Şimdi Ara

Duş'dan ( banyo'dan sonra ) bi gariplik hissi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay sizdede varmı bilmiyorum ama çocukluğumdan beri olan birşey özellikle banyo'dan veya duştan sonra tam kurulanma esnasında bi gariplik oluyor bana daha önce rüyamda gördüğüm yada eskiden olan bir olay veya birşey gözümün önüne geliyor beynimde canlanıyor gibi olup hafif bi baş ağrısı ile birlikte oluyor bu acayip bi gariplik bilmiyorum sizlerde'de bu olay varmı ama arkadaşlarıma aileme'de sordum daha önce böyle birşey yaşayan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz_4106 -- 10 Ağustos 2013; 15:53:31 >

• Ya cam aciksa sirttan vurdugunde alttan uste bir urperme gelir ama bas agrisi , anilar falan hic duymadim acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duşta fazla kaldıysan sıcak suylada yıkanıyorsan sıcaktan olmuş olabilir duşta cok kaldıgım zaman bende kötü hissediyorum cogu zaman cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_4106

Arkadaşlar bu olay sizdede varmı bilmiyorum ama çocukluğumdan beri olan birşey özellikle banyo'dan veya duştan sonra tam kurulanma esnasında bi gariplik oluyor bana daha önce rüyamda gördüğüm yada eskiden olan bir olay veya birşey gözümün önüne geliyor beynimde canlanıyor gibi olup hafif bi baş ağrısı ile birlikte oluyor bu acayip bi gariplik bilmiyorum sizlerde'de bu olay varmı ama arkadaşlarıma aileme'de sordum daha önce böyle birşey yaşayan yok.

Bende durup dururken önceden gördüğüm tuhaf rüyalar aklıma gelip gidiyor.Anlık oluyor. Şunu fark ettim.Böyle olduğum zaman hastalancam demektir.Ne zaman olsa ertesi gün ya grip ya halsizlik oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -Murat-34

quote:

Arkadaşlar bu olay sizdede varmı bilmiyorum ama çocukluğumdan beri olan birşey özellikle banyo'dan veya duştan sonra tam kurulanma esnasında bi gariplik oluyor bana daha önce rüyamda gördüğüm yada eskiden olan bir olay veya birşey gözümün önüne geliyor beynimde canlanıyor gibi olup hafif bi baş ağrısı ile birlikte oluyor bu acayip bi gariplik bilmiyorum sizlerde'de bu olay varmı ama arkadaşlarıma aileme'de sordum daha önce böyle birşey yaşayan yok.

Bende durup dururken önceden gördüğüm tuhaf rüyalar aklıma gelip gidiyor.Anlık oluyor. Şunu fark ettim.Böyle olduğum zaman hastalancam demektir.Ne zaman olsa ertesi gün ya grip ya halsizlik oluyor

Ciddimisiniz hocam bende grip ve hastayım şuan ve coğu zaman öyle oluyorum :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Murat-34

quote:

Ciddimisiniz hocam bende grip ve hastayım şuan ve coğu zaman öyle oluyorum :D

Evet bana öyle oluyor. Zaten belli sahneler var bende 2-3 tane. Senede 4-5 kere onları görürüm.Ertesi gün hasta olurum. Ama duşta öyle birş ey olmuyor.Nedeni nedir bilmiyorum ama büyütülecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.İnşallah öyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portman -- 10 Ağustos 2013; 17:12:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.