Şimdi Ara

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
4
Favori
42.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

çok ilginç

milletin satması mı? yenilere yer açıyorlar sanırım.
  • Yeni firmware cıkmış.. Birkaç ufak problemin giderilmesinden başka bir degisiklik yok..Yükleyip stabil mı bakmak lazım..
  • Arkadaşlar yeni firmware çok az değişiklik gibi görünse de, şimdiye kadar çıkarılanlar gigi BETA versiyon değil, İlk defa Stable versiyondur..

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ

Buradan yüklenebilir;http://files.dune-hd.com/firmware/bdprime3/dune_firmware_bdprime3_110225_1222.dff veyahttp://files.dune-hd.com/firmware/bdprime3/dune_firmware_bdprime3_110225_1222.dff.zip

• selam arkadaşlar
    benim yadis progrmı ile sorunum var. yadisi bilgisayara kurdum filmlerin bulunduğu klasörü tanıttım sonra filmeri arşivlemek için programı çalıştırdım. ilk denemede sorun çıkarmadan filmleri arşivledi ancak daha sonra eklediğim filmleri tarattırdım filmleri sitesinden bulmadı. bende daha sonra yadis 2.0 kurdum ancak ondada aynı hatayı yaptı alt köşede cine passion:kota aşıldı diye bir ibare çıkıyor. bu defa eskisini 1.0 beta yı tekrar kurdum şimdide cine passion-xbmc.org ile bağlantı kurulamadı internet bağlantınızı kontrol edin diye hata veriyor. aslında internet bağlantısı çalışıyor. explorer ile cine passiona bağlanıyor.
    sorun nedir acaba. bilen arkadaşlar cevaplayabilirse memnun olurum.
    saygılar
  • Selam,

2.05 indir kur başka siteden alıyor hatat açıklamaları türkçe

Yanlız dunenin içine attığında düzenlediğin filimleri açamadım uğraşıyorum.
    Play çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanettin

Selam,

2.05 indir kur başka siteden alıyor hatat açıklamaları türkçe

Yanlız dunenin içine attığında düzenlediğin filimleri açamadım uğraşıyorum.
    Play çalışmıyor.

selam dostum
    bir haftadır denemediğim yol kalmadı 2.05 te dahil hepsini kurdum olmadı hatta başka bilgisayara kurdum yine olmadı. 2.04 ve 2.05 te cine passion kota aşıldı diye programın altında sağda hata veriyor. ve filmlerle ilgii hiçbir bilgi çıkarmıyor. 1.0 betada ise "no information found" diye hata veriyor. işin ilginç yanı on gün önce 1.0 betayı kurdum gayet güzel çalıştı harddisteki filmleri indeksledim. şimdi ise hiç birini bulmuyor. bu hatayı neden yapar acaba. bilen arkadaşlardan bilgi rica ettim ama sanırım bu konuda kimsenin bilgisi yok.
    herkese selam

• himan61, Cine passion 300 filme kadar izin veriyor. Ben bu sorunu aşmak için ADSL modemi kapatıp tekrar açınca filmleri yeniden tarayabildim.
    Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nade

Öncelikle dvdci ve benzeri yerlerde satılan bluray disklere değinmek isterim...Normalde orijinal olan bluray diskler 50 gblık çift katmanlı bluray disklerdir...Bu yerlerde satılan diskler ise kesinlikle orijinallikten yoksundur, sözgelimi sattıkları diskler, bd 25 yani tek katmanlı 25 gblık bd'e yazılmıştır...Yani bir bd 50 orijinal diski bu insanlar bd 25'e düşürüp orijinal diye satmaktalar...Düşünün 45 gb'lık bir filmi 25 gb'a düşürüp satıyorlar, orijinal bir bd'e göre pek çok noktada kaliteden ödün verilerek oluşturuyorlar bu diskleri...

Birebir orijinal bluray disk dosyası arayanlar bana özelden mesaj atıp bilgi alabilirler pek çok sitede referanslı satış yapmaktayım yaklaşık 500'ün üzerinde 20 tb civarında bir orijinal bluray arşivim var...Özellikle DUNE BD PRIME ve POPCORN MEDIA PLAYER'ı olanlar Filmleri sorunsuzca izleyebilirler...

Arkadaşın dediği haklı, piyasadaki blu-rayler çakma/fake blu-raylerdir. 50 GB filmi sıkıştırıp 25 GB lik diske yazıyorlar maliyet ucuz olsun diye. Para verip alınmaz bence onlar. Blu-Ray'i çok yanlış tanıtıyorlar gerçekten.

Gerçek Blu-Ray arıyorsanız aşağıdaki yazımı okuyabilirsiniz...

50 GB lik Çift Katmanlı Blu-Ray Disk arayanlarda bana pm atabilir. BD-50 GB Çift Katmanlı Orjinal Blu-Ray = 18 TL dir sabit fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 13 Mart 2011; 2:18:46 >

• yeni modellerin incelemesi yok mu ?
  • Dune explorer,zapatti,yadis veya başka türlü programları kurmak için aletin üstünde hdd olmasına gerek varmıdır
  • Evet
  • Peki en düşük kaç gb bir alan gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Peki en düşük kaç gb bir alan gerekir.

2 gb yetiyor ama ideal olsun dersen genelde 4 yapıyor kullanıcılar su an bende 2gb kullanılan ıse 150 mb civarı

yanlış anlaşıma olmasın üstünde 500gb hdd var sadece cihaza ayırdıgım hafıza bahsetigim alan ve hdd boyutu sizin tercihini,zle alakalı cihaz için gerekli olanı yazdım gerisi kullanımla alakalı hatta cogu kullanıcı hdd yerine hafıza olarak 4gb usb kullanıyor boylece hdd ıhtıyac degılse gerek kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 19 Mart 2011; 14:54:16 >
  • C-200 aldigim donemde Sancak bilgisayar'da bu Dune denen aleti biraz inceledim. Eskiden Pc sektorunde de calisan biri olarak urun tasarimi kullanilan malzeme kalitesinden az bucuk anlarim. Bunu neden mi soyledim simdi? Sokaktan gecen Mehmet aga bile bu Dune'nn en dandi en ucuz Çin fabrikalarnda yapildigini anlar.

Bu aleti c-200'le kiyaslamak hatta ayni cumle icerisinde kullanmak bile hem teknoloji dunyasina hem de c-200'e hakaret olur.

Biraz sert girdim farkindayim.

Neysek yeni urunleri bu 35 liralik marketlerde satilan dandik dvd player kalitesinde ki dune prime'dan daha kaliteli duruyorlar.
  • 5 -6 tane hdd yi direk usb- esata üzerinden baglayabileceginiz, hd ses cideclerini destekleyen ve entegre Bluray playeri bulunan başka bir cihaz var mi?
    Zaten kimse de cihazın Japon veya Alman olduğunu iddia etmiyor. İs görüyor mü? Evet - Daha ucuz olabilir miydi - Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

C-200 aldigim donemde Sancak bilgisayar'da bu Dune denen aleti biraz inceledim. Eskiden Pc sektorunde de calisan biri olarak urun tasarimi kullanilan malzeme kalitesinden az bucuk anlarim. Bunu neden mi soyledim simdi? Sokaktan gecen Mehmet aga bile bu Dune'nn en dandi en ucuz Çin fabrikalarnda yapildigini anlar.

Bu aleti c-200'le kiyaslamak hatta ayni cumle icerisinde kullanmak bile hem teknoloji dunyasina hem de c-200'e hakaret olur.

Biraz sert girdim farkindayim.

Neysek yeni urunleri bu 35 liralik marketlerde satilan dandik dvd player kalitesinde ki dune prime'dan daha kaliteli duruyorlar.

Dune yi savunmak asla benim işim değil ama Çok abartmışsınız, Söylediğiniz tek kelimeye bile katılmıyorum .
    Tabi siz pc bord u kalitesi arıyorsanız malesef öyle bir cihaz ben görmedim .Keşke olsada onu alsak, Malesef mevcut seçeneklerden en iyisi bana göre bu cihaz ve daha iyisi çıkana kadar idare edeceğiz.

• dune daha iyisini yapana kadar dune dir beyler. bu böyle biline :).bu tarz playerlarda piano black tarzı tasarım aramıyoruz. içi ve işlevi önemli.
  • Arkadaşlar Setup-Diğer Ayarlar-System Storage bölümünde Sistem Belleği :Takılı (kullanılmış 180 mb-3.94 GB) yazıyor.Fakat asıl önemli olan
    Flash Memory Storage :Seçeneğinde Disabled yazıyor.Bu seçeneği aktif hale getirmek için aşağıdan Enable Flash Memory Storage seçtiğimde
    şöyle bir ingilzce uyarı çıkıyor:
    The following optional firmware components will be disabled:
    _suplementary fonts (asian)
    You will be able to restore these components by performing firmware upgrade.Continue:OK. ya da İptal et.

Evet arkadaşlar ok mi demeliyim yoksa hiç ellemeyeyim de disable seçeneğinde mi kalsın.Siz de durum nasıl?
  • Ok de veya deme farketmez sanırım.
    Bu sadece cihazın kendi içindeki Flash belleği aktif hale getiriyor gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.