disk üzerinde ise sorunsuz filmi başlatıyor. İşte ben sırf bu yüzden xp işletim sistemine NFS server kurarrak tüm diskleri tek bir ortak path olarak tanımlamak istiyorum ama henüz bunu beceremediğim gibi bu konuda kimseden de yardım alamadım.

Teşekkürler
    Benim sorunum birden fazla klasör eklemek değil, ben 4 tane dahili diskimi yadiste taratıp bunları tek bir diskteki seçtiğim klasöre export edebiliyorum. (Her disk için ayrı export klasörü yapsam olayın bir espirisi kalmaz ben hepsini tek ekranda görmek istiyorum) Örneğin her bir diskte 100 film olsun ben bunların hepsini taratıp tek bir klasöre export ediyorum ve 400 tane filmin kısayolu tek bir klasörde oluyor. Dune a geçip export klasörünü açtığımda 400 tane filmin resmini yani kısayolunu tek bir ekranda görebiliyorum buraya kadar sorun yok. Ancak sıra kumandadan bu resimleri seçerek oynatmaya geldiğinde bu filmlerden sadece 100 tanesi açılıyor diğer 300 tanesi açılmıyor. Bu açılan 100 tane film ise benim export klasörünü tanımladığım diskteki filmler. Bu 100 film export klasörü ile aynı disk üzerinde olduğu için yani kısayollar başka diski referans göstermediği için direkt çalışıyor. Diğer 300 film ise export klasöründen farklı disklerde olduğu için url hatası veriyor ve film açılmıyor. Dune üzerindeki SMB protokolü farklı diskleri referans alan kısayolları açamıyor film dosyalarına ulaşamıyor yani.

Sizin yukarıda anlattığınız olay bu sorunu aşmak üzerinemidir ? paylaşım klasörlerine yada disklerine isim vermek ve mapleme yapmak benim bu bahsettiğim sorunu aşmak içinmidir ? yoksa sadece çoklu diskleri yadiste taratıp export edebilmek içinmidir ?

Eğer NAS kullanyorsan aynı problemi bende yaşadım ve çözümü NAS 'a sabit bir IP atamakta buldum sorunum çözüldü.

Şuanda YADIS kısayılları DUNE içerisindeki 500GB içinde duruyor direk ona tıkladığımda hem NAS 'ın içindeki dahili HDD deki hemde NAS'a USB ile bağlı disklerdeki filmleri sorunsuz izliyorum.

Üstad, hem Qnap hemde Dune'ye sabit ip verdim ama hala filmleri afişlerden başlatmayı başaramadım. rccol, yadis 2.0.4 versiyonu klasör yollarını kendisi gösteriyor. Bu klasör isimleri üzeride mi isim değişiklikleri yapacağım. Konuyu anlayamadım. Tam bir örnek uygulama görmeden başarma ümidim azaldı. Bilgisayar bilgim zayıf bu yüzden yapamıyorum galiba.
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar, bu işi nasıl yaparım.Yardım

• Valla elimde şuan sadece Ironman var.
    Diğerleri arkadaşlarda.
    Birde konserim var ama onun bölge kodu değişik.
    O yüzden oynatmıyor.
    Acaba şifreleme sistemi sebebi ilemi oynatmıyor.
    Başka bluraylerle denedinmi?

quote:

bekle bakalım..oynatmazsa upgrade yaparsın..oynatmasınada şaşıyorum doğrusu yabancı sitede bile bu kadar şikayet varken..ilk şikayet aralık 2009 da yapılmış ve sorun hala giderilememiş..bence ve o forumdakilere görede giderileceği yok..sorun optik okuyucuda değil ya dune nun yada chip in yazılımında

• Arkadaşlar merhaba,
    hiç radyo ekleme yada diğer uygulamaları yükleyen kullanan yokmu?
    Herkes cihazı sadece HD oynatıcı oalrak mı kullanıyor?Yükleyen yapan varsa yardım cı olabilir mi?
    Teşekkürler.
  • quote:

Valla elimde şuan sadece Ironman var.
    Diğerleri arkadaşlarda.
    Birde konserim var ama onun bölge kodu değişik.
    O yüzden oynatmıyor.
    Acaba şifreleme sistemi sebebi ilemi oynatmıyor.
    Başka bluraylerle denedinmi?

quote:

bekle bakalım..oynatmazsa upgrade yaparsın..oynatmasınada şaşıyorum doğrusu yabancı sitede bile bu kadar şikayet varken..ilk şikayet aralık 2009 da yapılmış ve sorun hala giderilememiş..bence ve o forumdakilere görede giderileceği yok..sorun optik okuyucuda değil ya dune nun yada chip in yazılımında

bende hiç br yok..orjinal ve kopya dvd var..orjinalleri ya zorlanıp oynatıyor ya hiç oynatmıyor..kopyalarda sorun yok..
    2 gb da sistem belleği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 2 Şubat 2011; 23:15:20 >

• Bende hala bazı kopya bluraylerde sıkıntı var
    sistem belleği 250 gb :)

newaek bu sorunun cevabını ben de bekliyorum dogrusu
    1-2 tane radyo var bende yabancı .. Ukrayra -Rusya öyle bir ülkenin.. Bağlı hdd den, flaş bellekten çalışıyor. Ama bir sürü olması lazım. Hazır listesi olan varsa paylaşırsa hoş olur.
  • @tteko
    Valla yardımcı olayımda nasıl olayım bilemiyorum.
    Tüm söylenenleri yaptıysan sıkıntı çıkmaması lazım.
    Qnap sabit ip li olacak.
    Bilgisayardan qnap'a map yaptığın isimle , Dune da Qnap'a yaptığın map'i aynı olacak.
    Yani Dune da share ismi olarak ne görüyorsan bilgisayarda da aynı olmalı.
    Bunları yapman yeterli.

Sonuç olarak filmin adresi bilgisayarında
    //qnap//qmultimedia/....../filmismi.mkv
    ise
    duna cihazında aynı adresten filme ulaşması lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: tteko

Üstad, hem Qnap hemde Dune'ye sabit ip verdim ama hala filmleri afişlerden başlatmayı başaramadım. rccol, yadis 2.0.4 versiyonu klasör yollarını kendisi gösteriyor. Bu klasör isimleri üzeride mi isim değişiklikleri yapacağım. Konuyu anlayamadım. Tam bir örnek uygulama görmeden başarma ümidim azaldı. Bilgisayar bilgim zayıf bu yüzden yapamıyorum galiba.
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar, bu işi nasıl yaparım.Yardım

• ben hd oynatıcı dışındaki özellikleri için satın aldım. keza bundan ucuz her cihaz hd okuyor ama bunun yaptiklarini yapmiyordu. Gördüm ki yanilmisim. internete giremiyor, ip radyo var ama destek yok. tv de ayni sekilde. en stabili buymus!!! bana ne yahu alırken özellik listesinde yazan her seyi tam performans kullanmayı hayal ediyordum. hiç ihtiyacım olmamasına rağmen internete girebilmek için bir de ps3 aldım. ben bunun internete girebildiğini hayal ediyordum. Boşuna da değil girebiliyor dedikleri için yapiyordum bunu. ama bir klavyeye ve bir mouse a ihtiyacım varmis. wireless da olmuyormus bildiğiniz bağlayıp tv nin dibinden müdahale etmem gerekiyormus. uzaktan kumandayı tv üzerinde birakıp kanal değistireceğin zaman tv üzerindeki kumandayı kullanmak gibi. optik sürücüsü bazen !!! bd oynatabilen internete ite kaka direbilen bir cihaz alirmiydim? bilsem almazdim. bir ümit yeni sv ile çözülecekmis. Benim için tam bir rezillik oldu. Çok mutsuz oldum. Almayı düşünenlere hiç tavsiye etmem. Sadece videoları oynatsın diye bir cihaza 800 lira vermeyin. Tabi ki burada benim de eksikliklerim var. sadece orjinal sitesini okuyup orada yazanların doğru olduğunu sorgulamaksızın kabul ettim.

KESİNLİKLE ALMAYIN !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: marmot
    ben hd oynatıcı dışındaki özellikleri için satın aldım. keza bundan ucuz her cihaz hd okuyor ama bunun yaptiklarini yapmiyordu. Gördüm ki yanilmisim. internete giremiyor, ip radyo var ama destek yok. tv de ayni sekilde. en stabili buymus!!! bana ne yahu alırken özellik listesinde yazan her seyi tam performans kullanmayı hayal ediyordum. hiç ihtiyacım olmamasına rağmen internete girebilmek için bir de ps3 aldım. ben bunun internete girebildiğini hayal ediyordum. Boşuna da değil girebiliyor dedikleri için yapiyordum bunu. ama bir klavyeye ve bir mouse a ihtiyacım varmis. wireless da olmuyormus bildiğiniz bağlayıp tv nin dibinden müdahale etmem gerekiyormus. uzaktan kumandayı tv üzerinde birakıp kanal değistireceğin zaman tv üzerindeki kumandayı kullanmak gibi. optik sürücüsü bazen !!! bd oynatabilen internete ite kaka direbilen bir cihaz alirmiydim? bilsem almazdim. bir ümit yeni sv ile çözülecekmis. Benim için tam bir rezillik oldu. Çok mutsuz oldum. Almayı düşünenlere hiç tavsiye etmem. Sadece videoları oynatsın diye bir cihaza 800 lira vermeyin. Tabi ki burada benim de eksikliklerim var. sadece orjinal sitesini okuyup orada yazanların doğru olduğunu sorgulamaksızın kabul ettim.

KESİNLİKLE ALMAYIN !!!!

Sn marmot

İnternet'e giriyor. Wireless klavye ve mouse ile sorun yok. Hem de dibinden değil oldukça uzaktan zira bunu dune değil wireless vericinizin uzaklık frekans kabiliyeti yapıyor.internetteki sıkıntı java ve Flash destegi olmaması. Yeni versiyonla segistimi bilmiyorum.
    İnternet radyo eminim ki doğru adresleri girip listeleyebilsek gayet de güzel çalışıyor.
    Bu cihazdaki benim acımdan en önemli eksik optik okuyucunun her disci okuyamamasi.
    Ondan sonraki eksik internetteki video , Flash vs destegi olmayışı. Evet cihaz pahalı fakat anlattığınız kadar kötü de değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 3 Şubat 2011; 11:12:19 >

• Anlamakta güçlük çekiyor ve gerçekten samimi olarak soruyorum.
    Çünkü bende bunu bir türlü anlayamıyorum.
    Neden internete girmek için laptop almak yerine gidip böyle bir cihazı almayı düşündünüz?
    Ve sonra neden yine gidip ps3 aldınız?

İnternetten radyo dinlemek için neden bu cihazı tercih ettiniz?
    Çok çok daha ucuza internet radyolar var. Radyo dinlemek için hem Dune hem Tv yi açık tutmanın mantığı nedir?
    Seçim benim derseniz ok. Ben ne gibi artıları varki bu tür bir platformla bunları yapmaya çalışıyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.

Çünkü inanın bu dediklerinizi çok daha ucuza yapan cihazlar var.
    Bairbone yada mini atx kasalı pcler var.
    Her şeyi dilediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

Bir cihazın asıl kullanım amacı bellidir.
    Ha yanında şunlarıda yapıyordur. Ne güzel. Artı olur.

Kullandığınız binek aracınızda bagaj var diye kum , çakıl taşımaya yada yük taşıma işine girmeyi düşünürmüsünüz?
    Hayır. Çünkü o aracın asıl kullanım amacı farklı.
    Yük için asıl işi bu olan araçlar var.

Tabiki hepsini yapsa ne güzel.
    Tadından yenmez.
    Ama mümkünmü ? Onu sorgulamak lazım.

Ben yazılımcıyım. Yazılım geliştiririm.
    Sektörde 22. yılım.
    Kullanıcıların bir yazılımdan her şeyi istemesine alıştım.
    Sürekli isterler, o da olsun , bunuda yapsın.
    Hatta yazılımcıların kendi arasında kullanıdğı "sihirli IF" olayına kadar gider iş.
    Anlamı : "Şunuda yapsın ama böyle yapsın, ama şöyle olunca böyle yapsın , ama öyle olursa böyle yapsın ..."

İyide eldeki donanım belli. Kapasite belli. Ram belli.
    En önemlisi HEDEF belli.

Yanlış anlaşılmak istemem.
    Kimseyi korumuyorum. Daha öncede yadım bende 5 farklı media player var. Evet Beş.
    Tabiki yazdıklarını ve taahütlerini yerine getirsinler.
    Bu onların görevi.

Benzer bir örneği Next uydu alıcılarında yaşadık.
    Bir modeli için yazılımcılar , olmayan ve taahüd edilmeyen bir özelliği yazılıma eklediler ve yayınladılar.
    Önce bir ton teşekkür.
    Sonra bu adam gibi çalışmıyor , şurda dert yapıyor burda dert yapıyor diye saldırılar başladı.
    İyide zaten bu adamın bunu verme zorunluluğu yoktu be kardeşim. Böyle bir taahüdü yoktuki.
    Ama sonra çıkan modelde en önemli özellik olarak bu özelliği gösterip reklam yaptılar.
    Sonra her kez o cihazı aldı.
    Ama onda da fos çıktı.

Ha işte o zaman ben de adamlara kırk defa yazı yazdım.
    Gittim cihazı geri verdim.
    Taahüdünüz buydu uyun kardeşim diye çıkıştım.

Ama durumun burada böyle olmadığını düşünüyorum.
    Cihaz mkv , hd yada Fullhd videoları, networkten yada diskten Hd ses ile oynatmak için tasarlanmıştır.
    Burada sanırım herkes hemfikir.

Diyebilirsinki neden bu cihazı tercih edeyimki? Aynı işi daha ucuya yapan cihazlar var.
    Haklısın.
    Ben 5. olarak bu ürünü almamın sebebi
    1. ince şık yapısı
    2. dahili bluray drive olması
    3. Hd video oynatmadaki performansı
    4. Hd ses oynatımındaki performası
    5. Basit grafik ara birimi
    6. Network desteği
    'dir.
    Bir çoğu C-200 de de var.
    Hatta ben C-200'e Sony Bluray drive da taktım.
    Hiç bir ihtiyacım kalmamıştı.
    Evimde ps3'üm zaten var. Derdim Bluray oynatmak değil.
    DVD ile işim olmaz.

Audio cd 'yi ise bu cihaza takmam.
    Kaliteli hifi bir cdplayer adam gibi dinlerim.
    Zira Müzik zevk işidir. Dandik dinlersen tırmalar. Hiç dinleme daha iyi.
    Bu sebepledirki Sinema sadece salonda , evde vb izlenirirken müzik en iyi canlı ortamda bizzat konser yerinde , icra edilen yerde izlenir , dinlenir.

Neyse , sonuç olarak ben üründen memnunum.
    Asıl amacını gayet iyi yapıyor.
    Bende bu yüzden aldım.
    Hatta daha Türkiyede yokken Almanyadan aldım.

Ha hala okadar para verdik ne dersek yapacak diyorsan bence yanlışsın , cihazın asıl amacından sapmışsın diye düşünüyorum.
    Ee daha ucuzu var niye bunu aldık o zaman.
    1. Gidip onu alsaydın. Kimse seni zorladımı?
    2. Keşke daha iyi inceleyerek önceliklerine göre uygun olan cihazı seçseydin.
    3. Murat 124 yerine ferrari alıp kat kat para veren adamların yada güzel bir binek oto almak yerine kamyon , tır alanların sanırım bildikleri bir şey vardır.

Aynı şeyi C-200 içinde söyleyin orda da aynı cevabı veririm.
    Bunlar benim düşüncelerim.
    Katılırsınız , yada katılmazsınız.
    Kalın sağlıcakla.

quote:

Orijinalden alıntı: marmot

ben hd oynatıcı dışındaki özellikleri için satın aldım. keza bundan ucuz her cihaz hd okuyor ama bunun yaptiklarini yapmiyordu. Gördüm ki yanilmisim. internete giremiyor, ip radyo var ama destek yok. tv de ayni sekilde. en stabili buymus!!! bana ne yahu alırken özellik listesinde yazan her seyi tam performans kullanmayı hayal ediyordum. hiç ihtiyacım olmamasına rağmen internete girebilmek için bir de ps3 aldım. ben bunun internete girebildiğini hayal ediyordum. Boşuna da değil girebiliyor dedikleri için yapiyordum bunu. ama bir klavyeye ve bir mouse a ihtiyacım varmis. wireless da olmuyormus bildiğiniz bağlayıp tv nin dibinden müdahale etmem gerekiyormus. uzaktan kumandayı tv üzerinde birakıp kanal değistireceğin zaman tv üzerindeki kumandayı kullanmak gibi. optik sürücüsü bazen !!! bd oynatabilen internete ite kaka direbilen bir cihaz alirmiydim? bilsem almazdim. bir ümit yeni sv ile çözülecekmis. Benim için tam bir rezillik oldu. Çok mutsuz oldum. Almayı düşünenlere hiç tavsiye etmem. Sadece videoları oynatsın diye bir cihaza 800 lira vermeyin. Tabi ki burada benim de eksikliklerim var. sadece orjinal sitesini okuyup orada yazanların doğru olduğunu sorgulamaksızın kabul ettim.

KESİNLİKLE ALMAYIN !!!!

• bana göre bu aletin en önemli özelliği üzerinde bluray okuyucusu olması. ama gel gör ki okumasında problemler var ve bir takım firmware'ler ile aşılmaya çalışılıyor. umarım başarılı olurlar da bunca parayı bu alete bağlayanları yüzü güler. aksi halde hatalarını kabul edip optik okuyucuyu değiştirmeleri gerekir ama bunu yaparlar mı bilemiyorum?

benim fikrimde bu hali ile bu cihazın alınmaması gerektiği.
  • haklısın rccol..

burada en büyük sıkıntı optik sürücü nün cd seçmesi..
    yoksa optik sürücüsü olmayan bir model alırdık, dune hd base de almazdım pahalı olduğu için
    wd live hatta yeni çıkan live hub ı alırdım..

insanlar bütçelerini zorlayarak alıyorlar bu ürünü... şimdilerde 3d blueray player satılıyor 750 tl ye..

film gelince bir zahmet yazarsın buraya..belki dvd oynatmadı ama blueray oynatrsa alır denerim bende..
    nereden alıyorsun, hepsiburada dan mı..
  • Amacı sadece Blu-Ray disc oynatmak isteyenler Sony felan almalıdır bence. Ama diğer herşey için DUNE tabii ki :) Ama bence yakında dune halleder bu problemide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Amacı sadece Blu-Ray disc oynatmak isteyenler Sony felan almalıdır bence. Ama diğer herşey için DUNE tabii ki :) Ama bence yakında dune halleder bu problemide. Sağlam bir optik sürücü koymalı. Sony, LG vs. gibi marka.
  • Mediamarkta bulamadım
    Arkadaşta varmış. Ondan istedim.

DÜZELTME <Daha önce alttaki cihaz wd live hub olarak yazılmıştı. Hata olmuş>
    Bu arada Element Play ile ilgili aman sakın incelemeden almayın.
    Ben bir iki yerden inceledim.
    Hd ses çözmüyor , fullhd büyük gbyte mkv leri oynatamıyor vb gibi sıkıntılar var.
    İlgilenenler ŞURADAKİ incelemeyi okuyabilir.

quote:

haklısın rccol..

burada en büyük sıkıntı optik sürücü nün cd seçmesi..
    yoksa optik sürücüsü olmayan bir model alırdık, dune hd base de almazdım pahalı olduğu için
    wd live hatta yeni çıkan live hub ı alırdım..

insanlar bütçelerini zorlayarak alıyorlar bu ürünü... şimdilerde 3d blueray player satılıyor 750 tl ye..

film gelince bir zahmet yazarsın buraya..belki dvd oynatmadı ama blueray oynatrsa alır denerim bende..
    nereden alıyorsun, hepsiburada dan mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rccol -- 4 Şubat 2011; 9:38:55 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.