|
Durunet Air fiber deneyimlerim.
-
-
duruneti hala kullanıyor musun antalyada yım bağlatmayı düşünüyorum hız kestini ve mütşeri hizmetleri nasıl -
ben uzun zamandır kullanıyorum. İnternet kavramına hakim biri olarak şunu söylebilirim. Alt yapı ile havadan alınan internet aralarında fark var tabiki de. Alt yapıda bakır kablodan alınan hizmet olduğu için maliyeti düşük havadan alınan hizmette gelip çatınıza cihaz bağlanıyor fiyat ona göre artıyor tabi ki. Durunette şuan 2side var. Ben alt yapıdan kullanan biri olarak sorun yaşamıyorum. Antalya Manavgatta köyde oturan arkadaşım 13 mb indirme 4 mb yükleme tarifesi kullanıyor bu da havadan alınan internet (air fiber). Şöle güzel bir tarafı var air internetin size sunulan tarifenin tam anlamıyla alıyorsunuz. Alt yapıda olduğu gibi yüksek indirme hızları olmasa da sabit tarife olayı çok iyi. 13 mb download 4 mb upload da 3-4 kişiye rahat yeter.
-
Altyapı varsa KESİNLİKLE bulaşmayın. -
ALTYAPI varsa bence de bulaşmasın kimse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X