Şimdi Ara

Duvara montaj! Basit bir uygulama. Tek Foto.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar kasam çok eski ve ön kısmı olmadığı için kaldırmayı planlıyordum ve böyle basit birşey yaparak odanın havasını bir nebze de olsa değiştirmek istedim. Başarılı olduğu söylenemez ama o göze hoş olmayan kasadan kurtulmuş oldum.

]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mo0rfin -- 27 Ağustos 2014; 10:33:32 >

• hddler için raf sistemi yaparsan kablolama daha güzel durabilir.ek olarak kablolamayı ve hizalamayı iyi yapman gerek.kablolama için önerim.her bir kablo için duvar üzerine cetvelle çok düzgün şeritler çiz bu şeritlere kabloları hizala hatta bu düz şeritlere led çekeredek gece sistemi ışıldatabilirsin.
    edit:psu raf yapabilirsin psuda sırıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 27 Ağustos 2014; 12:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

hddler için raf sistemi yaparsan kablolama daha güzel durabilir.ek olarak kablolamayı ve hizalamayı iyi yapman gerek.kablolama için önerim.her bir kablo için duvar üzerine cetvelle çok düzgün şeritler çiz bu şeritlere kabloları hizala hatta bu düz şeritlere led çekeredek gece sistemi ışıldatabilirsin.
    edit:psu raf yapabilirsin psuda sırıtıyor.
    çok tuhaf görünüyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dosya123

Alıntıları Göster
    Hocam açıkçası kötü duruyor. Biraz daha zaman ayırırsan kesinlikle güzel bir şey çıkarırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dosya123

Alıntıları Göster
    Hocam anakartı diğer yöne çevirirseniz ekran kartı direkt yukarıya üflerse daha rahat soğutur ısınan hava yukarı çıkacağı için fanın üflediği sıcak hava tekrar kendisine doğru yükseliyor öyle yapsanız 2 3 derece daha fark edicektir diye düşünüyorum.

Güzel olmuş uzay montajın en güvenli hali bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam anakartı diğer yöne çevirirseniz ekran kartı direkt yukarıya üflerse daha rahat soğutur ısınan hava yukarı çıkacağı için fanın üflediği sıcak hava tekrar kendisine doğru yükseliyor öyle yapsanız 2 3 derece daha fark edicektir diye düşünüyorum.

Güzel olmuş uzay montajın en güvenli hali bence

Alıntıları Göster
    Çok çabuk tozlanır ve ısınma sorunu yaşayabilirsin bide çok kötü görüküyor "bence"

• Dostum bu mdf nin altina bir parca koy duvarla arasinda mesafe kalsin ve kablolari o arkadaki bosluktan gecir. Tahtayi mdf kapla al sana mod bitti gitti :)
  • www.overclock.net
    [Gallery / Build Log] Ultimate Wall Mount Rig - MAXXPlanck V2 (Completed) - Overclock.net - An Overclocking Community
    http://www.overclock.net/t/1424387/gallery-build-log-ultimate-wall-mount-rig-maxxplanck-v2-completed
    dedigim mod bu linli incele :)
  • supressor kullanıcısına yanıt
    Ekran kartini o sekilde baglamak icin kullandigi kablonun ismi ne?
  • saasc S kullanıcısına yanıt
  • supressor kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)

edit: acaba yine aynı performansta mı çalışır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 29 Ağustos 2014; 0:28:10 >
  • Evet hocam kabonun buraz kalitelisini alirssniz sorun olmaz kullanan cok var bu urunu
  • Yenilikçi bir fikir daha estetik yapılabilir bence
  • Evet daha estetik ve düzgun yapilabilir. Supressorun verdigi mod muhtesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

Evet daha estetik ve düzgun yapilabilir. Supressorun verdigi mod muhtesem
    20 liralık bir kasa alsan bile bundan daha iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mo0rfin

Arkadaşlar bilgisayar kasam çok eski ve ön kısmı olmadığı için kaldırmayı planlıyordum ve böyle basit birşey yaparak odanın havasını bir nebze de olsa değiştirmek istedim. Başarılı olduğu söylenemez ama o göze hoş olmayan kasadan kurtulmuş oldum.

]

Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama kötü gözüküyor daha iyisi yapabilirdiniz

• hiza duzgun olursa ve kablolar gozukmezse cok super olur
  • Kasada dursa daha iyi
  • Siyah arka fon gozukmeyen kablolar duzgun hizalanmis bilesenler biraz mod isi olursa tadindan yenmez. Iki gunde bir supurgeyle tozunu alirsin cok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9

Siyah arka fon gozukmeyen kablolar duzgun hizalanmis bilesenler biraz mod isi olursa tadindan yenmez. Iki gunde bir supurgeyle tozunu alirsin cok iyi olur.
    mükemmel derecede görüntü kirliligi var... çok toz çeker.. daha da hazla işlemcinin ısınmasına yol açar. açıkta oldugu için...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.