Şimdi Ara

Durduk yere E90 Yakıt kaçağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 e90 kasa 3,20d aracım var. 1,5 ay oldu alalı. Aldıktan sonra memlekete gidip geldim, ardından da tatile çıktım ve üç gün önce tatilden döndüm. Toplamda 5 bin km üzerinde bir yol yaptım. Yola çıkmadan öncede gerekli kontrolleri vs yaptırmıştım herhangi bir sıkıntı yoktu.

Araç iki gündür kapıda yatıyordu, bugün oto kuaföre götürdükten sonra yaklaşık 30 km yol yaparak eşimin ailesinin yanına geldim. Yola çıkmadan önce yol bilgisayarına baktığım zaman 130 km yol gideceği yazıyordu bende yakıt almadım.

Her neyse varış noktasına ulaşınca arabayı park ettim ve üç dört saat oturdum. Az önce hareket etmek için arabayı çalıştırdığım zaman aracın arkasından kayınçonun seslenmesi ile birlikte araç altından yarım litre kadar mazot aktığını gördüm.

Aracın park halinde durduğu yere baktığımda çok aşırı bir kaçak yoktu ama orada da yine akıntı izi vardı.

Arabayı park ettim şuan ve yine damla damla akıtmaya devam ediyor.

Şayet bu olay yola çıkmadan önce veya yolda başıma gelmiş olsaydı sanırım gelene kadar yakıtın tamamen bitmesi gerekirdi. Araç bilgisayarı şuan 96 km lik yakıt olduğunu gösteriyor.

Durduk yere araca ne oldu da birden bire bu olay meydana geldi. Siz değerli dostların görüşlerini merak ediyorum.

Ayrıca araçta bir sorun daha dikkatimi çekti, bariz bir şekilde arka tekerin havası inik olmasına rağmen lastik basınç göstergesi hata vermiyor. ( normalde en ufak bir şeyde hemen uyarı veriyordu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarget -- 31 Ağustos 2015; 0:35:38 >

• Aracın mazot basınç hortumunda deforme oluşmuş ve buradan kaçırıyormuş. Sanayide 50 TL ye usta halletti sağ olsun.

Şayet bir gün birinin başına gelirse eğer, gidip dünyanın parasını vermenize gerek yok. Her sanayide bulunan rakor ve hortumcularda yaptırabileceğiniz bir parça.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.