Şimdi Ara

Düşmeden Kaynaklı Laptop Ekranında Çizikler Oluştu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz önce işten gelirken karda kaydım ve düştüm, laptop da boynumda çantasıyla asılıydı, hemen eve girer girmez bir sorun var mı diye kontrol ettim, fiziksel bir sorun yoktu, bilgisayarı açınca fark ettim ki siyah ekranda çok net bir şekilde belli olan çizikler var, beyaz ekranda belli olmuyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir, nasıl düzeltebilirim. Cihazın markası MSI, daha 1 yıl oldu alalı, teknik destek alabilir miyim, teknik destekte cihazın neyini değiştirebilirler, ona göre yedekleme yapmayı düşünüyorum.

Düşmeden Kaynaklı Laptop Ekranında Çizikler Oluştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elimizle ekrana bastırınca ekran rengi değişir ya düşünce o bölgelere sert darbe aldığı için bozulmuş.
    bence düzelmez. garantide müşteri hatası diyip ekran değişim ücreti çıkarır gibi

umarım daha basit bir yol bulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt

Peki internetten ekran siparişi hakkında hiç deneyimin oldu mu, servis ile tamirci fiyat farkını karşılaştırıp internetten sipariş vermeyi düşünüyorum.

• Ürünü garantiye gönderin sonradan üzülmekten iyidir...

Garantisi bitmemiş ürünü harici bir yerde kurcalatıp garanti dışı bırakmanın alemi yok çünkü sorun büyükse başınıza alacağınız sorunda büyük olur...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekranda fiziksel hasar kaynaklı gibi görünüyor. işinizi etkilemiyorsa bu hali ile kullanın derim, ileride gerekirse yetkili servis veya işin ehli güvenilir tamirciye gösterebilirsiniz (ekran değişiminde yapılan bazı yanlışlar anakartı öldürebilir).

• sarmoodi S kullanıcısına yanıt

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum, tek korkum şuan, umarım diğer bileşenlerde bir çatlak veya hasar yoktur, açıp bakmaya korkuyorum, mühendis kafasıyla çalışıyorsa dokunma düsturunu uygulucam 😅

• Panel nanay.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.