Şimdi Ara

Düşük hdd performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakınımın Asus k52f laptobu var.
    Bios'da ahci modu açık.
    Bad sektör yok.
    Düşük hdd performansı
    Hdd'yi kendi pc'me takıp hd tune ile test yapınca
    Düşük hdd performansı
    Hdd'de sorun yok görünen o ki. Kullanım sırasında da çok yavaş büyük ihtimal sorun test yazılımında değil. Laptobun sorunu ne yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixallis31 -- 26 Nisan 2020; 16:31:46 >

• Disk kaynaklı bir yavaşlama yoksa ve sistem Win 10 ise arkaplanda çalışan programlar, Microsoft Compatibility Telemetry, geri dönüşüm merkezi, virüs programları veya virüsler buna sebep olabilirler. Yavaşlama olduğunda görev yöneticisinden CPU ve disk kullanımları incelenirse sorun çıkartan bir program vs. ise anlaşılabilir.
  • windows'un sitesinden indirdiğim iso ile hdd'nin tamamını biçimlendirdirtikten sonra kurulum yaptım. Virüs olma ihtimalini eler kanımca. Acaba windows 10 yeni ondan mıdır diye (laptop wind 7 ile geldiğinden) win 7 indirdim kurdum biraz daha iyi gibi ama vermesi gereken performansın çok altında ondada performans testi aynı sonucu verdi. Ssd taktım ondana performans testi kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixallis31 -- 27 Nisan 2020; 16:2:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    Qq
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.