Şimdi Ara

Dünyada Mühendislik Üniversite sıralamaları[TimeshigherEducation]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2013-14/subject-ranking/subject/engineering-and-IT

Bazen kelimeler kifayetsiz kalir, ama konusmadan da olmaz.
    98.olarak bilkentin yer almasi, bogazici koc sabanci gibi üniversitelerin yer almamasi bir üzgünlük yarattı kendi adıma.
    Sizinde görüslerinizi alalim arkadaslar.
    Not: yanlis sonuc siralama vs söz konusuysa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 7 Ekim 2013; 0:07:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faydalı ve üzücü bir konu

genelde abd var her yerde olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Bu sıralamada 1 tane olmasıda güzel rakam bence çünkü dünya geneli

Bence bu rakamlarin arttirilmasi icin üniversiteler ve destekleyen kuruluslar ortak bir caba icerisinde bulunmali. Mühendis demek düsünen üreten ve milletine faydali insan demek.
    Fakat bizde öğrenciler icin verilen destek her üniversitede farklı.

• Biz bırakıyoruz ya kıymete bindi.
  • Bence daha iyisi daha iyi olurdu tabi ama üzücü bir durum olarak görmedim açıkçası. Ne bileyim bizden daha gelişmiş olan birçok ülke yoktu listede ya da sadece 1 üniversitesi vardı. Fena bir durum değil.
  • quote:

Neden ki? Burs varmı?

Bursluyum,hukuk veya siyasal okumak istiyorum.
    Yanlış anlaşılmasın beyler Bilkent daha önce de belirttim bu ülkede bana göre en üniversite gibi üniversitedir.Verdiği eğitim ve vizyon tartışılmaz.
    En boş adamı bile adam eder o sunumlar,projeler,dersler,ingilizce makaleler.
  • Endüstri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir yukarı diyelim.

• Bilkent iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridersonthestorm

quote:

Neden ki? Burs varmı?

Bursluyum,hukuk veya siyasal okumak istiyorum.
    Yanlış anlaşılmasın beyler Bilkent daha önce de belirttim bu ülkede bana göre en üniversite gibi üniversitedir.Verdiği eğitim ve vizyon tartışılmaz.
    En boş adamı bile adam eder o sunumlar,projeler,dersler,ingilizce makaleler.

Arkadasa kesinlikle katiliyorum o baba parasi dediginiz adamlar ne essayler ne projeler yapiyor gercekten kaliteli bir okul bilkent ben bu sene bolume basladim ve tercih etmek isteyenlere kesinlikle oneririm millete aldiris etmeyin yok burslulari eziyolarmis vs. Gibi hikayelere inanmayin gercekten cok kaliteli hocalar ve egitimi var bilkentin kacirirsiniz
    Diger okullarda kotu degil tabiki bogazici itu odtu ama su listede bakin nerdeyse hepsi ozel okul bu isler maalesef parayla oluyor dostlar o yuzden ozel diye gitmem demeyin benim hayatimi degistiren ozel okul oldu devlettede okudum ben o yuzden koc olur sabanci olur bilkent olur degerlendirin bu firsati

• bilkent bu ülkeye fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2013-14/subject-ranking/subject/engineering-and-IT

98.olarak bilkentin yer almasi, bogazici koc sabanci gibi üniversitelerin yer almamasi bir üzgünlük yarattı kendi adıma.

İzmire alıştın mı bakayım

Zirve den kaçış için tekrar çalışıyorum. Bi yandan ingilizce bi yandan Lys

İzmir ekonomi bilgisayar gelip; hazırlıktan muaf olup 1 den başlamak için

Nasıl sence :)

Konuyu sapıttım ama pardon

• Bundan doğal bir şeyde göremiyorum bu listeye bir üniversite sokmak bile başarı
    Osmanlı daha molekul değilken adamlar oxford da eğitime başlamış kuruluşu bilinmiyor ve 7. Sırada bizde o zaman nufus olarak okuma yazma bileni bırak insan yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2013-14/subject-ranking/subject/engineering-and-IT

İzmire alıştın mı bakayım

Zirve den kaçış için tekrar çalışıyorum. Bi yandan ingilizce bi yandan Lys

İzmir ekonomi bilgisayar gelip; hazırlıktan muaf olup 1 den başlamak için

Nasıl sence :)

Konuyu sapıttım ama pardon

Alıştım izmirliyiz artık
    Dostum hedefi yüksek tut. Calisinca olmayacak sey yok.
    Allah yardımcın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiColaTesla

Bundan doğal bir şeyde göremiyorum bu listeye bir üniversite sokmak bile başarı
    Osmanlı daha molekul değilken adamlar oxford da eğitime başlamış kuruluşu bilinmiyor ve 7. Sırada bizde o zaman nufus olarak okuma yazma bileni bırak insan yoktu

dalgami geciyon?

• Kardeş ne dalga geçmesi

Osmanlı 1299 da kurulmadı mı? Oxfordun kuruluş tarihi yok 1096 da eğitime başladığı düşünülüyor... Yani osmanlının 1 atomu bile yok ortada....
    Biz ise yani TC Devleti 9 yüzyıl sonra kurulduk.O yüzden insan nüfusumuz yok. O zamanlar...

Gerçekler sana dalga geçme gibi gelmiş olabilir ama dalga geçme şu şekilde olurdu.

quote:

Ahahhaha ihihihih osmanlıya bak daha marulda molekul degil ahahhaha ihihihi

Ben boyle yazmadım.

Sen lutfen insanlara iğneleyici soru yazmadan önce bir daha düşün kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiColaTesla -- 7 Ekim 2013; 13:09:21 >

• quote:

Kardeş ne dalga geçmesi

Osmanlı 1299 da kurulmadı mı? Oxfordun kuruluş tarihi yok 1096 da eğitime başladığı düşünülüyor... Yani osmanlının 1 atomu bile yok ortada....
    Biz ise yani TC Devleti 9 yüzyıl sonra kurulduk.O yüzden insan nüfusumuz yok. O zamanlar...

Gerçekler sana dalga geçme gibi gelmiş olabilir ama dalga geçme şu şekilde olurdu.

quote:

Ahahhaha ihihihih osmanlıya bak daha marulda molekul degil ahahhaha ihihihi

Ben boyle yazmadım.

Sen lutfen insanlara iğneleyici soru yazmadan önce bir daha düşün kardeşim

zaten osmanlidan once biz yoktuk hortladik demi burda ya birak yaa

ayrica karsilstrdigin seye bak biri koklu bi egitim kurumu iken digeri bizim soyumuz(bilmiyosn yaziyim insanlik tarihinin en koklu en gecmisli soylarindn biri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoBalbazar -- 7 Ekim 2013; 13:46:25 >

• quote:

Kardeş ne dalga geçmesi

Oxford'tan önce Selçuklularda 1064'te Nizamiye Medresesi kuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

quote:

Kardeş ne dalga geçmesi

Ondan da önce Konstantinopoli Üniversitesi III. Michael tarafından 425 yılında kurulmuş ? Ben sizle bunu tartışmıyorum şu an Bünyemizde Var olan üniversiteleri söylüyorum. Daha fazla tartışmaya girmeyeceğim kusura bakmayın alay etme olarak algılayan şikayet edebilir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

quote:

Kardeş ne dalga geçmesi

Ondan da önce Konstantinopoli Üniversitesi III. Michael tarafından 425 yılında kurulmuş ? Ben sizle bunu tartışmıyorum şu an Bünyemizde Var olan üniversiteleri söylüyorum. Daha fazla tartışmaya girmeyeceğim kusura bakmayın alay etme olarak algılayan şikayet edebilir...

Oxford'tan önce bizim de varmış yani. Ben de tartışmak için söylemedim. Bu kadar kendimizi aşağılamaya lüzum yok diye yazdım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.