Şimdi Ara

Düşünsenize ayda 10 bin TL kazanıyorsunuz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
9
Favori
26.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birader yüksek yaşam gayretindeysen yapma çocuk giderin minimum olsun. Totonun keyfine zevkle yaşarsın ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kazaniyoruz ama hic oyle olmuyor. Ne kadar kazanirsan, o kadar giderin oluyor.

Duz mantikla ayda 10 bin liradan 3 yilda 360 binliraya bi ev alirim bir yil sonrada 120 bin liraya araba alirim diye dusunuyosun ama oyle degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk okuyunca dalga geçtiğinizi sandım. sanki hayatta ki en güzel en değerli şey çok para gezip tozmak iyi bir araba ve evmiş gibi konuşmuşsunuz.
  • 10 bin az para diyenlere sövüp çıkacam

biiiiip boooopppp biiiiiiiip

• Esimle birlikte ayda 10bin kadar kazaniyoruz.

500 binlik bir evde oturuyoruz

2 arabamiz ve 1 cocugumuz var

Bahsettiginiz hic bir seyi yapamiyoruz,oyle 10 bin para degil artik.Anca isten eve evden ise.

Az once markete girdim dondurma aldim 60tl tuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Düşünsenize ayda 10 bin TL kazanıyorsunuz

Bir hayat dersi olarak şurada bulunsun arkadaşlar...

Gerçekten büyük üstad bu adamlar.

Bu arada nickiniz çok yaratıcı

• J.MOURINHO kullanıcısına yanıt
    Ust duzey bir firmadi proje yoneticisiyim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

Orijinalden alıntı: _devilpotion_

kardeşim 2500 € aylık alıyor bu dediklerinin hiç birisini yapamıyor

nerde yasiyor kardesin

istanbul
  • Yaşam kalitesi oturduğunuz yere göre değişir mesela 10.000 tl maaş istanbul için yeterli görülmezken bursa için yeterli gözükebilir alım gücüyle alakalı bir şey.
  • İnsanlardaki şu klişeyi de anlamıyorum. Ne kadar gelir olursa o kadar gider olur. Sen paranı yönetmekte, değerlendirmekte başarısızsan bu lafın arkasına sığınırsın. Türkiye de % kaç bu meblağ ve üzeri kazanıyor ? Bakıyorsun halkım 3 bin lira geliri var. aylık gideri 2 bin lira. Madem böyle yapma çocuk, alma onu bunu. Ayağını yorganına göre uzat diyoruz sürekli. Olay hükümette, durum kişi de biter. Senin için yetmiyorsa gelir, ne büyükşehir de kıt kanaat geçinme derdine giriyorsun. Git daha küçük şehire. Daha az harca. Aile herkes çalışsın işsizlik varsa, iş beğenmeme maaş beğenmeme de var. Uyuz oluyorum gerçekten. Ülkece tembeliz ve cehaletimiz öyle çok ki. Söylesen herkes einstein.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evli ve çocukluysan krediler içinde kalırsın yine,tek kişiysende o kadar abartmanın lüzumu yok.400 tl lik evde oturacağıma digitürk,spotify gibi saçma sapan şeyler alıcağıma 2000 tl lik evde oturur rahatıma bakarım.

• muradisdan kullanıcısına yanıt
    YAV HE HE
  • En onemlisi o parayi ne kadar zamanda kazandigin onemli. Ayda 15-20bin arasi kazanan arkadasim var adam calismaktan parayi yiyemiyor. En fazla bir araba ve ev aldi. simdi Kredilerini oduyor. belki 5 sene sonra bitircek kredilerini ama yasi olucak 45. o yasdan sonra 30 yasindaki gibi gezip tozamazsin emin ol.
  • Şu konuyu görünce hayal kurmanın bile bir parasal bedeli olması gerektiğini gördüm. Devletimizin buna bir el atması lazım.
  • avrupada 1500euro alan mcdonaldta burger king gibi yerlerde çalışan işçinin bir tık üstü 2500 euro maaş alıyor.

Bizim Millet ise 3-5 çocuk yapıp iş istihdamını yok etmeye devam etsin.
    Genç nüfüs var hacım onların nüfüsü yaşlı .

avrupalı dede nineler Türkiye'nin tatil yerlerinde manzaralı evinde keyif yapıyorlar.
    Yaşlı bile olsa evinde APTALLAR gibi survivor seyrederken ölmeyecek.
  • keyman K kullanıcısına yanıt
    Yok çalışma saatleri , imkanları gayet uygun.Ben ve eşim haftada 35 saat çalışıyoruz, iyide kazanıyoruz Allah'a şükür.Senede 35 gün tatil, mesaiye kalırsan ekstra mesaiye kaldığın kadar tatil.İş hakları desen hırsızlık, kavga Ve iflas olmazsa işten çıkarmaları çok çok zor.

• Şu saydıkların tek başına yaşaran veya sadece karı koca için geçerli. Çoluk cocuk varsa öyle olmuyor durum. 400-500 binlik ev(o da krediyle alırsın öyle çat diye 500k yı çıkarıp koymak kolay değil), 100-150 binlik araba, yılda bir yurt dışı doğru. Ama herşeyi marka giyme, kozmetiğe çok para harcama, sadece keyif peşinde koşmak ve sonraki kısımlar pek geçerli değil. Zaten kimse kimseye haybeye 10k vermez. Spesifik bir işiniz yoksa veya miras,faiz vs kaynaklı değilse +10k kazananların hayatının yüzde 80i iş oluyor :)

Genel olarak çok lüks şeyler yazmamışsın katılıyorum ancak 2-3 çocuklu bir aile için 10k o kadar da büyük bir para değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 30 Mart 2017; 21:5:8 >
  • 2750$ eder ki para değil yani,hikaye. 10000$ desen neyse. seneye dolar 5'e dayandığında 2000$ ancak edecek bu para abd'de asgari ücretin biraz üzerinde bir rakam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 30 Mart 2017; 21:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

Bizim fabrikada var böyle biri 12.000 tl kazanıyor kalıp yöneticisi

enjeksiyonmu termoformmu ?
  • 10.000 tl kazanmakmı belki okulum olan mak. müh. bitirebilseydim mümkün olabilirdi, ama şu an 2k lık bir işi bile zar zor bulabiliyorum bu arada şehir İzmir. Zaten belli bir sindirme aşamasından sonra insan kendini buhramlara sokup ah etmek yerine az kazanıp mutlu olabilme peşinde oluyor sonuçta buradan götüreceğimiz bir amel defterimizden başka hiçbirşey olmayacak...İşin birazda bu boyutundan bakmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.