Bildirim
Düşük amperle tableti şarj etmek ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şarj etmesi lazım, ama yavaş eder.. Arabada takılıyken kullanmaya kalkarsanız, şarjı sarfiyatı karşılayamayabilir..
Tablette arıza olacağını sanmam.. Şarj aleti ısınıyor mu diye ilk zamanlar kontrol etmelisiniz..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun çıkmaması gerek ama 2A ile 1 saatte şarz ediyorsan, 0.5A ile 4 saatte şarz edersin tableti -
Cevaplarınıza çok teşekkür ederim. Şarj olabileceğine sevindim. Tableti bozar, yakar falan diye denemedim. Garantisi bitmedi ama o da kullanıcı hatası diye devre dışı kalır. Yolculuk sırasında deneyeyim. -
Bir de elinizdeki alete dikkat edin hocam araçlar için alınan cihazlar sorun çıkarabiliyor. Benim gözümün önünde yanmıştı o günden beri çakmaklığa bişey takmam -
hiç bir sorunla karsılasmaz tabletin fakat sarj aletine dikkat etmen lazım ısınma sorunu var ise bu olayı sürdürmemeni tavsiye ederim. -
Hic bisey olmaz cihaza fakat sarj edilirken sarj seviyesi yukari degil asagi gider :) tableti kapatip oyle sarj ederseniz cihaz sarj olur fakat bataryada kullanim suresi degismez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X