Şimdi Ara

Düşünsenize ayda 10 bin TL kazanıyorsunuz (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
9
Favori
26.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dusunsene ayda 48 bin kazaniyorsun 10 bin ne ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirsende 2 bin alacaktın bence :)
  • 10 bin tl para mi lan derler adama:)

2-3 bin alan adama iyi gorunuyor tabi. 10 bin tl alan adam, ust duzey yoneticidir bir yerde. senin oturdugun semtte oturamaz. Senin bindigin b, c sinifi arabaya binemez. Senin gitttigin mekanlara gidemez. Cocuklari devlet okuluna gidemez. Cunku cevresindekilere verdigi imaj onemlidir. vs.vs.

Ucu ucuna yetisir. Yasam tarzi da degisiyor cunku.

Diyosan ki ben kuruyemisci, iddaa bayi vs. actim esnaf oldum. O zaman gosteris derdin olmaz. Zorunlu lukslerin olmaz, krallar gibi yasarsin.

• aylık gelirimiz 50 bin tl 4 kişilik bir aileyiz giderimiz var ama yinede ayda 42 bin tl civarı birikiyor 20 senedir gelir aşağı yukarı bu civarda zenginlik güzel gerçekten hayatımda hiçbir zaman bir şey alırken bir yere giderken parasını düşünmedim gel gör ki çok mu mutluyuz hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 30 Mart 2017; 23:8:11 >
  • evet düşündüm bir an ve

vay amk paraya bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda fakir edebiyati yapan tayfa bos konusuyor. Mezun olunca tabii ki kimse 10bin lira almiyor bugun bogazici itu mezunu muhendis de 2500 ile ise basliyor ona bakarsan. Neymis mezun olunca ise baslayinca anlarmis laflara bak ya. 10 bin lira dedigin 3000 dolar bile degil para degil bu devirde bundan 10 yil once olsa para olabilirdi belki ama 10bin lirayla istanbulda tek cocuklu dahi olsa bir aile cok zor gecinir. Nasil daha zengin olabilirim yerine zenginlere nefret beslediginiz icin bu haldesiniz. Neymis babasi zenginmis. Ulan onun da mi babasi zengindi? Elbet biri sifirdan zengin oluyor her ailede. Babaniz yapamadiysa siz yapmaya ugrasin madem hele hele bilginin ve zekanin kesinlikle para ettigi boyle bir cagda boyle aglamalar hic de samimi gelmiyor bana. Sen hayatin boyunca beynini kullanma okuma okursan da laf olsun diye oku sonra amelelik yap fiziksel gucunle asgari ucrete tabi olarak calis sonra isyan et boyle bir dunya yok. 10 bin tl nin iyi para oldugunu iddia eden cok kucuk bir dunyada yasiyordur maalesef istanbul gibi bi sehirde bi aile cok kotu sartlarda yasar bu parayla. Bugun gidip migrostan bir haftalik yiyecek alisverisi yapsaniz zaten en az 200 lira. Gecekondu mahallesi olmayan ortalama bir semtte 3+1 kirasi en az 3000 lira. Benzine vs girmiyorum bile. Bizim memlekette insanlar beynini kullanmamayi cok sever sonra isyan ederler 12 saat anam agliyor asgari ucret aliyorum diye. Emekciye elbette saygimiz var ama bu devirde el gucu degil beyin ve fikir para ediyor ki oyle olmasi da gerek zaten.

• Senelik geliri 5 milyon doların altında olan fakirler bir zahmet yaşamasın bu dünyada. Mümkünse kendinizi yakın o pis kalıntılarınızı bırakmamış olursunuz dünyamıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

Bizim fabrikada var böyle biri 12.000 tl kazanıyor kalıp yöneticisi

enjeksiyonmu termoformmu ?

Enjeksiyon metal üzerine
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    aynen dogru sonra 3-4 bınlık ıs bakıyorlar:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl4ckG4mm4

Ayda 4500 kazaniyorum insAllah 5 sene sonra 10 bini goruruz.

Ne iş yapıyorsunuz?

• Öğrencilik yıllarımda paraya hiç önem vermiyordum. Hatta doğada yaşama fikrine kapıldığım bile oluyordu. Derken okul bitti işe girdim. Geçtiğimiz günlerde iş için çok lüks bir otelde konakladım. Ne istesem ayağıma geliyordu oda zaten o biçim. Açık büfe yemekler arasında sushi havyar bile vardı. Kajuyu, sıkma portakal sularını doldurmuşlar toplantı alanına falan. Hakkaten lüks insanın aklını cezbediyor. Daha fazla kazanmak daha lüksü yaşamak istedim o an. İnsanlar bana daha fazla saygı duysun istiyor nefs. Ama tabi orada saygı duyulan senin kişiliğin değil statün. Hangisi doğru hangisi hayatın anlamı olmalı çok kafam karıştı.
  • sinyortr1 kullanıcısına yanıt
    Yazilim uzmaniyim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Ekstra mesai yaparak ayda 2 bin lira kazanıyorum. Ayın 5 inde akşam 7 de maaşım yatıyor. 7 yi 5 geçe o paradan eser kalmıyor. Kredi kartı, kredi taksiti, aylık market alışverişi derken koskoca 30 gün cebimde meteliksiz geziyorum.

Yazık değil mi bize be, çok bişey istemiyorum vallahi de billahi de lan. Hergün acaba eşim bugün ne ister de alamam diye düşünmekten illallah ettim. Kızımı eşimi alıp kafamda hiçbir geçim sıkıntısı düşünmeden gezmeye dahi çıkamadım.

2 bin lira lan. 2 bin lirayı bile bize fazla görüyorlar bu amk ülkesinde. Halbuki bu ülkenin kendi kurumu bile " Türk-İş'in araştırmasına göre, mart ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 480 lira, yoksulluk sınırı ise 4 bin 823 lira oldu. " bilgisini paylaşırken üst makamlarda bulunanlar bizim seçtiğimiz insanlar neden göremiyor görmek istemiyor?
    Abi yanlış anlamada herkes bir miktarı başkasına çok görür.

Şimdi sen 2000 TL ile zor geçiniyorum demişsin ya bize bu çok görülüyor diye ( siyasi bir maksatla yazmıyorum hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum ) sana deseler ki sahip olduğun tüm hayat standartlarını yarıya düşürerek başka çok düşük gelirle yaşamaya çalışan bir afrikalıyı veya farklı her hangi bir ülkeden birine maaşının yarısını verir misin?

Çok bir şey istemiyorum diyorsun ama çok istemesekte istiyoruz refah, ve farklı daha güçlü imkanları niye istemeyelim.

Fakat yeterli özveri ile istemiyoruz. Şuan Türkiye'de hakkıyla, hile, hurda olmadan ayda 10 bin, 100 bin kazanan yok mu var.

Aradan 4 yıl geçmiş muhakkak geliriniz enflasyon sebebi ile artmıştır ( enflasyon kadar artmasada ). 2014 yılı için baz alacak olursak siz 2 bin TL'ye ekstra mesai ile o işi yapıyorsanız o işi 2 bin TL'ye yapmanızın nedeni işin getirdiği gerekliliklerin siz işi bıraksanız bile karşılayabilecek biri olmasından kaynaklanıyor olmalı.

• çalışacak bir iş bulun da maaşı sonra düşünün sigortanız yatsın önce çünkü günümüzde sigorta bir lüx haline geldi.

• eve giren para 8000 tl ben şu an çalışmıyorum ama fakir gibi yaşıyorum kredi borcu var ev aldık araba yok satıldı, bu para hiç bir şeye yetmiyor 4 kişilik aileyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batalla16 -- 8 Şubat 2019; 13:32:4 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorum bu rasyonalisti ya olm jack londonin yan cari misin bu nasıl betimlemedir agzimin suyu akti okurken yaziyi

• Ayda 10 bin kazansaydım, istediğim her kızla sevgili olabilirdim.

• Ayda 10bin tl ile zor zar ev geçiniyor ahahahha hayallere bak ya
  • 10.000 tl para değildir...
    ne kadar vasıfsız olursanız olun.
    bir işte canınıza dişnize takarak çalışırsanız zaten 3000 ile 5000tl para verirler.
    iki ya da üç işçi parası da para değildir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.