arkadaşlar bende resimdeki çakmaktan var ama şuan çevirme yeri boşa dönüyo galiba taşı bitti bunun taşı nasıl değişir bilen var mı
yok mu çakmak işinden anlayan ya
İstanbuldaysan Eminönü/Tahtakalede orjinal çakmak satan, yapan yerlere rastlamıştım. O civarları bir araştır.
ankaradayım taş değiştirmeye bi toacco shop a gittim adam alttan değiştirmeyi biliyorum bunu açamadım dedi nasıl açıldığını bilen var mı
Bunların taşı yukarıda ve de yatay duruyor kapağını açınca orada tırtıklı bir dalga var onu yana çekince taş yuvası açılır. normal boyutta taş uyuyordu sanırım. Bir de hap paketi gibi pakette satılan pembe çin malı taş yerine; Çakmakçılarda bulunan siyahımsı Avusturya taşı kullanınız.
ogameci bu konularla ilgileniodu pm den ulaş istersen...
atatürk bulvarında hobby saat var orda değiştiriyolar diye biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Self Control
Bunların taşı yukarıda ve de yatay duruyor kapağını açınca orada tırtıklı bir dalga var onu yana çekince taş yuvası açılır. normal boyutta taş uyuyordu sanırım. Bir de hap paketi gibi pakette satılan pembe çin malı taş yerine; Çakmakçılarda bulunan siyahımsı Avusturya taşı kullanınız.
tırtıklı bi dalga var yana çekiorm ama yana çekince açılan bölme çok ddar taş oraya sığmazki:S
Dostum dupont'un kendi çakmak taşını alırsan daha iyi olur
Yukarda arkadaşlar çakmak taşını nasıl çıkaracağını yazmışlar
boşa dönmesi sadece taş ile ilgili olmayabilir. Bende St dupont kullanıyorum aynı problem bende de vardı sorun çark da imiş uzun süreli kullanımda çark özelliğini yitiriyor. Her yerde bulunmuyor Istanbulda bir iki yer tarif ettiler orjinalini bulabileceğimiz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme