Şimdi Ara

Düşük amperle tableti şarj etmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabletimin şarj aleti 5 Volt 2 Amper lik. Arabada da şarj edebilmek istiyorum. Araba için elimde başka bir şarj aleti var ama o 5 Volt 0,5 Amperlik. Bu aleti kullansam yani 1,5 amper düşük versem, tablette sıkıntı olur mu, şarj olabilir mi?

• Şarj etmesi lazım, ama yavaş eder.. Arabada takılıyken kullanmaya kalkarsanız, şarjı sarfiyatı karşılayamayabilir..

Tablette arıza olacağını sanmam.. Şarj aleti ısınıyor mu diye ilk zamanlar kontrol etmelisiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun çıkmaması gerek ama 2A ile 1 saatte şarz ediyorsan, 0.5A ile 4 saatte şarz edersin tableti
  • Cevaplarınıza çok teşekkür ederim. Şarj olabileceğine sevindim. Tableti bozar, yakar falan diye denemedim. Garantisi bitmedi ama o da kullanıcı hatası diye devre dışı kalır. Yolculuk sırasında deneyeyim.
  • Bir de elinizdeki alete dikkat edin hocam araçlar için alınan cihazlar sorun çıkarabiliyor. Benim gözümün önünde yanmıştı o günden beri çakmaklığa bişey takmam
  • Ümitç Ü kullanıcısına yanıt
    hiç bir sorunla karsılasmaz tabletin fakat sarj aletine dikkat etmen lazım ısınma sorunu var ise bu olayı sürdürmemeni tavsiye ederim.
  • Hic bisey olmaz cihaza fakat sarj edilirken sarj seviyesi yukari degil asagi gider :) tableti kapatip oyle sarj ederseniz cihaz sarj olur fakat bataryada kullanim suresi degismez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.