Şimdi Ara

Durduk yere ban yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün ps3 ile psn ye bağlanmak istediğimde ban yediğimi anladım. Neden banlandığımı bilmiyorum. Kimseyle mesajlaşmadım. Konsolum CFW li (yetkili arkadaşlar konuyu silmeyin. Çünkü kopya oyundan bahsetmiyorum.) Multiplayerde falan herhangi bir hileye başvurmadım. En son dün showtime dan film izledim ve ps3 ü kapattım. Sony durduk yerden beni niye banladı? Konuyla ilgili eposta falanda gelmedi. En son bir oyunun trophy sini gizliliğiyle değiştirmiştim. PC'den de psn store a bağlanamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

• -Neden banlandığımı bilmiyorum.
    -Konsolum CFW li
    -Neden banlandığımı bilmiyorum.
    -Konsolum CFW li
    -Konsolum CFW li
    -Neeedennnzzzzzzbbzzttttzzzzzz.

Error.
  • Benim bildiğim Sony MAC adresten banlamıyor ! yani geçici ban ve yazılımla banı kaldırabilirsiniz !!Ama CFW yi de kaldırmanız lazım yoksa yine banlanırsınız. ya CFW ya BAN ya yardan ya serden vazgeçiceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

-Konsolum CFW li
    -Konsolum CFW li
    -Konsolum CFW li
    -Neeedennnzzzzzzbbzzttttzzzzzz.

Error.

Çok açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim. Ben düşünememiştim. Hatta hiç aklıma bile gelmemişti.
    Konsolumda senelerdir CFW var. Ama Sony nin sadece bunun için banlaması pek mantıklı değil. Banlamak için online oyunda hile yapmak, küfürlü mesajlar atmak bir sebep ama CFWli diye banlamasını anlamıyorum. Kopya oyun oynuyorsun diye banlandın desen anlarım.
  • Cfw başlı başına ban sebebidir. Anlaşılmayacak bir şey yok. Bunu sen diyorsan live a giren korsancılar ne yapsın haklı olsa onlar olurdu gold üyelikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drive_Club

Benim bildiğim Sony MAC adresten banlamıyor ! yani geçici ban ve yazılımla banı kaldırabilirsiniz !!Ama CFW yi de kaldırmanız lazım yoksa yine banlanırsınız. ya CFW ya BAN ya yardan ya serden vazgeçiceksiniz

arkadaşım öncelikle bazıları gibi abuk sabuk yazmadığın için teşekkür ederim. Sony yeni bir karar mı aldı. Çünkü dediğim gibi senelerdir CFW li kullanıyorum. Kimseyle psn den sorun yaşamadım. Online oyunda hileye başvurmadım. Sırf CFW li diye banlamasını anlamıyorum. Belki PS3 ümde linux kullanmak istiyorum veya tatilde çektiğim farklı formattaki videoları izlemek istiyorum. Kopya oyun oynamak suçtur buna bir itirazım yok. Ama sırf CFW li diye banlamak yeni bir uygulama mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: saruhan

Çok açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim. Ben düşünememiştim. Hatta hiç aklıma bile gelmemişti.
    Konsolumda senelerdir CFW var. Ama Sony nin sadece bunun için banlaması pek mantıklı değil. Banlamak için online oyunda hile yapmak, küfürlü mesajlar atmak bir sebep ama CFWli diye banlamasını anlamıyorum. Kopya oyun oynuyorsun diye banlandın desen anlarım.

Aslında anlaşılmayacak bir durum yok. Olaya empati ile bakın. Cihazınız neden kırık sorusunu sorduğunuzda bile cevabı aklımıza geliyor. Forumdan bir arkadaşın daha başına gelmişti diye hatırlıyorum.
  • Attention Please, Please use the original software your console.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Attention Please, Please use the original software your console.

Sony abuk sabuk kısıtlamalara gitmeseydi zaten CFW kullanmak için neden kalmazdı.
  • quote:

quote:

Sony abuk sabuk kısıtlamalara gitmeseydi zaten CFW kullanmak için neden kalmazdı.

Bir xbox fanı olarak diyeceğim odur ki, oyunculara asıl kısıtlamayı microsoft yapıyor. Sony hep bizi düşünüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bir xbox fanı olarak diyeceğim odur ki, oyunculara asıl kısıtlamayı microsoft yapıyor. Sony hep bizi düşünüyor.

Evet Microsofta kıyasla Sony daha oyuncu dostudur. Ama ilk olarak diğer işletim sistemi kurulabilen bir ps3 satın aldıktan sonra bunu kaldırması sony e hiç yakışmamıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.