Şimdi Ara

Düşünmekten yoruldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana gündelik kullanımda sıkıntı çıkarmayacak yeni telefon arıyorum ve üç kriterim var: NFC olsun, kulaklık jakı olsun, bir de mümkünse xda üzerinde aktif bir custom rom topluluğu olsun, çünkü telefona resmi destek bittiğinde oradakiler resmen telefonun ömrünü uzatıyor (benim deneyimlediğim kadarıyla). En son gözüme redmi note 9 pro'yu kestirmiştim ama anladığım kadarıyla telefonun farklı farklı kısımlarında tozlanma sebebiyle sorunlar çıkabiliyor. Oneplus telefonlardan garanti yokluğu nedeniyle çekiniyorum. Samsung mu düşünmeliyim, yoksa redmi note 8 pro iş görecek kadar sorunsuz mudur hâlâ?

• Redmi Note 9 Pro ekranı dışında çok iyi bir telefon. Ben olsam o fiyat bandındaki telefonlara kıyasla direkt bu telefonu alırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekraninda ne sorun var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi çok iyi değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En fazla soylenecek sey bazi eski modellere gore kontrastinin dusuk oldugi konusunda yakinilabilir.Fazlasi ile parlak 600 nitin ustu,makul derecede siyahlari iyi 0.300 civari,renk skalasi eskilere gore daha dogru,min parlaklik 1 nit civarinda goz konforu icin iyi.Yani ips ten daha fazlasinida beklemek hayalcilik olur.Bekleyenlerde lg nin led ekrana gosth yaptirmasi gibi bir sonuc elde eder en sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.