Şimdi Ara

Durdurun Milleti Fen Lisesi boş kalıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrendiğime yeni eşit ağırlıktan sınava girmek isteyenler Fen Lisesinden ayrılmaya başlamış.Durdurun milleti fen lisesinde adam kalmıcak.

• ben denizli fen deyim dediğin doğru. lise 3 lerden ayrılcaklar vardı eşit ağırlık seçmek için. bence okulun o kadar kahrını çektikten sonra ayrılmak saçmalık. lise3 e gelene kadar gıçı çıkıyo milletin.
  • la bizim okuldan daha giden olmadı ki gitmesinler zaten fen lisesi'nin eğitimini al,başka okuldan sınava gir.ayrıca bu saatten sonra da gitmenin pek 1 manası da yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

ben denizli fen deyim dediğin doğru. lise 3 lerden ayrılcaklar vardı eşit ağırlık seçmek için. bence okulun o kadar kahrını çektikten sonra ayrılmak saçmalık. lise3 e gelene kadar gıçı çıkıyo milletin.

Sen fen lisesinde daha dünkü çocoksun büyü sonra yorum yap
    baba ersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakirgs

quote:

ben denizli fen deyim dediğin doğru. lise 3 lerden ayrılcaklar vardı eşit ağırlık seçmek için. bence okulun o kadar kahrını çektikten sonra ayrılmak saçmalık. lise3 e gelene kadar gıçı çıkıyo milletin.

baba ersin

sus sen bi oğlum. bak ezdirtme kendini. bu arada baba ersin olayına katılırım ama gerisini iyi düşün kızdırma beni.

• ali sen de dunku cocuksun oglum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_MeTT -- 5 Aralık 2005, 22:19:07 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sakirgs

quote:

baba ersin

sus sen bi oğlum. bak ezdirtme kendini. bu arada baba ersin olayına katılırım ama gerisini iyi düşün kızdırma beni.

sus lan sırık

• ya siz sussanıza com herifler daha dunku cocuk burda fen lisesini anlatıyo
  • kıdemliler ve çömler işte bütün mesele bu
  • Bende Fen lisesi mezunuyum bizim dönemin ayrılmasına gerek kalmamıştı iyi gelmişti hepimize
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Bende Fen lisesi mezunuyum bizim dönemin ayrılmasına gerek kalmamıştı iyi gelmişti hepimize

hangi okul bi de niye iyi geldi? kolay mıydı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.