Şimdi Ara

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
4
Favori
42.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Ok de veya deme farketmez sanırım.
    Bu sadece cihazın kendi içindeki Flash belleği aktif hale getiriyor gibi.

Evet bu flash bellek,memory olarak kullanılıyor.Yani teknik açıklamalarda da System Flash olarak geçiyor.Fakat anladığı m kadarıyla okeylersem bazı yazılarda sıkıntı olabileceği yönünde bir durum var.Ama aktif halede getirmek istiyorum.Çünkü BD rom ile orijinal dvd ler izliyorum ve bu yüzden 4 gb flash bellek ayırdım memory için.Aktif hale gelirse bu filmleri izlerken yararı olacaktır diye düşünüyorum.Ama birşeyleri bozmakta istemiyorum.Bu seçeneği aktif hale getirenlerden bilgi bekliyorum

• Benimki aktif ve bir sıkıntısını görmedim
  • Arkadaşlar ip radyo tavsiye edecek arkadaşlardan ricam olacak, Kullandıkları ip leri paylaşırlarsa sevinirim .

Birde yerli kanalları (dizi ) vakit veya bölüm sınırı olmadan istedigimiz zaman izleyebilecegimiz bir yer varmıdır ?

Teşekkürler....
  • Arkadaşlar Bilgisayarımdan Duneyi görebiliyor ve harici diske müdahale edebiliyorum.Modem aracılığı ile bağlı.Fakat Dune den bilgisayarımı da görmek istiyorum.Ama bunu birtürlü yapamadım.Vista 32 bit home professional kullanıyorum.Duneden bilgisayarımı görüp bilgisayardaki dosyaları oynatabilmek için ne yapmam gerekiyor?Bu iş benim için önemli fakat çıkamadım işin içinden.Bunu detaylı yazabilirseniz izlemem gereken yol ile ilgili,sevinirim.Birde son firmware i (stabil olanı) yükleyen var mı?Varsa ne gibi, değişiklikler olmuş değer mi yüklemeye?
    SON BİR NOT:Sanırım bir efsane daha öldü:)Zamanında yere göğe sığdırılamayan cihazımızın,müdavimleri artık forumda gözükmüyorYa da yeni modelleri aldılar onlarla uğraşıyorlar C200 mü alsaydık zamanında acaba forum uçuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos

Arkadaşlar Bilgisayarımdan Duneyi görebiliyor ve harici diske müdahale edebiliyorum.Modem aracılığı ile bağlı.Fakat Dune den bilgisayarımı da görmek istiyorum.Ama bunu birtürlü yapamadım.Vista 32 bit home professional kullanıyorum.Duneden bilgisayarımı görüp bilgisayardaki dosyaları oynatabilmek için ne yapmam gerekiyor?Bu iş benim için önemli fakat çıkamadım işin içinden.Bunu detaylı yazabilirseniz izlemem gereken yol ile ilgili,sevinirim.Birde son firmware i (stabil olanı) yükleyen var mı?Varsa ne gibi, değişiklikler olmuş değer mi yüklemeye?
    SON BİR NOT:Sanırım bir efsane daha öldü:)Zamanında yere göğe sığdırılamayan cihazımızın,müdavimleri artık forumda gözükmüyorYa da yeni modelleri aldılar onlarla uğraşıyorlar C200 mü alsaydık zamanında acaba forum uçuyor

Malesef en büyük sıkıntıya temas etmişsiniz, artık her cihazın topigi 3-5 ayda köreliyor cihazla alakalı hiç bir ilerleme olmuyor daha sonra sadece kişisel gayretler kalıyor ama bagzı firmalar ürünlerine sahip cıkıp bu tarz belli topikleri canlı tutuyor bence tüm firmalar bu tarz destekler oluturmalı forumlarda hem cihazları daha iyi satar hemde kullanıcı daha memnun olur.

• Yok aslında bir yere gittiğimiz yok.
    Hatta bu iş yoğunluğunda ki -günde yaklaşım 18-19 saat çalışıyorum - her gün girip bakıyorum.
    Cihazla malesef bu aralar küsüz.
    Zira 18 saat çalışmadan sonra insan uykudan başka bir şey düşünmüyor.

Dolayısı ile yenilik varsa da ne takip etme ne de uygulama fırsatım var.

Ama birazda madalyonun diğer yüzüne bakalım.

Sorulan bu son sorularla ilgili çok defa cevap verildi.
    Lütfen sıkılmadan forumu baştan bir okuyun cevap bulacaksınız.

Siz uzun forumdan sıkılıyorsunuz tamam ama aynı soruyu 3 defa yanıtlayan adam sıkılamazmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Yok aslında bir yere gittiğimiz yok.
    Hatta bu iş yoğunluğunda ki -günde yaklaşım 18-19 saat çalışıyorum - her gün girip bakıyorum.

Siz uzun forumdan sıkılıyorsunuz tamam ama aynı soruyu 3 defa yanıtlayan adam sıkılamazmı arkadaşlar ?

Tabi sizde kendinize göre haklısınız.Fakat ben münferit bir olayı (ya da sizi) değil genel olarak belli başlı kişilerin (ki bu konularda bilgilerinin bizden fazla olduğu aşikar) artık gözükmediğini belirtmiştim.Siz sadece kendi üzerinize alınmışsınız:)Bunun için ancak kusura bakmayın diyebiliyorum.
    Bende hergün 05:10 da kalıkıyor ve akşam 18:00 e kadar çalışıyorum.Birer saatte yol dersek zaten sizinle aynı hesaba geliyor süremiz:)Ama napalım para kolay kazanılmıyor.
    Şimdi okuma konusuna gelince;onu da yaptım emin olun.Fakat sadece Yadis ve onun kurulumu ve bağlantısı ile ilgili bilgi bulabildim(ki bu yadis denen şeyin ne olduğunuda anlamış değilim ya neyse).Bütün bunlara rağmen bu son sorumla ilgili gerçekten açık bir cevap varsa inanın ben göremedim demektir.Bu konuda sayfa bilgisi vermeniz bile yeterli olur.
    Son olarak şunu belirtmek istiyorum:Hepimiz bu cihaza çuvalla para verdik.Ve iyi bir cihaz aldığımızı düşünüyorum.Fakat bu konuda birikimi zayıf olan insanların bu cihazlardan yeteri kadar faydalanamadığını tam randımanlı kullanamadığını düşünüyorum.İşte tamda bu noktada devreye forumlar giriyor.Ben daha 1 sene öncesine kadar NMT nedir bilmezdim.Bu forumdan öğrendim.Burda yazılanlar sayesinde bu cihazı aldım.Ve yine burda yazılacaklara güvenerek gönül rahatlığıyla bu kadar parayı verdim.Ama ben ve benim durumumda olan arkadaşların bu forumdan yeteri kadar faydalanamadığını gördüğüm için ve yazılanlar gittikçe düştüğü için vurgu yapayım dedim.Umarım bunda başarılı olurum ve bizde Popcorn C 200 kadar uzun bir forum yazabiliriz.İnanın yazılanlarla ve verilen sorulara alınan cevaplarla çok şey değişiyor.İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.Uzattım umarım canınızı sıkmamışımdır

Sevgili keyman2 sende haklısın(buda Orhan babanın şarkısı gibi oldu)Bildiğim kadarı ile Popcorn nikiyle yazan bir arkadaş vardı sancak bilgisayardan.Ama onuda göremiyoruz artık.Sanırım o da yeni cihazlara daldı bu aralar.Umarız bizide görür ve firması için gereken mesajı çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demiurgos -- 29 Mart 2011; 20:56:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos

quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Yok aslında bir yere gittiğimiz yok.

Tabi sizde kendinize göre haklısınız.Fakat ben münferit bir olayı (ya da sizi) değil genel olarak belli başlı kişilerin (ki bu konularda bilgilerinin bizden fazla olduğu aşikar) artık gözükmediğini belirtmiştim.Siz sadece kendi üzerinize alınmışsınız:)Bunun için ancak kusura bakmayın diyebiliyorum.
    Bende hergün 05:10 da kalıkıyor ve akşam 18:00 e kadar çalışıyorum.Birer saatte yol dersek zaten sizinle aynı hesaba geliyor süremiz:)Ama napalım para kolay kazanılmıyor.
    Şimdi okuma konusuna gelince;onu da yaptım emin olun.Fakat sadece Yadis ve onun kurulumu ve bağlantısı ile ilgili bilgi bulabildim(ki bu yadis denen şeyin ne olduğunuda anlamış değilim ya neyse).Bütün bunlara rağmen bu son sorumla ilgili gerçekten açık bir cevap varsa inanın ben göremedim demektir.Bu konuda sayfa bilgisi vermeniz bile yeterli olur.
    Son olarak şunu belirtmek istiyorum:Hepimiz bu cihaza çuvalla para verdik.Ve iyi bir cihaz aldığımızı düşünüyorum.Fakat bu konuda birikimi zayıf olan insanların bu cihazlardan yeteri kadar faydalanamadığını tam randımanlı kullanamadığını düşünüyorum.İşte tamda bu noktada devreye forumlar giriyor.Ben daha 1 sene öncesine kadar NMT nedir bilmezdim.Bu forumdan öğrendim.Burda yazılanlar sayesinde bu cihazı aldım.Ve yine burda yazılacaklara güvenerek gönül rahatlığıyla bu kadar parayı verdim.Ama ben ve benim durumumda olan arkadaşların bu forumdan yeteri kadar faydalanamadığını gördüğüm için ve yazılanlar gittikçe düştüğü için vurgu yapayım dedim.Umarım bunda başarılı olurum ve bizde Popcorn C 200 kadar uzun bir forum yazabiliriz.İnanın yazılanlarla ve verilen sorulara alınan cevaplarla çok şey değişiyor.İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.Uzattım umarım canınızı sıkmamışımdır

Sevgili keyman2 sende haklısın(buda Orhan babanın şarkısı gibi oldu)Bildiğim kadarı ile Popcorn nikiyle yazan bir arkadaş vardı sancak bilgisayardan.Ama onuda göremiyoruz artık.Sanırım o da yeni cihazlara daldı bu aralar.Umarız bizide görür ve firması için gereken mesajı çıkarır.

sizin en azından bir konunuz var bizde o da yok...

neyse bu hafta sonu bende açayım bari bi hd smart incelemesi ve kullananlar topluluğu da, biz de rahatlayalım

• İlk fırsatta Yadis ile ilgili kurulum yaparak tecrubelerimi paylaşacağım.

Ama ilk fırsatta.

İnanın cumartesi pazar dahil full mesaideyim.
    Süreli bir projemi yetiştirmem lazım.

Rahatlar rahatlamaz Yadise el atacağım.
  • Yadis Ve Zappatti yi çözdüm tamamen diyebilirim.Şimdi işin özü nas kullanıyorsanız nfs protooklünü kullancaksınz zaten bunda sorun yok eger pc kullanıyorsanız smb protokolü biraz ugraştıracak olanda bu.İlk önce bakmadınız gereken duneden dosyalara agdan sorunsuz erişebiliyormusunuz.Eger erişemiyorsanız yapmanız gereken bir ev agı oluşturmak ve gelişmiş ayarlardan ''parola korumalı paylaşımı'' kapat demek.Daha sonra işe hddlere sag tıklayarak özellikler,paylaşım,gellişmiş paylaşımdan disckleri paylaşıma açmak(Burada en önemli kısım paylaşıma açtıgınız diskin agda görünmesini istediginiz adı verirken mümkün olmadıkça Türkçe karakter kullanmayın ve ad uzun olmasın).Daha sonra 'Windows Share Manager ' programını yükleyin orada paylaşıma açtıgınız klasörler görünür eger no yazan bir şey varsa ona tıklayıp fix selected shares diyin. Şimdi artık dunede agdan pc görüyoruz gelelim dananın kuyrugunu koptugu yer

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ

Yadisi açtık ayarlar kısmına tıklıyoruz.1 no lu yer programın kayıtlı oldugu yer 2 nolu yer ag yolundan Dune nin içindeki gösterdigimiz yadis klasörü.Daha sonra 3 no lu ekle sekmesine tıklıyoruz ve eklemek istedigimiz filmlerin oldugu yere gösteriyoruz 4 no lu sekmeden.
    En önemli yer ise 5 numaralı sekme burada eger hdd ler pc üzerindeyse smb yi seçiyoruz. Yazmamız gerekenler

smb://ip/share/Movies/mkv

ip = ip adersi pc deki
    share = ise hdd yi ag paylaşımına açarken verdigimiz ad burası çok öenmli bakın sürücünün windowsdaki E: D: F: adı önemli degil ag paylşımına açtıgımız ad önemli
    Movies ve mkv =bu kısma filmin hdd deki konumuna göre bilgileri girecegiz.

Eger gelişmiş ag paylaşımında parolalı paylaşımı kapatmadıysanız şu gerekli

smb://user : password@ip/share/Movies/mkv

user ve password=pcnin adı ve açılışta sordugu şifre.Diger yerler yukarıdaki gibi.
    Ama dedigim gibi bu özelligi kapatın ugrarşmayın.

Daha sonra filmi seçip bgileri girdikten sonra dışa aktar dedinizmi bu bilgiler aktarılacaktır duneye.

smb://192.168.2.20/MyBook-1-/Bluray/The.Secret.in.Their.Eyes.2009.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi/The.Secret.in.Their.Eyes.2009.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.mkv

Mesela sorunsuz çalışan bir uzantı.Dedigim gibi ilk yere ip daha sonra hdd yi ag paylaşımına açarken verdiginiz ad ve dosyanın bulundugu yer.

Vaktim olmadıgından dolayı pek bu kadar anlatabildim takılana yardımcı olabilirim. İlerde detaylı bir zappati ve yadis başlıgı açacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 31 Mart 2011; 0:58:33 >

• £mre , eline sağlık.
    Hakikaten dananın kuyruğunu koparmışsın
  • Emre, Güzel açıklama olmuş, teşekkürler..

Eğer birden fazla yerde diskimiz varsa bunların herpsini ayrı ayrı gösterebiliyoruz değil mi? PC de, Dune üzerinde ve NAS Olarak farklı yerlerdeki filmleri tek bir arayüz ile indeksleyebiliyoruz değil mi?
  • @popcornhour ben yapacagım diye saatlerce ugraştım eller ugraşmasın dedim.

@pharmacist rica ederim abi.
    Gösterebiliriz abi oradaki 3 numaraları ekle sekmesinden istedigimizi ekliyebiliyoruz..Zaten yadis üzerine indexslendimi hepsi birden gözüküyor ama ugraştıran pc zaten benim bildigim kadarıyla nas üzerinden tüm disskler bir disk gibi gözüktügünden sorun olmaz.

Bu arada arkadaşlar bu DHCP denen bir özellikler var otomatik ip atama .Modemin özelligi olmakla birlikte otomatik ip atıyor her alete.Sabi ip belirlemek önemli çünkü filmleri açarken izledigi kısayol ip üzerinden ufak bir ip rakamının degişikligiyle hiçbir filmi açmaz hala gelir.Ondan dolayı kapatmak lazım bu özelligi benim bu kadar ugraştıranda bu oldu en son aklıma geldi bu özellikik.

Örnegin pc deki kullandıgım ip;

Dune nin orayüzündeki ip ;

Zaten DHCP modu aktifken ip atanmıyor manuel e getirmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 2 Nisan 2011; 10:39:31 >

• valla eline sağlık arkadaşım akşam bakayım ben de buna. bağlantıyı kuramadık bir türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Yadis Ve Zappatti yi çözdüm tamamen diyebilirim.Şimdi işin özü nas kullanıyorsanız nfs protooklünü kullancaksınz zaten bunda sorun yok eger pc kullanıyorsanız smb protokolü biraz ugraştıracak olanda bu.İlk önce bakmadınız gereken duneden dosyalara agdan sorunsuz erişebiliyormusunuz.Eger erişemiyorsanız yapmanız gereken bir ev agı oluşturmak ve gelişmiş ayarlardan ''parola korumalı paylaşımı'' kapat demek.Daha sonra işe hddlere sag tıklayarak özellikler,paylaşım,gellişmiş paylaşımdan disckleri paylaşıma açmak(Burada en önemli kısım paylaşıma açtıgınız diskin agda görünmesini istediginiz adı verirken mümkün olmadıkça Türkçe karakter kullanmayın ve ad uzun olmasın).Daha sonra 'Windows Share Manager ' programını yükleyin orada paylaşıma açtıgınız klasörler görünür eger no yazan bir şey varsa ona tıklayıp fix selected shares diyin. Şimdi artık dunede agdan pc görüyoruz gelelim dananın kuyrugunu koptugu yer

Yadisi açtık ayarlar kısmına tıklıyoruz.1 no lu yer programın kayıtlı oldugu yer 2 nolu yer ag yolundan Dune nin içindeki gösterdigimiz yadis klasörü.Daha sonra 3 no lu ekle sekmesine tıklıyoruz ve eklemek istedigimiz filmlerin oldugu yere gösteriyoruz 4 no lu sekmeden.
    En önemli yer ise 5 numaralı sekme burada eger hdd ler pc üzerindeyse smb yi seçiyoruz. Yazmamız gerekenler

smb://ip/share/Movies/mkv

ip = ip adersi pc deki
    share = ise hdd yi ag paylaşımına açarken verdigimiz ad burası çok öenmli bakın sürücünün windowsdaki E: D: F: adı önemli degil ag paylşımına açtıgımız ad önemli
    Movies ve mkv =bu kısma filmin hdd deki konumuna göre bilgileri girecegiz.

Eger gelişmiş ag paylaşımında parolalı paylaşımı kapatmadıysanız şu gerekli

smb://user : password@ip/share/Movies/mkv

user ve password=pcnin adı ve açılışta sordugu şifre.Diger yerler yukarıdaki gibi.
    Ama dedigim gibi bu özelligi kapatın ugrarşmayın.

Daha sonra filmi seçip bgileri girdikten sonra dışa aktar dedinizmi bu bilgiler aktarılacaktır duneye.

smb://192.168.2.20/MyBook-1-/Bluray/The.Secret.in.Their.Eyes.2009.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi/The.Secret.in.Their.Eyes.2009.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.mkv

Mesela sorunsuz çalışan bir uzantı.Dedigim gibi ilk yere ip daha sonra hdd yi ag paylaşımına açarken verdiginiz ad ve dosyanın bulundugu yer.

Vaktim olmadıgından dolayı pek bu kadar anlatabildim takılana yardımcı olabilirim. İlerde detaylı bir zappati ve yadis başlıgı açacagım.

Emre teşekkür ederim.Ayrıca mdmrx nikli arkadaşımında önceki sayfalarda yazdıklarını buldum ve sayenizde bilgisayar ile dune arasında bağlantı yapabildim.Fakat sizin dediğiniz gibi öyle sabit İP ya da şifre isteği vs gibi şeyler olmadı.Ağdan bütün paylaşımları açtım sabit diski paylaşıma açtım oldu:)
    Fakat merak ettiğim birşey var (belki komik gelebilir ama) D sabit diskimi herkese paylaşıma açtım,ağdanda herkese paylaşıma açtım.Fakat içime kurt düştü şimdi.Benim ağımı gören herkes D yi ve paylaşımdaki klasörleri görebiliyor mu?Çünkü ben bu paylaşım işini yaparken benden kullanıcı adı şifre dosya adı falan istemedi.Yani bunlar şimdi herkese mi açık?Yoksa zatem modemde bir şifrem var.Bu şifreyi bilmeden paylaşımdaki dosya ve disklere ulaşamazlar mı?Bilmem anlatabildim mi?Ben ne yapmış oldum şu anda.Yoksa bir tv istasyonu mu kurduk farkında olmadan

• @Demiurgos şimdi esas sorun şurada.Eger modeminin dhcp özelligi etkinse aygıtları açıp kapattıgınızda sürekli farklı iip ler alıyor.Malum yadis programıda ip üzerinden çalışıyor ip degiştimi tüm emekler gitti hiçbir film açmaz url hatası nedeniyle dogal olarak farki bir ip oldugundan ötürü pc ye ulaşamaz.Zaten dune de sormuyor otomaik aldıgından dolayı ip vs diger bilgileri biz giriyoruz sabit ip yi.

Diger konuya gelirsek eger kablosuz ag baglantı şifreni sen biliyorsan şifreleme protokülü ''WEP'' degilse ve ag kablosunu kimseye çekmediysen sorun olamz. Ama wifi aktifken wpa/wpa2 olmasına dikkat et wep i kırabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 1 Nisan 2011; 12:15:55 >
  • emre ben duneyle laptopu kablosuz bağlayamadım.Modem kabloyla Duneye bağlı,laptopta modeme kablolu bağlı(yerel ağ bağlantısı yazıyor).Fakat şuanda dışardayım evde olmadığım için yerel ağ bağlantısının güvenlik düzeyi nedir ya da şifre var mıdır bilemiyorum.Akşam eve gidince bakayım buraya yazarım.Ama bildiğim kadarıyla kablolu bağlantıda sadece kabloyla bağlananlar o bilgileri görüyor ve şifreye ihtiyaç kalmıyor değil mi?
    Yadis konusuna gelince:Ben yadis kurmadım sadece paylaşıma açtım ve dune üzerinden laptopumdaki dosyalara ulaşmayı ve izleyip dinlemeyi başardım.Ama dediğim gibi ip şifre falan olmadan yaptım bunu.Yadis olayı şuanki bilgilerimle zor geliyor:)) belki ilerde sıra onada gelir
  • @Demiurgos zaten benim bahsettigim yadis içindi zaten afişe filan gerek yok agdan görüyüm dersen o olay basit oldugundan ugraştırmaz.Dosyalar paylaşıma aç ,ev agı oluştur tamamdır yani.Kablosuz sorununu tam anlamadım ama zaten dune nin üstünde benim bildigim entegre wifi yok(gerçi bendeki d1 diger modelleri bilmiyorum) 3 5 dolarlık usb lerle baglarsın ama tavsiye etmem sorun yaşama ihtimalin yüksek bitrate degerleri fazla olan videolarda.Bir kere ben şöyle yapmıştım laptopdan dosyayı paylaşıma açtım ve wii da laptoptaki gösterigim verileri hem ana pc hem dune görüyordu modem aracı oldugundan.Ama en güzeli çek cat6 kabloyu keyfine bak. Ben bunu için pencerleri deldim bir kat aşşagı kablo salladım.
  • emre kablosuz bağlantıyla şunu kasdettim:Daha önceki sayfalarda bir arkadaş Laptopu modemine kablosuz bağladığını aynı modemden kablolu olarakta Duneye bağlandığını belirtmişti sanki.Bende onu kasdettiğini zannederek yazdın sandım kablosuz şifreleme vs bilgilerini.Yani ben şunu yapamadım
    1)Laptopum USRobotics modemime kablosuz bağlı olacak
    2)Dune BD prime USRobotics modemime ethernet ile bağlı olacak
    3)Aynı modem ile ethernetle bağlı olan Dune Prime dan Laptopu modem aracılığıyle göreceğim ve dosyaları oynatacağım
    İşte bunu başaramadım.Zaten seninde dediğin gibi uğraşmayacağım.Kablolu olarak zaten ağ kurdum.Sadece kablo kalabalığı olmasın diyordum.Ama uğraşamayacağım kalsın artık böyle kablolu mablolu idare edeceğiz artıkTekrar teşekkürler

• Sizin Bu anlattıklarınızdan benimki farklı
    Ben ağdaki filmi değil
    Direk DUNE ye bağlı HDDlerdeki filimleri oynatamıyorum.
    HDD lerin birinde yadis arayüzü oluşturdum
    Oraya indeksledim
    Ordan filmi bulup
    Üzerine play veya enter dediğimde
    Hata alıyorum
    Bunun çözümü nedir peki?
    İndekslenmiş filimi hangi hdd de hangi dosyanın içindeyse bulup oynatacak
    olmuyor bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.